MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 8

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,768
Naujausias Narys: Edse
Peržiūrėti temą
Kas naršo čia? 1 svečiai
Puslapiai:
1 2
 Spausdinti temą
Pasiūlymas visiems - kaip iš tikrųjų užsidirbti pinigų internetu .
instafcku
#1 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 08:20
Geimeris


Pranešimai: 2077
Įstojo: 29.10.10

Skaitykit iki galo, ką domina papildomos pajamos į jūsų rankas . Nes čia tikrai daug informacijos, pagalbos suteikiantis straipsnis : ) .

Freelancers arba laisvai samdomi darbuotojai


Kodėl gi lietuviams nepabandžius dar labiau užkariauti užsienio nišos? Juolab, kad ir kainos už atliktus darbus yra tikrai gana nemažos. Siūloma yra nuokeliasdešimties iki net kelesdėšimt tūkstančių dolerių. Arba kitas būdas yra gauti valandinį atlyginimą. Atkreipiant dėmesį į tai, kad užsienyje siūlomas užokestis dažniausiaiprasideda nuo 10 USD/val (~27 Lt/val), tai yra tikrai nemažai.

Kas gali dirbti šį darba?

Be abejo daugiausiai darbo čia yra WEBprogramuotojams ir WEB dizaineriams. Tačiau vienokį ar kitokį darbelį pagal save čia rasti gali kiekvienas. Pavyzdžiui prašomi kiti atlikti darbai gali būti tokio stiliaus:

Search Engine Optimization;
Tinklalapių priežiūra;
Svetainės turinio pildymas;
Socialinių tinklų priežiūra;
Svetainės lankytojų srauto kėlimas;
Straipsnių rašymas;
Elektroninių knygų kūrimas;
Tekstų vertimas;
TVS instaliavimas ir sutvarkymas;
Serverių priežiūra;
Virtualaus padėjėjo darbas;
ir daug ko kito...

Garantuoju, kad beveik visi atidžiau patikrinę pasiūlymus galėtumėt rasti sau tinkamus variantus. Pavyzdžiui, už paprasčiausią Wordpress TVS instaliavima, keletos pluginų uždėjima ir paprasčiausią apipavidalinimą, galima uždirbti maždaug 25-50 USD.

Kokiuose portaluose galima surast užsakovų?

Kad netempt labai gumos pateikiu iš karto didžiausias užsienio freelancer'ių svetaines.

1. Elance.com

Viena iš didžiausių ir populiariausių freelance svetainių. šiuo metu turinti beveik 70 000 darbo pasiūlymų, o per metus jų yra įkeliama daugiau nei 800 000. Kiekvienas gali be problemų rasti sau tinkantį pasiūlymą.

2. vWorkers.com

Frelancer'ių svatinė turinti per 300 000 freelance darbuotojų ir maždaug pusętiek darbo pasiūlymų. Tai reiškia, kad vienam darbo pasiūlymui tenka du freelanceriai, o tai visai nebloga galimybė pagauti geresnį darbo pasiūlymą.


3. Odesk.com

Kompanija veikianti jau nuo 2003 metų ir turinti tūkstančius darbo pasiūlymų. Vien per praitus metus, šio tinklalapio pagalba freelancer'iai atliko darbų už daugiau nei 220 mln. JAV dolerių (nemanot, kad būtų visai neblogai, jegu iš jų vienas kitas milijonas nusėstų Lietuvoje?).Darbo pasiūlymų čia apstu. Vien WEB dizaineriai šiuo metu gali rinktis iš daugiau nei 12 000 pasiūlymų. Įspūdingi skaičiai.


4. Freelancer

Ši freelance svetainė buvo sukurta švedų ir vadinosi GetAFreLancer, tačiau 2009 metais ją nupirkus Australijos verslininkams ji tiesiog buvo pervadinta į Freelancer.com. Kaip vienas iš minusų šios svetainės yra išskiriama, tai, kad darbų kainas labai numuša mažiau kompetetingi darbuotojai,tačiau darbo pasiūlymų čia taip pat apstu, todėl pabandyti tikrai verta,juolab, kad čia pilna pasiūlymų, kurie išvis nėra apskritai niekuom susiję internetinių puslapių kūrimu (pvz, fotografijų darymas).

5. Guru.com

Taip pat gana nemaža freelancerių svetainė,tačiau vienas minusas, kad pasiima, gana nemažai mokesčių.

Ką reikėtų daryti, kad laimėtum kuo daugiau darbo pasiūlymų?

