MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 15

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,772
Naujausias Narys: vantagames
Peržiūrėti temą
Kas naršo čia? 1 svečiai
 Spausdinti temą
Drift City Aprašymas (Online Racing)
ZoleN
#1 Spausdinti pranešimus
parašyta 02-03-2011 11:15
Skillas


Pranešimai: 98
Įstojo: 26.02.11

Trumpas žaidimo aprašymas - Drift City.
img18.imageshack.us/img18/7004/xx00011.th.jpg

Šiuo metu žaidimas turi dvi versijas - tai europietišką ir amerikietišką. US versija priklauso GamesCampus, EU bigpoint. Pradžiai pakalbėsim apie EU versiją.

EU Drift City yra kitoks negu US, savo nuomone, ir žaidimo surinkta patirtimi, patariu pirmiausia išbandyti US. Kodėl? Nes kaip tik ši versija įsibėga, ir pats laikas pradėti žaisti jį. Yra bebėjo priežastys kodėl aš siūlau jums US, o jos tokios, - EU versijoje yra žymiai daugiau visokiausių funkcijų, tarkime labai daug variklio detalių, daug patyrusių žaidėjų, reikalaujantis vos ne maksimalaus levelio, kad galėtai lenktyniaut su geriausiais žaidime. Neseniai išleido naują update, kuris nustatė maksimalų 120 levelį, o buvo 100. Kitokia šiektiek vairavimo sistema, ir sunkesnis valdymas posūkiuose. Dauguma tuningo detalių yra už S-Points, US vadinami CC, kurie kainuoja pinigus, o tokių EU versijoje, kurie pirktų juos yra gan daug. Bebėjo reikalaujantis daug daugiau valandų žaisti, kad pasiektai tai ko nori, ar galimybę lygintis su kitais. Žaidžiu pats EU versijoje jau daugiau nei puse metų, ir užsikėliau tik 73 levelį, o gauti galingiausią lygio mašiniuką, turiu buti mažiausia 84 levelio.

img811.imageshack.us/img811/565/dc110211038.th.jpg

Viską, ką teko išvardinti, US versijoje yra kitaip, daug patogiau. Maksimalus lygis yra 100, visos galingiausios masinos reikalauja tik 71, o detalės tiktais 80 levelio. Daug paprastesnės mašinų detalės, bet su laiku, jų vis bebėjo atsiras daugiau su kiekvienu update. Visą tuningą galima nusipirkti už vadinamus MITO, tai žaidimo pinigai. Jei norėsite, kad tuningo detalės jums pridėtų šiek tiek statusų prie jūsų mašinos, teks mokėti daugiau MITO. Detalės yra tik laikinos, jas galima nusipirkti 7-ioms dienoms, mėnesui, ar trims mėnesiams. US versijoje yra žymiai didesnis mašinų pasirinkimas, o kokių tik žaidime nėra - Nissan, Audi, Mercedes, Dodge, Cadillac ir dar daug įvairių garsių firmų automobilių. Ir į šią versiją įeina daug mažų minusų, kuriuos pažaidę EU ir US versijas, pastebėtūtia ir suprastūtia, kad jos tik į gerą.


Grafika

Apie ją nėra daug ką rašyti, bet ji tikrai išsiskiria iš betkurio šiuolaikinio žaidimo. Ją galime pavadinti Anime Graphic. Mašinos atrodo pakankamai gerai sumodeliuotos, bet yra keletą mašinų netaip, kaip turėtų būti sumodeliuotos, bet tai ne minusas mesti žaidimą ar nepradėti išbandyti jo. Kiekvienas pažaidęs supras kas yra DRIFT šiame žaidime, o kaip jį atliekame, iš padangų sklinda tikras animuotas dūmų srautas, tikrai neblogai atrodantis. Pastatai atrodo kaip ir eiliniai, bet labai spalvingi. Yra ir dienos, nakties kaita. Taip pat ir oro kaitos. Buvo ir žiemos, bet kai ji baigėsi, ir prasidėjo pavasaris tai neliko ir jos. Šiokios tokios smulkmenos apie grafiką.

