MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 11

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,772
Naujausias Narys: vantagames
StarMade apžvalga


StarMade - 3D grafikos kosmoso šaudyklė, skirta tiesiog gerai praleisti laiką. Šis žaidimas yra dar labai ankstyvoje kūrimo stadijoje, nuolatos tobulinamas ir suteikiantis naujų galimybių. Žaidime nuolatos aplink žaidėją generuojama visa, todėl jos tyrinėjimas gali tapti be galo ilgu ir nuotykių kupinu laiko praleidimo būdu. Tai galėsite daryti pasistatę nuosavą kosminį laivą, kurį nuo pačių pagrindų pastatysite iš paprasčiausių blokų (Minecraft žaidėjų mėgstamiausia forma). Vėliau, kai pavargsite tyrinėti visatą, galėsite pasistatyti savo laivą į nuosavos kosminės stoties garažą, kurį taip pat galėsite pasistatyti patys.



Vos tik prisijungę į žaidimą aptiksite keletą struktūrų tipų - tai parduotuvė, kurioje galėsite įsigyti reikiamų detalių savo laivui ar kosminei stočiai. Čia taip pat galėsite nusistatyti ir savo atsiradimo vietą. Tokių parduotuvių gausu visoje erdvėje, todėl savo atsiradimo vietą galėsite pasikeisti, ir pasislėpti nuo priešiškai nusiteikusių žaidėjų. Kita labai svarbi struktūra, kurią rasite žaidime, tai apleistos kosminės stotys - jose daug naudingų daiktų, apart energijos generatorių nerasite, todėl jose saugiausia įkurti savo komandos būstinę ir taip apsisaugoti nuo įvairių kenkėjų. Tai bene saugiausia vieta, kurioje galima įsikurti ir ramiai leisti laiką konstruojant savo erdvėlaivius. Keliaudami žaidime taip pat rasite ir piratų kosminių stočių, kurias gins priešiškai nusiteikę erdvėlaiviai ir atakuos, vos tik jus pamatę. Šios kosminės stotys yra labai gerai apsaugotos dėl to, jog jose galima rasti milžinišką ir vertingą lobį. Jų paversti savo baze nepavyks, tačiau panaudoti blokus, iš kurių ji sudaryta - galima ir netgi naudinga. Paskutinė struktūra, kurią sutiksite keliaudami kosminėje erdvėje - uolos, kurios tiesiog plūduriuoja erdvėje. Dažniausiai sudarytos iš akmens ir lavos kubų, kurie nėra labai vertingi, tačiau praverčia. Šių struktūrų yra bene daugiausiai žaidime ir jos dažnai sutinkamos.



Kitas dalykas, kurį pastebės kiekvienas žaidėjas, įsijungęs žaidimą ir šiek tiek pakeliavęs - planetos, kurios iš toli atrodo kaip paprasčiausios planetos, tačiau priskridus arčiau pamatysite, jog tai paprasčiausi iš daugybės kubelių sudaryti "blynai". Taip, planetos šiame žaidime atvaizduojamos kaip plokštumos, kurias galite perstatinėti ir pertvarkyti kaip jums patinka, arba tiesiog visai sugriauti. Visose šiose planetose rasite daugybę naudingų resursų, o kai kuriose ir įvairias struktūras, pavyzdžiui - dykumų planetose - piramides, kuriose paslėpti lobiai prilygsta piratų kosminių stočių turtams.



Žaidime gausu karinės ginkluotės - net 3 tipų raketų sistemos (paprastos raketos, skrendančios viena kryptimi, į karštį reaguojančios raketos, nusitaikančios į arčiausiai esantį laivą, nesvarbu, jis draugo ar priešo, bei į karštį reaguojančios raketos, kurių taikinį parenka žaidėjas - jos sekioja jį tol, kol pataiko, arba joms baigiasi kuras), dviejų tipų lazerių sistemos (antimaterijos lazeriai, bei kasinėjimo lazeriai, kuriais galima griauti priešų laivus), skydų sistemos (energijos lauką sukuriantys skydai, maskavimosi skydai, bei radarų blokavimo skydai). Pasinaudodami šia ginkluote, jūs galite sukurti įvairiausius objektus, kuriuos galėsite panaudodami kare prieš kitas komandas.

Galbūt neturite pakankamai didelės komandos, kuri padėtų jums sėkmingai kariauti su kitais žaidėjais? Tai irgi nėra problema. žaidimo kūrėjai sukūrė dirbtinio intelekto sistemą žaidime, kuri gali būti naudojama kaip komandos draugų pakaitalas. Tai elementari sistema, leidžianti nurodyti, kaip pulti įvairius taikinius.



Pradėti žaisti šį žaidimą iš tiesų yra nelengva, ypač tiems, kurie mėgsta aukštos grafikos žaidimus, žaidimo fizika ir galimybės jiems nėra labai svarbus dalykas. Šio žaidimo grafika primena senųjų konsolių žaidimus, žaidėjų modeliai priverčia išvirsti iš kėdės ištikus juoko priepuoliui, nes jie tiesiog padaryti labai absurdiškai. Pati žaidimo aplinka yra gana tamsi ir niūri, todėl vertėtų pasišviesinti ekraną, pradedant žaisti šį žaidimą, tik nenusistatykite kontrasto, kadangi žaidime nėra labai daug atspalvių ir ten esančios kelios spalvos yra labai ryškios, todėl tai padarius gali pradėti skaudėti akis. Tačiau pats žaidimas yra malonus dėl to, jog kameros padėtį, iš kur stebėsite valdomą laivą galite nusistatyti patys pastatydami specialų laivo kameros bloką. tai suteikia galimybę vaizdą stebėti aplink visą laivą vos vieno klavišo spustelėjimu.