Kaip matyti iš keletos pateiktų freelance svetainių viskas čia vyksta aukciono būdu. Tik tiek, kad kainos šaukimai čia vyksta atvirkštiniu būdų, t.y. ne kas pasiūlys kuo didesnę kainą, bet kas pasiūlys kuo mažesnę kainą ir siūlomų paslaugų kokybę. Aišku, tai dar toli gražu nereiškia, jog pasiūlę pačią mažiausią kainą būtinai laimėsite aukcioną.Viską turėtumėte pabandyti pavaizduoti kuo profesionaliau ir stengtisužtikrinti, jog užsakovas liks patenkintas jūsų paslaugomis.

Taigi, iš karto atkreipiu dėmesį, kadnepuoselėtumėte labai daug tuščių vilčių. Čia taip pat vyrauja labai didelė konkurencija tarp darbuotojų, todėl reikėtų pirmiausiai į viską žiūrėti, ne į kaip galimybę uždirbti kalnus pinigų, o kaip į papildomą pajamų šaltinį, bei galimybę pasitobulinti savo žinias tam tikrose srityse.

Labiausiai ši galimybė tinka, jeigu, jūs esate:

Studentas ir tiesiog ieškote papildomų pajamų ir galimybės patobulėti tam tikroje srityje;
Pradedantysis tam tikroje srityje ir bandote tiesiog susikurti savo darbo portfelį (ir tuo pačiu gauti šiek tiek pajamų už tai);
Jeigu norite išvystyti savo įgūdžius tam tikroje naujoje srityje (na pavyzdžiui sugalvojote pradėti užsiimti dizaino kūrimu);
Jeigu ieškote greitai galimų atltikti darbų;
Tiesiog šiaip norite pasitobulinti savo įgūdžius tam tikroje srityje ir t.t.


PATARIMAS: Stenkitės orientuotis į kuo siauresnę nišą, kad taptumėte savo srities specialistu.Pavyzdžiui, jei gerai nusimanote Wordpress TVS (ar kurioje kitoje srityje),pradėkite dirbti padėdami kitiems susitvarkyti su šiuo varikliuku.

Keletas patarimų, kaip laimėti kuo daugiau darbo pasiūlymų:

Kruopščiai atsirinkite darbo pasiūlymus. Dalyvaukite tik tuose aukcionuose, kuriose tikrai žinote, kad sugebėsite laiku atlikti užduoti ir turite visus tam reikalingus įgūdžius.
Išlaikykite asmeniškumą su darbdaviais. Niekada nenaudokite kažkokios tai formos, kurią naudojate visiems darbo pasiūlymams. Išlaikykite asmeniškumą su darbdaviu. Jei yra pateiktas darbdavio vardas teikdami savo pasiūlymą būtinai kreipkitės į jį savo vardu. Taipogi atsakykite į visus jums keliamus klausimus ir pagal pateiktą darbo aprašymą pasistenkite suteikti kuo daugiau informacijos apie jūsų galimas suteikti paslaugas.
Nesiūlykite pačios mažiausios kainos, tik dėl didesnės galimybės laimėti. Nenuvertinkite per daug savęs. Siūlykite tik tokią kainą, kuri jus pačius tenkintų, nes laimėjimo atveju jos koreguoti nebegalėsite. Galite siūlyti ir šiek tiek didesnę kainą, negu yra siūloma mažiausia. Kartais darbdaviai stengiasi atsirinkti pagal aprašymą geriausią siūlomos kainos ir teikiamų paslaugų variantą, todėl kaina gali ir nebūti lemiamas veiksnys. Tačiau jei esat dar tik pradedantysis, bent jau pradžioj reikėtų orientuotis į kuo mažesnes kainas.
Parodykite savo profesionalumą visą laiką atlikinėdami savo užduotis. Kaip rodo praktika, labai dažnai pasitaiko ir tokių variantų, kad darbdaviai gavę profesionaliai atliktas užduotis, kreipiasi į tą patį freelančerį ir vėlesniais laikotarpiais ar netgi įdarbina jį kaip savo darbuotoju visam laikui. Todėl reikėtų pasistengti, kad darbdavys kiek įmanoma labiau būtų patenkintas jūsų paslaugomis.
Į viską žiūrėkite realistiškai, ir nepervertinkite savęs. Teikdami savo pasiūlymą visada viską gerai pasverkite ar tikrai sugebėsite laiku atlikti užduotį, ar galėsite visu 100 proc. išpildyti darbdavio prašymus ir ar turite visus tam reikalingus įgūdžius. Būkite nuoširdus ir stenkitės parodyti savo profesionalumą absoliučiai kiekviename darbo pasiūlyme.


