MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 19

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,772
Naujausias Narys: vantagames
Peržiūrėti temą
Kas naršo čia? 1 svečiai
 Spausdinti temą
mStories.lt
Jamalis
#1 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-12-2017 20:31
Expertas


Pranešimai: 110
Įstojo: 19.02.17

Sveiki mieli SA:MP žaidimo atstovai ir atstovės.

•••Šiandien kreipiuosi į visus jus norėdamas pateikti jums visiškai naują, ką tik iškeptą SA:MP projektą apie kurį iki šios dienos žinojo tik mažumos.

Trumpas įvadas:

••• Projekto modifikacija manau ir taip aišku jog ką rašiau pradžioje, tai buvo kurta nuo visiško nulio, išties pradžiai buvo sunku kurti projektą nuo visiško nulio nes reikalavo nemažai finansų vien tik dėl žemėlapio maketavimo, na truputį žemėlapio darbų turėjau nuo senesnio projekto, bet tai tik buvo vos keletą darbų, na kaip ir žinia bloga buvo jog finansų ne per daugiausiai tuo tarpu su kitu savininku galėjome išleisti, o kaip juk dirbti prie sistemų ir kitų serveriui reikalingų dalykų, kaip nėra mapp darbų. Tuo tarpu kibome kartu su Deividu į žemėlapio maketuotojo paieškas, žinoma, tai sekėsi labai sunkiai tuo tarpu kaip ieškojome žemėlapio maketuotojo radome neblogus rėmėjus kurie visuomet rems mūsų projektą VPS'u, tai buvo serveroffer ( ne reklama ), vos susitarę jog gausim paramą, pridūrėme tą ir temoje kurioje ieškojome komandos papildymu, laukėmė laukėme, na ir sulaukėme vieno iš supergames vartotojų žinutės dėl ieškomo mapperio, viskas ėjosi sklandžiai, bet mapperis turėjo ir savų reikalų, tad iš vien savo laiko negalėjo atiduoti ir plėtojomės iš ties gan labai lėtai, supratome jog mums vieno mapperio tikrai neužteks norint startuoti rudenio viduryje, tad po kokios savaitės gavome dar vieną žinutę ar vis dar mums reikia mapperio, tuopmet prie projekto prisijungė dar vienas mapperis, viskas ėjosi sklandžiai kol neprasidėjo tarp komandos pykčių ir kitų nemalonių situacijų, vėliau prie pabaigiant daugelį mapp darbų serveryje vienas išėjo iš maketuotojų, kitas buvo labai neaktyvus, susiradome vėl antrąjį, o galiausiai iš trečiajį, kaip ir minėjau pykčių ir kitų nemalonių situacijų buvo, neaktyvumų ir prisikabinėjimų, tad šiai dienai liko vienas iš visų turėtų mapperių, na dabar yra beveik visi baigti liko su mappinti keletas vietų ir vuolia galėsime pilnai džiaugtis jog iš statybų pusės serveryje viskas bus liuks ir gražu, na akis kur paganyti tikrai turėsit. Šiuo metu liko pabaigti vos keleta sistemų ir išpildyti daugelį kitų vartotojų įdėjų kurios yra paskelbtos forume, iki pilnos laimės kaip ir kažkurioje vietoje rašiau reikia išrinkti pilnai visą komandą t.y prižiūrėtojus, nemokamus administratorius, moderatorius ir kita, beje pilnai užbaigti VVP sistemą kurios pagalba savo paslaugas ir vartotoją galėsite valdyti prisijungia prie savo naudojamos naršyklės t.y internetu.

•••Taigi, projektas buvo pradėtas kurti 2017 metų birželio mėnesio pradžioje. Kaip ir kiekvienas projekto kūrėjas susidūriau su dideliais sunkumais, tačiau šį kart prižadėjau sau nenuleisti rankų, subūriau mano nuomone geriausią komandą, kuri aktyviai dalyvauja projekto kūrimo veikloje. Ypač daug darbo įdėjo mūsų komandos atstovas ir serverio modifikacijos koduotojas Deividas, kuris be paliovos kodavo mūsų projekto modifikaciją, pildė visus komandos norus, teikė įvairius pasiūlymus ir juos įgyvendino savomis rankomis. Projekto modifikaciją jis sukūrė nuo visiškai tuščio Pawn lapo. Taip pat prie viso darbo labai prisidėjo ir projekto architektas Alanas_Adidas, kuris pirmas padėjo mums beieškant architekto. Tačiau vienas jis visko nespėjo ir su laiku atsirado dar vienas architektas – Lukas_Monster pasitraukė iš projekto dėl laiko stokos ir kaip minėjo, jo buvo paskutinis projektas laikas žiūrėti į gyvenimą ir kita. Tad šiuo metu atsargoje turime vieną mapperį kuris taip pat prisideda prie vystymo, jo vardo neminėsiu tegul lieka paslaptyje..





Sistemos:

Šiuo metu išties nemeluojant pasakysiu jog sistemų tokių pasakiškų dar ne esame sukūrę, na, bet prieš startą kelias tikrai paruošime ir po starto vystysime projektą, tiek sistemomis tiek kita įvairia veikla. O šios sistemos startui / pradžiai manau yra pats tas !