img26.imageshack.us/img26/4708/dc1101070013.th.jpg

Automobiliai

Abejose versijose yra jos rikiuojamos pagal galia - tai V. Pradedam žaidimą su V1, nuo 5 levelio galite imti jau v2, nuo 11 levelio jau v3, 21 levelio v4 ir taip iki v9, kuri reikalauja 71 levelio. Yra labai naudingas dalykas žaidime, galime pirkti Upgrade, kurie tarkime v2 mašiną gali paversti net iki v8, bet jie kainuoja CC. Jei tampate didelio levelio, žinomas kitų žaidėjų, žmones jums gali parduoti juos už MITO, betkurį item ar upgrade iš Drift Shop, bet jums tai gali kainuoti labai daug MITO, labai daug. Rasite kiekvienas savo skonio automobilį.
Bebėjo kiekvienos mašinos valdymas yra skirtinas.


Miestai

Žaidime yra išviso 5 miestai. Moon Island, čia pradėsite savo kelionę po Drift City žaidimą. Tuomet trauksite į vadinamą Koinonia, po to į Cras, ir į pagrindinį žaidimo miestą Oros. Jame vyksta daugiausia Party, komandiniai darbai pasikelti levelui, užsidirbti MITO, ar gauti svarbių daiktų. Yra dar vienas, jis vadinamas Mittron City, bet jis yra ghost city, į jį patekti reikalingas 75 levelis ir v9 automobilis. Jame yra itin sunkios misijos, labai mažas FPS, ir sukonstruotas tik labai talentingiems vairuotojams, todėl į Mittron City niekas nevyksta. Asmeniškai, įdomiausias miestas yra Moon Island, dėl jo paprastumo.


Variklio detalės

Speed - Mašinos greitis.
Acceleration- Per kiek laiko masina pasieks maksimalų greitį.
Durability - Skirta, kad mašina būtų tvirtesnė lenktyniaujant lenktynėse, daužant HUV (Kas yra HUV apačioje).
Booster - Kiek laiko gali būti įjungtas nitro.

img121.imageshack.us/img121/9951/dc1102270032.jpg

Option parts - Mažos papildomos variklio detalės, kurios yra labai naudingos tavo automobilui. (ant US versijos jų dar nėra).
Dockings - Priedas prie variklio detalių, jas turite uždėti ant detalių. Kuo didesnis detalės +, tuo didesnius statusus jos duoda. Taip pat kuo aukštesnė raidė ant Docking (pvz: Speed Docking Part C), tuomet duoda daugiau points automobilui.

EU versijoje yra labai daug, visokiausių variklio setų, jei surenki keturias dalis, (speed, acceleration, durability, booster), ir turi skirta tam automobilį, ar levelį, sujungus tuos setus tau pridės dar papildomų taškų tavo mašinai. Setai yra labai brangūs, bet verti to. Setus galima ir tobulinti (aišku ir kitus partus galima, ne tik setus), tai yra Enchanting. Lietuviškai pavadinkim pliusinimas. Pliusinti galima iki +14, su kiekvienu pliusu mažėja procentas jį uždėti, arba blogiausiu atvėju, sulaužyti, - šios dalies negalėsite daugiau naudot, jei nesutaisysit su tam skirtais daiktais. Ir visas +, kurį uždėjot, dings sutaisius. Jei norite, kad + nedingtų, reikia pirkti daiktus, kurie kainuoja CC arba S-Points. +14 yra tik kelios dalys serve, bet geriausia butų pirkti +13.
US - dar tik atsirandinėja setai, tai pats metas pradėti žaisti, kaip minėjau. Dar nėra kolkas labai daug detalių virš +10, nėra nei option, bet dockings gan pigūs.
Iškur gauti Dockings, Option ir Partus?
Dockings galima gauti iš trijų tokios pat rušies detalių, daugiau smulkmenų ir kaip viska atlikti, galite rašyti į PM arba čia. Option galima gauti daužant HUV, juos bebėjo irgi galima tobulinti. Partus galima gauti daužant HUV, renkant COMBO, lenktyniaujant su kitais žaidėjais.


