MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 13

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,768
Naujausias Narys: Edse
Peržiūrėti temą
Gameris.lt :: Laisvalaikis :: Muzika
Kas naršo čia? 1 svečiai
 Spausdinti temą
Balsas iš nežinios „DVAR“. Paklausę žmonės pasikeičia
GeimerisMylintisGrafika
#1 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 16:46
Skillas


Pranešimai: 79
Įstojo: 23.06.11

Sklandė gandai, kad šios grupės įrašus kažkas rado Rusijoje, ir išplatino netyčia… Pasakojama, kad vokalistas dainuoja niekam nesuprantama kalba. Kad jų pasiklausę žmonės miršta...

„DVAR“ - tai elektroninės muzikos grupės, kilusios iš Rusijos, pavadinimas.

Faktas, jog grupę sudaro du nariai, kurių tapatybės nėra žinomos, „DVAR“ neprisistato niekur, net internete.

Neoficialus grupės aprašymas atsirado internete taip pat netikėtai kaip iš jo ir dingo. Vienas grupės klausytojas atvirai pasakojo apie savo gyvenimo pasikeitimus, išgirdus „DVAR“.

Kad ir kaip ten bebūtų, kad ir kokie gandai sklandytų, smalsumas nugali. Pažiūrim. Grupės vokalistas tikrai nepanašus į gyvą žmogų… O jo balsas labiau primena varno krankimą… Baugu… Tai skirta ne žmogaus ausiai…
„DVAR“ įrašai iš interneto dingsta kiekvieną minutę. Hmmm GELFI gatvė tai išgirdo. Ar spėsi išdirsti tu?

Pirmieji „DVAR“ įrašai pasirodė 1997m. pavadinti „Raii“. Pirmosios dainos nebuvo skirtos platinti. Pirmasis oficialus šios grupės albumas „Piirrah“ buvo išleistas italų leidybos kompanijos 2002m., o kiti penki albumai: „Roah“ (2003m.), „Rakhilim (2004m.), „Taai Liira (2004m.), „Hor Hor“ (2005m.) bei „Oramah Maalhur“ (2005m.) – buvo sparčiai leidžiami beveik kas metus. Kodėl buvo skubama – niekas negali paaiškinti.

Paskutinysis grupės albumas, pavadintas „Jraah Mraah“, buvo išleistas pernai, 2007m.

Kaip rašo „Dark City Magazine“, „Dvar“ yra padaras, pasirodęs grupės nario sapne ir atskleidęs jam savo ypatingą misiją. Kokia ji? Kiek prisimena grupės narys padaras minėjo „sužadinimą“ bei „išrinktuosius“, kurie turi perduoti žinią pasauliui. Būtent po sapno atsirado „DVAR“, ir grupės nariai pasinėrė į kūrybą.

Šiomis dienomis „DVAR“ yra vienas žymiausių Rusijos tamsiosios muzikos scenos projektų. Ši grupė vieniems labai patinka, kitiem – priešingai, didelė nesąmonė…

Bet turtinga diskografija, fanų klubai internete, gausūs atsiliepimai, reportažai per radiją bei televiziją bei neblėstantis mistiškumas – visa tai „DVAR“ kulto pradžia.

„DVAR“ muzika kinta. Ji apima stilius nuo šaižaus darkwave iki džiaugsmingos šokių muzikos. Visa tai primena pamišusio klouno pasirodymą pragariškame cirke.

1997 metais, vieną lietingą rudens dieną, Gorbuškos muzikiniame turguje Maskvoje, pasirodė žmogus, parašęs parduoti kelias audio kasetes su skeletu ant viršelio.

Pardavėjas sutiko, ir kasetės buvo gana greitai išgraibstytos. Tačiau tas žmogus niekada nesugrįžo atsiimti už jas gautų pinigų. Truputį vėliau, per miestą nuvilnijo keistų gandų banga apie mistišką projektą bei muziką, tariamai skleidžiančią antgamtinį poveikį.

Kad ir kada ji būtų klausoma, dingsta elektra, dužta veidrodžiai, o įvairūs prietaisai nustoja veikę... Tai galėtų būti gan įprasti reiškiniai, klausant sunkiojo metalo, tačiau „DVAR“ nieko bendro su metalu neturi.

Kiek vėliau grupės fanai puolė į paniką, nes jų artimieji bei naminiai gyvūnėliai pradėdavo sirgti, o draugų gyvenimai baigdavosi tragiškai, vos pradėjus klausyti „DVAR“.

Legenda apie „DVAR“ vis plito. Kad ir kaip kvailai gali pasirodyti, plintantys gandai tik masino žmones įsigyti grupės albumus. Ypač „Raii“.