Projektą puošia įvairiausios sistemos kurias trumpai aprašysiu.

•••Gaujų vagonų sistema. Serveryje kas tam tikrą laiką atsiras vagonas, gaujos privalės nuvykti ir susirasti tą vagoną (šiuo metu 2 vagonai) tada privalės į savo transportą susidėti ginklų paketus per 7 minutes. Jeigu nespės prisikraut ginklų paketų į transporto priemonę po 7 minučių vagonas sprogsta ir ginklų paketų paimti nebegalėsite.


•••Benamių sistema, bei taškų sistema serveryje. Kiekviename miestelyje yra po benamį, benamis visada laukia iš jūsų pinigų ( 500e ) įteikus jam pinigų sumą, galite gauti iš benamio po 1 tašką surinkus tam tikra kiekį taškų, galėsite iškeisti taškus į prizus su komandą /taskai.



•••Sukurta gaujų teritorijų sistema. Gaujos savininkas į minutę gaus tam tikrą kiekį pinigų, kad būtų lengviau išlaikyti gaują. Taip pat gaujų teritorijas galima užiminėti ir dėl jų kariauti. Ši sistema nėra daug kuo išsiskirianti iš kitų tačiau tai duos gaujoms daugiau veksmo.


•••Sukurta žvejybos sistema, nuvykus į žvejybos parduotuvė turėsite įsigyti meškerę, valą, masalą, nusipirkus nuvyksite į žvejybos vietą, ten prieisite prie žvejybos punktų turėsite parašyti /zvejoti ir žvejyba prasidės. Viskas užtrunka 10-50 sekundžių. Laimikis galės pabėgti arba gali sulūžti meškerė. Tada turėsite pirkti nauja meškerę. Savo žvejybos informacija rasite per /zvejybosinfo

Žinoma projekte yra ir daugiau sistemų, tačiau jos dar nėra baigtos.(Kai jos bus sukurtos papildymo sulauksite temos komentaruose arba tema bus redaguojama).

Serveris,nėra startaves
Mūsų svetaine: Mstories.lt
Mūsų TeamSpeak: ts.mstories.lt
 
Siųsti privačią žinutę
TALIBANAS
#2 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-12-2017 20:40
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 2416
Įstojo: 04.09.13

Kill Yo Self Nyegguh
 
Siųsti privačią žinutę
Jamalis
#3 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-12-2017 21:35
Expertas


Pranešimai: 110
Įstojo: 19.02.17

TALIBANAS parašė:
Kill Yo Self Nyegguh

Jei kazkas nepatinka praleisk posta arba vps * nx lavonas
 
Siųsti privačią žinutę
TALIBANAS
#4 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-12-2017 22:57
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 2416
Įstojo: 04.09.13

Jamalis parašė:
TALIBANAS parašė:
Kill Yo Self Nyegguh

Jei kazkas nepatinka praleisk posta arba vps * nx lavonas

Susitikime Kaune, čiulpsi mano kotą.
 
Siųsti privačią žinutę
peršokti į forumą:
Prisijungti


Dar ne narys?
Registruotis.


Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

avatar
15/04/2024 20:50
5 EUR ir duodu

avatar
09/04/2024 22:39
dar negavau pakvietimo i linkomanija ot kokie jus

avatar
04/04/2024 16:12
Senai jau lankiausi, su praejusiom velykom :)

avatar
31/03/2024 17:47
Sveiki, sveikinu visus su šv. velykom :)

avatar
21/03/2024 15:12
Visi dalinami žaidimai yra legalūs steam platformai. Kas pirmas tas ir pasiima. O dėl konkursų tai jų bus. Gal net rytoj kokį paleisiu.

avatar
21/03/2024 15:03
Tos žaidimų dalybos yra nesąmonė. Tie raktai yra arba fake arba kažkoks botas sėdi ir pasiima. Konkursas, loterija ar kažkas tokio yra žymiai geriau. Niekada nesuprasiu tokių random dalybų. Sorry

avatar
17/03/2024 20:35
Čia svetainėje nuo šiol žaidimai bus dalinami kiekvieną dieną.

avatar
07/03/2024 01:55
Sveiki, velniai, kokios forumo temos populiariausios čia? Apie viską tik sita? Kad šviežios būtų

avatar
04/03/2024 20:07
Ką manot apie Žaidimų dalybos ULTRA!?

avatar
01/03/2024 00:59
zjbs nieks neduoda

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under >GNU Affero GPL v3.

FS22 Maps fs22 mods ket bilietai GTA6 Mods Farming Simulator 22 Mods ETS 2 mods ETS2 mods Farming Simulator 2019 Mods FS22 mods FS 22 mods Farming Simulator 22 mods
Euro truck simulator 2 mods American truck simulator mods American Truck Simulator Mod FS22 PC Mods FS22 Mod Cities Skylines 2 mods Original CS 1.6 Game Setup Files, CS 1.6 Download, free cs 1.6 install
Cities Skylines 2 Mods American Truck Simulator Mods Sims 4 Mods FS22 Mods GTA 5 Mods CS 1.6 download