Tuningas

Tuningas, tuningas, tuningas.. Tai gal net svarbiausias dalykas lenktyninio tipo žaidimuose. Šioje versijoje beveik visos tuning detalės kainuoja MITO, tai labai didelis pliusas, kurie nesiruošia mokėti už šį žaidimą pinigų. Galima užsidėti spoiler, ratlankius, booster spalva, neon, langų spalvą, automobilio dizainą, tetiruočių. Yra labai didelis pliusas spalvų pasirinkimui, gera sistema, išsirinksite kokia tik norit spalvą. Taip pat tai galėsite padaryti su neon ir langų spalvomis.
img849.imageshack.us/img849/1250/dc110223005.th.jpg
Stickers
Šaunus dalykėlis.. Galite uploadinti bet kokią savo norimą nuotrauką, arba kitų įkeltų žaidėjų (aišku be jokių porn ir kitokių nesamonių), ir jas užsidėti ant mašinos, bet kokia puse, dydžiu, ilgiu. Pavyzdžui: galite užsidėti Carbon ant kapoto, ar ant bet kurios mašinos dalies. Na labiau viska galite suprasti apsilankę žaidime.


Lenktynės - Battle Zone, Channel Battle, Real Match.

Battle Zone - jus čia galite lenktyniaut su kitais žaidėjais. Yra tam skirtos zonos, 2x, 3x ir taip t.t. (iki x8) 2x jūs galite vairuoti v2 v3 ir v4 automobilius, nuo 11 lygio iki 30. Kaip viršysite leistiną lygį, galėsite pereiti į stipriasnias zonas, kur vairuojama geresnės mašinos, gaunami geresni rewardai, galimybė vairuoti sudėtingesniuose mapuose.
Channel Battle - Gal įdomiausia žaidimo dalis. Čia lenktyniaujama Crew vs Crew. Turintis Crew kambarį jį gina, o puolantys bando jį atimti, lenktyniaujama 8x8. Jei puolėjai laimi pirmas lenktynes, tuomet pereinama prie antrųjų, jei šie jas laimi, tuomet kambarys priklausys jiems ir visi lenktyniavę gaus nemažas MITO premijas (tiesa sakant jų leaderis, bet ir žaidėjai gauna, bet mažesnes). Jei gynėjai apgina, jie taip gauna premijas. Pralaimėję praranda šansą pulti ta patį kambary, bet gali toliau bandyti užpuldinėti kitus kambarius kol pasiseks.
Real Match - Tai taip pat viena iš mėgstamiausių žaidimo dalių. Čia parodoma koki talentingi ištikrųjų jūs esat. Visi žaidėjai vairuoja tokias pačias mašinas, todėl tik pats talentingiausias sugebės laimėti. Bebėjo yra ir Team race.


Story

Istorija tikrai nėra labai jaudinanti ar kuo nors įsiminanti. Tiesiog turi sugauti vieną seniuką ir tiek. Nepatariu leisti laiko skaitant titrus.

Na pagrindą apie Drift City žaidimą jau papasakojau, norintys sužinoti daugiau informacijos kuri jums reikalinga, kreipkitės į mane, pm arba tiesiog skelbkite Čia. Prašyčiau visų skaičiusių šį trumpą aprašymą, jį įvertinti pliusais ar minusais.
Kita maža informacija apačioje.