Žaidimo valdymas ir meniu, nėra sudėtingi, kadangi viskas labai patogiai išdėstyta klaviatūroje ir ja labai patogu naudotis, tik patartina prieš tai pereiti žaidimo pamokų rėžimą, kuriame išmoksite pagrindus. Pagrindiniai žaidimo nustatymai yra pasiekiami vieno klavišo paspaudimu, žaidime nuolatos yra matomas menu, kuriame viršutinėje dalyje matote visą informaciją susijusią su jūsų finansine informacija serveryje, jūsų koordinates, o šiek tiek aukščiau nurodomi pasirinkimų klavišai, kuriuos reikėtų spausti norint įjungti vieną ar kitą pasirinkimų meniu, tarkim savo inventorių. Reikia paminėti, kad žaidimas sukels galvos skausmą Minecraft fanams, kadangi griovimo ir statymo klavišai šiame žaidime veikia atvirkščiai - kairiuoju klavišu statote, o spustelėdami dešinį klavišą - bloką nugriausite. Tačiau šį nustatymą galima pakeisti valdymo nustatymų meniu, kuris yra pasiekiamas paspaudus "+" ženklą.

Jeigu jus sudomino šis žaidimas, jį išbandyti galite ir pirmame lietuviškame serveryje apsilankę: http://starmade.lt tinklalapyje.

Įvertinimas:
Gameplay – 9
Grafika – 7
Garsas – 7
Valdymas – 9
Bendras: 8

Apžvalgą kūrė - unitazas
Komentarai
#1 | viliuxaaa · July 05 2013 00:27:55
Apzvalga tikrai patiko, na, bet ar siustis dar nzn, visgi nesu tu kosminiu dalyku megejas vien del to kaip ir tu sakiai, niuri aplinka
#2 | mariusir · July 05 2013 00:58:21
atrodo kad nereikia galingo pc bet pasijungiau vistiek lagina.. gaila
#3 | ponasvelnes · July 05 2013 08:37:02
seip labai gerai padare kad taip gali staitis kosminius laivus
kokius as ju nemaciau jau :D
netgi kaskoki tarakona skraidanti
#4 | FeelingHigh · July 05 2013 11:38:32
Ko norėt čia gi Sandbox/Indie subžanro žaidimas , ne visiems tokie patinka.
#5 | Emperor · July 05 2013 21:13:46
Kai pasakei,kad čia žaidimas apie kosminius laivus ir t.t...Tai net nesinorėjo skaityti,bet įpusėjau apžvalgą ir susidomėjau.Bet jau pradėjau skaityti paskutines dvi pastraipas ir man pabodo skaityti...Tai ne dėl to,kad apžvalga bloga ar blogas žaidimas,bet mano nuomone apžvalga yra per ilga ir jos pabaigoje pabosta skaityti,bet nieko čia tokio pasiseks kitą kartą. :)
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Prisijungti


Dar ne narys?
Registruotis.


Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

avatar
15/04/2024 20:50
5 EUR ir duodu

avatar
09/04/2024 22:39
dar negavau pakvietimo i linkomanija ot kokie jus

avatar
04/04/2024 16:12
Senai jau lankiausi, su praejusiom velykom :)

avatar
31/03/2024 17:47
Sveiki, sveikinu visus su šv. velykom :)

avatar
21/03/2024 15:12
Visi dalinami žaidimai yra legalūs steam platformai. Kas pirmas tas ir pasiima. O dėl konkursų tai jų bus. Gal net rytoj kokį paleisiu.

avatar
21/03/2024 15:03
Tos žaidimų dalybos yra nesąmonė. Tie raktai yra arba fake arba kažkoks botas sėdi ir pasiima. Konkursas, loterija ar kažkas tokio yra žymiai geriau. Niekada nesuprasiu tokių random dalybų. Sorry

avatar
17/03/2024 20:35
Čia svetainėje nuo šiol žaidimai bus dalinami kiekvieną dieną.

avatar
07/03/2024 01:55
Sveiki, velniai, kokios forumo temos populiariausios čia? Apie viską tik sita? Kad šviežios būtų

avatar
04/03/2024 20:07
Ką manot apie Žaidimų dalybos ULTRA!?

avatar
01/03/2024 00:59
zjbs nieks neduoda

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under >GNU Affero GPL v3.

FS22 Maps fs22 mods ket bilietai GTA6 Mods Farming Simulator 22 Mods ETS 2 mods ETS2 mods Farming Simulator 2019 Mods FS22 mods FS 22 mods Farming Simulator 22 mods
Euro truck simulator 2 mods American truck simulator mods American Truck Simulator Mod FS22 PC Mods FS22 Mod Cities Skylines 2 mods Original CS 1.6 Game Setup Files, CS 1.6 Download, free cs 1.6 install
Cities Skylines 2 Mods American Truck Simulator Mods Sims 4 Mods FS22 Mods GTA 5 Mods CS 1.6 Original download, CS 1.6 download