Šia tematika forume kažka yra rašęs ir Kernius temoje Gero laisvai samdomo darbuotojo vadovas. Būtinai atkreipkite dėmesį ir į šiuos patarimus:

turėk savo sritį (pvz., Wordpress ar kitų TVS tobulinimas; e-komercijos portalų dizainas ir pan.), tobulėk ir tapk joje vienu geriausiu: tai leis uždirbti žymiai daugiau ir klientai patys tavęs ieškos;
tau nereikia viską mokėti iš anksto - gali išmokti jau vykdydamas užsakymą (bet žiūrėk į tai atsakingai);
bendrauk su savo klientais; informuok juos, kaip tau sekasi, klausk, kas neaišku;
nebijok dirbti už mažesnę kainą, kai turi nedaug patirties, - įgyti įgūdžiai bus žymiai vertingesni;
turėk savo nuolatinę darbotvarkę - neatidėk visko paskutinėm dienom, o geriau skirk X skaičių valandų per dieną;
būk sąžiningas su savo klientu - nurodyk realų darbo atlikimo laiką (kitaip pačiam vėliau bus tik blogiau) ir sakyk atvirai, jei jo idėjos tau atrodo niekam ti*s;
svarbiausia - laimingas klientas - teigiami atsiliepimai ir rekomendacijos;
susikurk savo darbų portfolio (tai nėra būtina);
nusistatyk atsiskaitymo sistemą (pvz., 50% atlyginimo prieš pradedant darbą ir 50% jį pabaigus - jei su klientu dirbi pirmą kartą ar nesi juo tikras);
neišmesk pinigų reklamai - dalyvauk web paslaugų konkursuose, atlik užsakymus, gauk atsiliepimus - jie yra geriausia (ir nemokama) tavo reklama;
mokyk kitus: straipsniai, blogai ir pagalba forumuose yra nuostabus būdas parodyti, jog išmanai konkrečią sritį;
vertink save: jei prašai 5 kartus mažiau už kitus kūrėjus, užsakovas gali pagalvoti, jog tavo darbo kokybė tiek pat kartų yra žemesnė, - didesnė kaina kartais gali reikšti daugiau užsakymų;
geriausi klientai yra tie, kurie pasiryžę už geresnę kokybę sumokėti daugiau.


Na ir pabaigai... Jeigu tai tampa didesniu jūsų pajamų šaltiniu,tai būkite doras dorais Lietuvos piliečiais ir bent jau įsigykite individualią veiklą (IV) ir apsiforminkite savo gaunamas pajamas :)

Mokesčiai įregistruojant IV pagal pažymą.

GPM: 15% nuo viso pelno
VSD: 28,5% nuo pusės pelno
PSD: 72lt/mėn arba 9% nuo pusės pelno

* 72lt kas mėnesį moka tie, kurie nėra drausti valsytbės lėšomis (niekur oficialiai nedirba, nesimoko, nestudijuoja) visi kiti moka 9% nuo pusės pelno.

* Pelnas = gaunamos pajamos - leidžiami atskaitymai(išlaidos). Leidžiami atskaitymai turi būti pagrindžiami dokumentais arba galima pasirinkti, jog išlaidas sudaro 30% gautų pajamų ir tokiu atveju nereikės jų pagrįsti dokumentais.

* Įregistruoti individualią veiklą nekainuoja nieko, reikia tik susimokėti mokesčius nuo pelno. P.S. pasidalinkit šioje temoje savo patirtimi, kaip sekasi jums sekasi tai daryti :)
 
Siųsti privačią žinutę
H4rdC0r3
#2 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 08:33
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 1833
Įstojo: 04.05.10

O tu bent gavęs kažkiek? :D
 
http://steamcommunity.com/id/H4rdC0r3_LT/ Siųsti privačią žinutę
instafcku
#3 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 11:50
Geimeris


Pranešimai: 2077
Įstojo: 29.10.10

Taip, yra daug pasiūlymų, "Vienkartinis" darbas, padarai sumoka tau ir viskas, arba yra ilgalaikis, už kurį moka kas valandą : ) .
 