Po poros metų, internete pasirodė pirmasis „DVAR“ gerbėjo tinklalapis apie pamėgtą grupę. Asmuo, pasivadinęs Shadow Angel, aprašė gausybę keistų įvykių, kuriuos jam teko patirti nuo tada, kai susidūrė su grupe „DVAR“.

Tinklalapis buvo paprastas, sudarytas iš kelių įrašų ir didelės grupės apžvalgos. Panašu į paprastą blogą, atnaujintą iki 2000-tųjų metų.

Štai kelios Shadow Angel įrašų ištraukos:

„Praleidau daugybę bemiegių naktų, kol galiausiai nusprenžiau prisėsti, ir parašyti apie „DVAR“. Vis iš naujo ir iš naujo permąstau viską, kas nutiko man ir mano šeimai nuo tada, kai į savo rankas pirmą kartą paėmiau „Raii“.

Sverdamas visus už ir prieš, aš vis klausiu savęs, ar išvis publikuoti šią informaciją, ar sieti ją su „DVAR“… Galbūt visi tie tragiški įvykiai - tik nemalonūs atsitiktinumai, ir „DVAR“ čia niekuo dėti?“;

„Albumo įžanga atveria langą į „DVAR“ pasaulį – neišgydomą pasaulį, kuriame net paprasčiausiai šypsenai nėra vietos. Karaliauja tik liguistas juokas, taip dažnai naudojamas vokalisto, atskleidžiantis aukščiausio laipsnio beviltiškumą.

Daugiau tokių albumų kaip „Raii“ greičiausiai nėra – tik jis vienas sugeba per keletą minučių sukurti visišką nusivylimą.“;

„Keistas dalykas: nors mano artimiausi draugai bei giminės paliko mane, „DVAR“ ir „Raii“ įtraukia mane vis labiau ir labiau.

Jų muzika atskleidžia naujus veidus, kurie būna iš pirmo žvilgsnio nepastebimi. Aš padariau juos dievais, aš garbinu juos... Nors mano sveikata prastėja, imuninė sistema silpsta, ir pritraukiu kiekvieną įmanomą ligą, pastebėjau, kad vienintelė priežastis, kodėl vis dar tebesu čia, fiziniame pasaulyje, yra ženklas.“

Deja, Shadow Angel labai ilgai nebeatnaujina tinklapio: jis paslaptingai dingo kaip ir tikrieji „Raii“ atlikėjai. Kad ir kaip ten būtų, „DVAR“ nuomonė šiuo klausimu yra žinoma: jie teigia, jog platinti „Raii“ buvo klaida, nes, visų pirma, tie įrašai nebuvo skirti jokiai auditorijai.

Nepaisant gandų, kuriuos sukėlė kasetės išleidimas, tikrai sėkmingais „DVAR“ darbais laikomi singlas „Taai Liira“ bei LP „Piirah“. Tikras pragariškų energijų gerbėjas galėtų sulyginti jų muziką su sprogimu.

Vokalisto balsas šnabžda velniškus užkeikimus ir klykauja kažką nesuvokiamo žmogaus ausiai: dar niekad negirdetus fonetinius garsus, primenančius vokiečių, arabų, japonų bei hebrajų kalbas tuo pačiu metu.

Kai kurie teigia, kad taip kalbėta vienoje iš senovinių kalbų... Taigi, kokia kalba iš tikrųjų kalba „DVAR“?

Tarp gyvuojančių ir nebeegzistuojančių kalbų dar yra tarpinės – „nežmogiškosios“ – kalbos, kilusios iš „kitų sferų“. Jų pagalba 1584m. Krokuvoje (Lenkija) alhemikas ir magas Johnas Dee, asistuojamas mediumo Edwardui Kelly, gavo „angelų pranešimus“.

Jiems buvo pristatyta keista, nepažįstama kalba su paaiškinimais, kaip ją suprasti... Yra žinoma „Book of Enoch“ („Enucho Knyga“), skirta senovės patriarchų kalboms su angelais suprasti.

Naujoji kalba susuko galvas daugeliui Europos mistikų. Nemažai jų bandė išspręsti enuchinių laiškų galvosūkį, bet angelų kalba vis tiek liko mįslė.

Bet nėra abejonių, kad „DVAR“ kalba – tikrai ne paprasčiausias abėcėlės mišinys. Ir štai kodėl...

Pavyzdžiu, kurį būtų galima iššifruoti, imkim vieną iš „DVAR“ pagrindinių žinučių – „Taai Liira“. Jeigu „taai“ skaitytum iš kitos pusės, gautum „iaat“. IAAT yra magiškas simbolis, sudarytas iš keturių elementų inicialų. Tai: Ignis (Ugnis), Aer (Oras), Aqua (Vanduo) bei Terra (Žemė). Senovės alcheminiai raižiniai dažnai siejo šį žodį su saulės simboliu bei fraze „I am the Gift of God“ („Aš esu Dievo dovana“).