Kiti naudingi dalykėliai:

Aukcijonai - Galite pirkti, parduoti įvairiausius daiktus, detales, mašinas.
Statusai - Rodo kiek lenktyniavot kartų, kiek laimėjot, kiek Delivery Services įvykdėt, kiek pravažiavot mylių.
img820.imageshack.us/img820/7247/70303153.th.jpg
Crew - Galite kurti vadinama CLAN, ir kviesti yvarius zaidejus, burtis, kurti visiems vienos masinas ir su jomis lenktyniauti, dalyvauti Channel Battle.
Coupon – Kuponai, juos galite gauti surinkdami nurodytą skaičių užduočių. Už juos galėsite nusipirkti geriausius automobilius.
ROO ir OMD - tai "blogiukų" ir "geriečių" komandos. Kurią komanda norėsite pasirinkti, tai galėsite padaryti būdami 48 levelio, įvykdę misiją Oros mieste. Pradžioje būsite OMD.
OMD - More MITO
ROO - More EXP
Drift Shop – Čia galėsite pirkti automobilio tuning, EXP gėrimus, ir daug naudingų dalikėlių.
img847.imageshack.us/img847/3521/driftcityfeatures.th.jpg
Parts Shop – Cia galite pirkti ir parduoti visus nereikalingus daiktus, bet patariu iš čia nepirkti jokių mašinos detalių. Yra skiltis pliusinimui, docking gamybai, option partų gerinimui.
img13.imageshack.us/img13/8432/94322320070906screen004.th.jpg
Driver Dome – Šiame plote yra visi svarbiausi dalykai tau. Crew Center – skirtas susikurti ar ką nors pakeisti savo crew. Aukcijono namai, mašinų garažas, parts shop, battle zone. Čia tiesiog būna susirinkią žaidėjai, jei jiems pabosta ką nors vykdyti žaidime.


Lygio kėlimasis:

Missions - Jos tesis iki Oros miesto.
HUV - Turi vytis sprunkančias mašinas, ir jas daužyti (NPC). Daužant gaunate daiktų. Sunaikinus visas mašinas per tam skirtą laiką, gaunate EXP ir MITO.
img203.imageshack.us/img203/6429/driftcityblog1.th.jpg
VHUV - Bėgantys jau ne NPC, o realūs žaidėjai. Yra išrenkamos komandos, raudonųjų ir mėlynųjų. Ir kuri greičiau sunaikins priešininkų komandos HUV.
Rush Time - Reikalingi minimum 10 žaidėjų jį pradėti. Būna vienas labai galingas HUV BOSS, ir visi vairuotojai per 16 min., turi BOSS sunaikinti. (jei esi labai aukšto levelio, gali iš šių eventų labai daug užsidirbti MITO)
Under City - Minimaliai turi vykti 2 žaidėjai. Jame mažiausia užtruksite 25 min. Bet labai geras reward. Daugiau apie jį info parašysiu kai jums prireiks.
Delivery Services - Turi nuvykti į pointus kuo greičiau, kad atsidurtai tarp TOP žaidime įvykdžiusių greičiausiai šį Delivery. (Gaunama partų, Delivery pasirinkimas yra labai didelis.)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Norintiems žaisti šį žaidimą galite pradėti nuo čia.
http://gamescampu...amp;t=sns

http://gamescampu...amp;t=sns

http://gamescampu...amp;t=sns

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Su laiku dar gal papildysiu viską.
Redagavo ZoleN 02-03-2011 11:29
 
Siųsti privačią žinutę
OwiS_
#2 Spausdinti pranešimus
parašyta 02-03-2011 15:26
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 474
Įstojo: 15.06.10

Turiu kompe sita game ir zaidziau truputi,bet nelabai patiko...
 
Siųsti privačią žinutę
ZoleN
#3 Spausdinti pranešimus
parašyta 02-03-2011 16:40
Skillas


Pranešimai: 98
Įstojo: 26.02.11

FD_GoD_OwiS parašė:
Turiu kompe sita game ir zaidziau truputi,bet nelabai patiko...