Siųsti privačią žinutę
Dowexx
#4 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 12:02
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 2811
Įstojo: 18.12.10

Ir kiek esi užsidirbes ?:D
 
gamedeal.lt Siųsti privačią žinutę
gozynas
#5 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 16:02
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 1067
Įstojo: 22.07.10

Dowexx parašė:
Ir kiek esi užsidirbes ?:D

Turbut nieko jei neatraso, arba tesiog afk :D
 
http://www.youtube.com/user/GreenRokisas Siųsti privačią žinutę
Anonymous
#6 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 16:14
Vartotojo avataras

Expertas


Pranešimai: 112
Įstojo: 29.08.12

gal per val kokius 2 lt uzsidirba :D
 
http://www.megansafox.com/ Siųsti privačią žinutę
instafcku
#7 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 19:22
Geimeris


Pranešimai: 2077
Įstojo: 29.10.10

Nee, tikrai ne : ) .
Dirbau keleta 'Vienkartinių' darbų, ir tikrai neblogai užsidirbau 300USD .
Vienkartinis darbas - padarai darbą, atsiskaito su tavim ir viskas daugiau nebeprašo tavęs .
 
Siųsti privačią žinutę
instafcku
#8 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 19:23
Geimeris


Pranešimai: 2077
Įstojo: 29.10.10

Anonymous parašė:
gal per val kokius 2 lt uzsidirba :D




Skiedi žmogau, pats pažiūrėk 20-30USD/H
 
Siųsti privačią žinutę
FeelingHigh
#9 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 19:24
Geimeris


Pranešimai: 10286
Įstojo: 22.01.11

Exceella parašė:
Anonymous parašė:
gal per val kokius 2 lt uzsidirba :D




Skiedi žmogau, pats pažiūrėk 20-30USD/H


Be kreditkės negali panaudoti tų pinigų ..
Redagavo FeelingHigh 18-09-2012 19:25
 
http://gameris.lt/profile.php?lookup=24182 Siųsti privačią žinutę
Mantizzz
#10 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 19:24
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 422
Įstojo: 11.05.12

Exceella parašė:
Anonymous parašė:
gal per val kokius 2 lt uzsidirba :D




Skiedi žmogau, pats pažiūrėk 20-30USD/H
kiek 1 usd turi litu?
 
Siųsti privačią žinutę
instafcku
#11 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 19:25
Geimeris


Pranešimai: 2077
Įstojo: 29.10.10

FeelingHigh parašė:
Exceella parašė:
Anonymous parašė:
gal per val kokius 2 lt uzsidirba :D




Skiedi žmogau, pats pažiūrėk 20-30USD/H


Be kreditkės negali panaudoti tų pinigų .



Taip, negali .
O jei kreditinės neturi, pinigų negali leist : )) .
Maždaug 2,50LT
 
Siųsti privačią žinutę
FeelingHigh
#12 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 19:27
Geimeris


Pranešimai: 10286
Įstojo: 22.01.11

Mantizzz parašė:
Exceella parašė:
Anonymous parašė:
gal per val kokius 2 lt uzsidirba :D




Skiedi žmogau, pats pažiūrėk 20-30USD/H
kiek 1 usd turi litu?


~2.6LT
 
http://gameris.lt/profile.php?lookup=24182 Siųsti privačią žinutę
instafcku
#13 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 19:28
Geimeris


Pranešimai: 2077
Įstojo: 29.10.10

FeelingHigh parašė:
Mantizzz parašė:
Exceella parašė:
Anonymous parašė:
gal per val kokius 2 lt uzsidirba :D




Skiedi žmogau, pats pažiūrėk 20-30USD/H
kiek 1 usd turi litu?


~2.6LT


Nu sakau kažkur tokiose sumose : ) .
 
Siųsti privačią žinutę
FeelingHigh
#14 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 19:31
Geimeris


Pranešimai: 10286
Įstojo: 22.01.11

Exceella parašė:
FeelingHigh parašė:
Mantizzz parašė:
Exceella parašė:
Anonymous parašė:
gal per val kokius 2 lt uzsidirba :D




Skiedi žmogau, pats pažiūrėk 20-30USD/H
kiek 1 usd turi litu?


~2.6LT


Nu sakau kažkur tokiose sumose : ) .


Bet ir greitai kyla kursas , rodos praeitą mėnesį mačiau , kad buvo 2.49LT , o dabar jau ~2.6LT
 
http://gameris.lt/profile.php?lookup=24182 Siųsti privačią žinutę
viliuxaaa
#15 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 20:24
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 922
Įstojo: 26.02.11

O kaip tuos darbus atlikti arba prasyti darbo???
Redagavo viliuxaaa 18-09-2012 20:24
 
Siųsti privačią žinutę
instafcku
#16 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 20:36
Geimeris


Pranešimai: 2077
Įstojo: 29.10.10

viliuxaaa parašė:
O kaip tuos darbus atlikti arba prasyti darbo???