Būna, jog žmonės, klausantys „Taai Liira“ bei „Piirrah“, ima jausti bevardę baimę be jokios matomos priežasties. Jie jaučia tarsi kambarys staiga persismelktų kažkokia priešiška energija. Ar tai irgi laužta iš piršto?

Senovės laikais žyniai tikėjo, jog kiekvienas žodis yra persismelkęs tam tikra energija. Ir, jei mes skaitysime žodį iš kitos pusės, tai yra šansų, jog energija taip pat pasidarys atvirkščia...
„DVAR“ – tai tikrovė iš kito matavimo

„DVAR“ buvo astralinis sutvėrimas, atkeliavęs iš sapnų. Šiandien miegas peržengė ne tik religijos, bet ir mokslo ribas. Knygynai siūlo dešimtis, šimtus knygų su praktiniais patarimais, kaip kontroliuoti sapnus.

Manipuliuojant sapnais, galima keisti realybę, daryti įtaką savo jausenai. Sapnais manipuliuojama įvairiai: per hipnozės seansus, per muziką…

Renkant informaciją apie „DVAR“, interneto forume pamačiau šią žinutę: „...mano draugė skundėsi dėl „DVAR“. Jos draugė buvo suvažinėta traukinio savo gimtadienio dieną, savo draugų akivaizdoje. Prieš šį atsitikimą, visi jie sapnavo, kad šis įvykis nutiks.“

Ar gali kūrybinis muzikos grupės „DVAR“ darbas būti susijęs su šiuo nelaimingu atsitikimu? Niekad šito nesužinosim. Tik yra tikima, jog žmonės, esantys už šio projekto, girdėjo Dvar balsą, ir juo pasekė.

Patys muzikantai informavo, jog jie nieko neprideda nuo savęs, taigi Dvar skelbiama žinia išlieka autentiška: „Kiekvienas naujas „DVAR“ albumas yra nauja progreso stadija, vedanti į pagrindinį tikslą.“

http://www.youtub..._embedded


http://www.youtub..._embedded


http://www.youtub...r_embedded
 
Siųsti privačią žinutę
Sp00n
#2 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 16:53
Expertas


Pranešimai: 145
Įstojo: 23.12.10

Nesitiki man kad grupes dainos tokios.:)
 
Siųsti privačią žinutę
halerotz
#3 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 18:16
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 606
Įstojo: 25.06.11

pagrindinis tikslas krisk is juoko :D nesamones tos dainos :O pasiklausius siurpas net nukrete kad tokias nesamones i youtube meta :D plius prasciau naudotis su fl studio tikriausiai niekam neiseitu :D
 
Siųsti privačią žinutę
NoScope
#4 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 18:41
Geimeris


Pranešimai: 6840
Įstojo: 29.08.11

Idomu... idomu....
nors nieko cia idomau...
tik tiek kad geriau uz stalina... jeigu ne jis pats atlieka sias dainas^^
Redagavo NoScope 28-11-2011 18:53
 
Siųsti privačią žinutę
GrizZzLy
#5 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 18:46
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 832
Įstojo: 06.02.11

pastebiu , kad vis daugiau ir daugiau tokiu dalyku pasaulyje dedasi , nes nesenai iskilo skandalas , kad black ops - velnio garbintoju zaidimas . Buvo rasta labai daug satanisku zenklu , net zaidimu camo ( po pack-a-punch) gaunasi kaip velnio simbolis isklotineje .
 
mmm...nera:D Siųsti privačią žinutę
halerotz
#6 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 18:49
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 606
Įstojo: 25.06.11

aj cia daugiau pjauna nei velnio nei dievo nera ........
 
Siųsti privačią žinutę
Dowexx
#7 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 18:52
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 2811
Įstojo: 18.12.10

Paskutinysis grupės albumas, pavadintas „Jraah Mraah“, buvo išleistas pernai, 2007m.

Pernai buvo 2007 ? ne 2010? Temos autoriau atidziau perskaitik teksta ir istaisik klaida o ne aklai kopijuok ,
o seip ju dainos man nepatinka nzn kam gali patikti gal tokiu yra ruskeliu ivairiu yra nieko keisto bent man .
 
gamedeal.lt Siųsti privačią žinutę
Pavelas
#8 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 19:21
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 1913
Įstojo: 23.03.09

GrizZzLy parašė:
pastebiu , kad vis daugiau ir daugiau tokiu dalyku pasaulyje dedasi , nes nesenai iskilo skandalas , kad black ops - velnio garbintoju zaidimas . Buvo rasta labai daug satanisku zenklu , net zaidimu camo ( po pack-a-punch) gaunasi kaip velnio simbolis isklotineje .