Na pradzia tai zinoma, bet veliau visai kitas reikalas :)
 
Siųsti privačią žinutę
dumblas
#4 Spausdinti pranešimus
parašyta 02-03-2011 22:07
Geimeris


Pranešimai: 396
Įstojo: 07.07.09

Gal butu galima reikalavimus? (wasntme)
 
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f4e4f0b921 Siųsti privačią žinutę
Tadas Blinda
#5 Spausdinti pranešimus
parašyta 02-03-2011 22:11
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 636
Įstojo: 17.07.10

man tj jau vien is foto jis nepatinka :D
 
Siųsti privačią žinutę
ZoleN
#6 Spausdinti pranešimus
parašyta 03-03-2011 14:17
Skillas


Pranešimai: 98
Įstojo: 26.02.11

dumblas parašė:
Gal butu galima reikalavimus? (wasntme)

System Minimum Requirements Recommended System
OS XP, Vista, Windows 7 XP, Vista, Windows 7
CPU Pentium 4 @ 1.8 GHz Pentium 4 2.4 GHz or better
RAM 256MB or better 1GB or better
Graphics Card 64MB graphics card 256MB graphics card
HDD 1GB 1GB or More
Direct X DirectX 9.0c or above DirectX 9.0c or above
 
Siųsti privačią žinutę
ZoleN
#7 Spausdinti pranešimus
parašyta 03-03-2011 14:17
Skillas


Pranešimai: 98
Įstojo: 26.02.11

Tadas Blinda parašė:
man tj jau vien is foto jis nepatinka :D

Kiekvienas turi savo skonį žaidimams :)
 
Siųsti privačią žinutę
peršokti į forumą:
Panašios temos
Tema Forumas Ats. Naujausia žinutė
Heart of iron 4 online Žaidimų diskusijos 1 09-01-2022 23:14
Mu-kaimas.lt – Legendos niekada nemiršta – Mu Online Žaidimų svetainės, serveriai 7 05-06-2019 22:49
Stalker online Žaidimų diskusijos 3 14-12-2017 03:24
MW2 Online IW4X (Prisijunkit!) Žaidimų diskusijos 5 14-10-2017 16:33
Recruits city youtube muzikos kanalas Muzika 6 13-08-2017 15:18
Prisijungti


Dar ne narys?
Registruotis.


Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

avatar
15/04/2024 20:50
5 EUR ir duodu

avatar
09/04/2024 22:39
dar negavau pakvietimo i linkomanija ot kokie jus

avatar
04/04/2024 16:12
Senai jau lankiausi, su praejusiom velykom :)

avatar
31/03/2024 17:47
Sveiki, sveikinu visus su šv. velykom :)

avatar
21/03/2024 15:12
Visi dalinami žaidimai yra legalūs steam platformai. Kas pirmas tas ir pasiima. O dėl konkursų tai jų bus. Gal net rytoj kokį paleisiu.

avatar
21/03/2024 15:03
Tos žaidimų dalybos yra nesąmonė. Tie raktai yra arba fake arba kažkoks botas sėdi ir pasiima. Konkursas, loterija ar kažkas tokio yra žymiai geriau. Niekada nesuprasiu tokių random dalybų. Sorry

avatar
17/03/2024 20:35
Čia svetainėje nuo šiol žaidimai bus dalinami kiekvieną dieną.

avatar
07/03/2024 01:55
Sveiki, velniai, kokios forumo temos populiariausios čia? Apie viską tik sita? Kad šviežios būtų

avatar
04/03/2024 20:07
Ką manot apie Žaidimų dalybos ULTRA!?

avatar
01/03/2024 00:59
zjbs nieks neduoda

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under >GNU Affero GPL v3.

FS22 Maps fs22 mods ket bilietai GTA6 Mods Farming Simulator 22 Mods ETS 2 mods ETS2 mods Farming Simulator 2019 Mods FS22 mods FS 22 mods Farming Simulator 22 mods
Euro truck simulator 2 mods American truck simulator mods American Truck Simulator Mod FS22 PC Mods FS22 Mod Cities Skylines 2 mods Original CS 1.6 Game Setup Files, CS 1.6 Download, free cs 1.6 install
Cities Skylines 2 Mods American Truck Simulator Mods Sims 4 Mods FS22 Mods GTA 5 Mods CS 1.6 download