Mokėti anglų kalbą, tada parašyti savo CV, ir koks atlyginimas tave tenkintų : ) .
 
Siųsti privačią žinutę
H4rdC0r3
#17 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 20:39
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 1833
Įstojo: 04.05.10

Tas pats kaip ir į normalų darbą, tik čia internetu :D
 
http://steamcommunity.com/id/H4rdC0r3_LT/ Siųsti privačią žinutę
3dvizas
#18 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 20:54
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 207
Įstojo: 17.04.11

o is kurio tu butent tinklapio gavai 300us?
 
http://www.youtube.com/user/truecoreVideo Siųsti privačią žinutę
instafcku
#19 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 20:57
Geimeris


Pranešimai: 2077
Įstojo: 29.10.10

H4rdC0r3 parašė:
Tas pats kaip ir į normalų darbą, tik čia internetu :D



Tai taip, beveik taspats : D
 
Siųsti privačią žinutę
instafcku
#20 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-09-2012 20:58
Geimeris


Pranešimai: 2077
Įstojo: 29.10.10

edma parašė:
o is kurio tu butent tinklapio gavai 300us?



Freelancer.com
 
Siųsti privačią žinutę
Puslapiai:
1 2
peršokti į forumą:
Panašios temos
Tema Forumas Ats. Naujausia žinutė
Reikia Idėjų kaip prasimust ant šaibu. Apie viską 17 20-02-2024 14:03
Kaip tapti finansiškai nepriklausomu. Mokslas 2 05-01-2023 12:11
Puiki proga užsidirbti! Naujienos 2 18-08-2022 22:35
Kaip nucrackint Windows? Programinė įranga 15 16-02-2021 14:11
ipRoyal - paprasčiausias būdas užsidirbti internete. Skelbimai 2 12-02-2021 18:13
Prisijungti


Dar ne narys?
Registruotis.


Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

avatar
21/03/2024 15:12
Visi dalinami žaidimai yra legalūs steam platformai. Kas pirmas tas ir pasiima. O dėl konkursų tai jų bus. Gal net rytoj kokį paleisiu.

avatar
21/03/2024 15:03
Tos žaidimų dalybos yra nesąmonė. Tie raktai yra arba fake arba kažkoks botas sėdi ir pasiima. Konkursas, loterija ar kažkas tokio yra žymiai geriau. Niekada nesuprasiu tokių random dalybų. Sorry

avatar
17/03/2024 20:35
Čia svetainėje nuo šiol žaidimai bus dalinami kiekvieną dieną.

avatar
07/03/2024 01:55
Sveiki, velniai, kokios forumo temos populiariausios čia? Apie viską tik sita? Kad šviežios būtų

avatar
04/03/2024 20:07
Ką manot apie Žaidimų dalybos ULTRA!?

avatar
01/03/2024 00:59
zjbs nieks neduoda

avatar
28/02/2024 12:48
yo, sveiki biciuliai, gal pasidalintu kas dvejais linkomanijos pakvietimais? noriu nelegaliai paziureti lietuviska turiny haha

avatar
22/02/2024 20:05
myliu jumis visus

avatar
15/02/2024 12:22
Ačiū, pasiėmiau

avatar
10/02/2024 17:11
Dovanoju WWE 2K Battlegrounds + WWE 2K BATTLEGROUNDS - Ultimate Brawlers Pass: H9R82-TC89T-H482P + GIFW0-ZCALH-J6GYR

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under >GNU Affero GPL v3.

FS22 Maps fs22 mods ket bilietai esta GTA6 Mods Farming Simulator 22 Mods ETS 2 mods ETS2 mods Farming Simulator 2019 Mods FS22 mods FS 22 mods Farming Simulator 22 mods
Euro truck simulator 2 mods American truck simulator mods American Truck Simulator Mod FS22 PC Mods FS22 Mod Cities Skylines 2 mods Original CS 1.6 Game Setup Files, CS 1.6 Download, free cs 1.6 install
Cities Skylines 2 Mods American Truck Simulator Mods Sims 4 Mods FS22 Mods GTA 5 Mods CS 1.6 Original download, CS 1.6 download