Greiciausiai ten buvo Illiuminati simbolika - piramide ir viska stebinti akis.
 
http://twitter.com/#!/BarakasObama Siųsti privačią žinutę
NoScope
#9 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 19:47
Geimeris


Pranešimai: 6840
Įstojo: 29.08.11

Cia 100000000 kartu geriau http://www.youtub...UgVSwwKD8

Pabandykit!
 
Siųsti privačią žinutę
GrizZzLy
#10 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 19:53
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 832
Įstojo: 06.02.11

Pavelas parašė:
GrizZzLy parašė:
pastebiu , kad vis daugiau ir daugiau tokiu dalyku pasaulyje dedasi , nes nesenai iskilo skandalas , kad black ops - velnio garbintoju zaidimas . Buvo rasta labai daug satanisku zenklu , net zaidimu camo ( po pack-a-punch) gaunasi kaip velnio simbolis isklotineje .



Greiciausiai ten buvo Illiuminati simbolika - piramide ir viska stebinti akis.
Atspejai , seip nesenai saukykloj klausiau kas tai , jei nesunku i PM galetum paaiskint ?
 
mmm...nera:D Siųsti privačią žinutę
SomeGuy
#11 Spausdinti pranešimus
parašyta 28-11-2011 20:27
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 1806
Įstojo: 30.06.10

drygas parašė:
Cia 100000000 kartu geriau http://www.youtub...UgVSwwKD8

Pabandykit!
:DDDD Čia daug geriau rimtai :DDDD Čia tai http://www.youtub...r_embedded jau i tema http://www.youtub...r_embedded ta suprask kaip nori
Redagavo SomeGuy 28-11-2011 20:31
 
Siųsti privačią žinutę
eth4
#12 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2012 14:31
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 391
Įstojo: 30.06.11

Man tai cia nesamone
 
Siųsti privačią žinutę
FeelingHigh
#13 Spausdinti pranešimus
parašyta 21-03-2012 14:41
Geimeris


Pranešimai: 10286
Įstojo: 22.01.11

BOOOOORING...
 
http://gameris.lt/profile.php?lookup=24182 Siųsti privačią žinutę
peršokti į forumą:
Panašios temos
Tema Forumas Ats. Naujausia žinutė
Žaismo DNR ar Žaidimų Balsas? Apie viską 49 04-08-2015 03:19
Ieškomi žmonės žaisti non-steam garrys mod. Žaidimų diskusijos 31 20-08-2014 10:38
Būkit žmones dėl CS:GO Žaidimų pagalba 181 03-10-2013 15:00
Prisijungti


Dar ne narys?
Registruotis.


Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

avatar
21/03/2024 15:12
Visi dalinami žaidimai yra legalūs steam platformai. Kas pirmas tas ir pasiima. O dėl konkursų tai jų bus. Gal net rytoj kokį paleisiu.

avatar
21/03/2024 15:03
Tos žaidimų dalybos yra nesąmonė. Tie raktai yra arba fake arba kažkoks botas sėdi ir pasiima. Konkursas, loterija ar kažkas tokio yra žymiai geriau. Niekada nesuprasiu tokių random dalybų. Sorry

avatar
17/03/2024 20:35
Čia svetainėje nuo šiol žaidimai bus dalinami kiekvieną dieną.

avatar
07/03/2024 01:55
Sveiki, velniai, kokios forumo temos populiariausios čia? Apie viską tik sita? Kad šviežios būtų

avatar
04/03/2024 20:07
Ką manot apie Žaidimų dalybos ULTRA!?

avatar
01/03/2024 00:59
zjbs nieks neduoda

avatar
28/02/2024 12:48
yo, sveiki biciuliai, gal pasidalintu kas dvejais linkomanijos pakvietimais? noriu nelegaliai paziureti lietuviska turiny haha

avatar
22/02/2024 20:05
myliu jumis visus

avatar
15/02/2024 12:22
Ačiū, pasiėmiau

avatar
10/02/2024 17:11
Dovanoju WWE 2K Battlegrounds + WWE 2K BATTLEGROUNDS - Ultimate Brawlers Pass: H9R82-TC89T-H482P + GIFW0-ZCALH-J6GYR

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under >GNU Affero GPL v3.

FS22 Maps fs22 mods ket bilietai esta GTA6 Mods Farming Simulator 22 Mods ETS 2 mods ETS2 mods Farming Simulator 2019 Mods FS22 mods FS 22 mods Farming Simulator 22 mods
Euro truck simulator 2 mods American truck simulator mods American Truck Simulator Mod FS22 PC Mods FS22 Mod Cities Skylines 2 mods Original CS 1.6 Game Setup Files, CS 1.6 Download, free cs 1.6 install
Cities Skylines 2 Mods American Truck Simulator Mods Sims 4 Mods FS22 Mods GTA 5 Mods CS 1.6 Original download, CS 1.6 download