MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 28

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,768
Naujausias Narys: Edse
Peržiūrėti temą
Kas naršo čia? 1 svečiai
 Spausdinti temą
Žalčio žaidimų kampelis
ZALTYS
#1 Spausdinti pranešimus
parašyta 01-10-2018 18:56
Vartotojo avataras

Skillas


Pranešimai: 56
Įstojo: 11.07.17

Sveiki norėjau pasidalinti savo žaistais ir dar busimaisiais pereitais žaidimais. Taigi pradėkime.
Ką tik pats buvau neseniai perėjas Half life 2 dalį. Kažkaip aš pradėjau atvirškčiai pradėjau žaisti nuo 2 dalies. O 1 dalį dabar esu pradėjas. Taigi Half Life 2 perėjau per 1-2 savaites. Žaidimas buvo tikrai ilgas ir daug įspudžių kurių patyriau žudydamas monstrus ir kovodamas prieš kareivius. Išpradžių buvo labai nuobodus man, nežinau kodėl. Bet pradėjas žaisti toliau ir išsigilinau toliau žaisti ir supratau, kad galėjau jau seniau pasimėgauti tokiu gėrių. Kartais labai nervodavaus kai mirdavau pačiose lengviausiose vietose. Kartais eidavau pažiurėti į youtube, kad sužinočiau kur reikėtų eiti. Half Life 2 dalyje man labiausiai trūko zombių. Kiek jų buvau sutikes tai tik vienoje vietoje kur padėjo toks storas žmogelis. Taip daugiau būdavo po kokį viena krabą ar panašiai. Overall būtų 8.5/10.

Half life: episode one: Tai yra tesinys hl 2 dalies. Kai sunaikinus teleportą. Manau šioje dalyje buvo atvirkščiai negu paprastoje antroje dalyje. Čia žymiai buvo daugiau zombių, negu kituose dalyse. Labiausiai patiko kai pradžioje isėdai į mašiną su ir šuo tave metė į labaratorije. Pabaiga šio episodo patiko. Ypač kai reikėjo sunaikinti ilgakojį robotą ir reikėjo nuo jo slapstytis. Ir pabėgti su traukiniu, bet dėja kelionė ilgai nesitesė, nes iš teleporto labaratorijos atskriejo kažkoks spindulys ir visas traukinys nuvaževo nuo bėgių. Toliau buvo sukurtas tesinys Half - Life episode 2.

Hl 2 episode 2- Tai antras sukurtas episodas. Kai g man pasako alyx kažkokius žodžius, o tai reiškė, kad black mesa bus vėl. Šioje dalyje buvo visko ir monstrų ir kareivių. Puse žaidimo reikėjo keliauti pas alyx tėvo. Mano nemėgstamiausias dalykas buvo kai alyx nusmeigė kažkoks padaras ir ji kažkaip nenumirė, o ją vėl prikėlė. Jau galvojau jai jau viskas, bet pasirodė, kad ne. Mėgstamiausia vieta buvo vos nepriepačios pabaigos kai reikėjo apginti bazę nuo ilgakojių robotų. Tai buvo jau beveik žaidimo pabaiga. Galiausiai juos nugalėjus jau buvo viskas, nes tai buvo pabaiga ir pats blogiausias dalykas buvo, kad alyx tėva nužudė kažkoks monstras. Ir šiaip man jo buvo gaila buvo geras veikėjas, nieko blogo nebuvo padares.
Blogiausias dalykas hl2 ir episoduose tai dialogai, jie kartais tikrai buvo labai ilgi ir labai nervodavo.

Half - Life 1 dalis. Pradėjau žaisti prieš 2 savaites ir dar tebežaidžiu, nes tikrai 1 dalis yra sunkiausia iš visų ir labai ilga. Šioje dalyje būvo daug bugų tikrai daug. Dažnavai reikėdavo restartuoti save, nes visada užstrigdavau į kokią sieną ir reikėdavo. Ir trukdavau apie 10minučių kol dasivydavau. Labiausiai nervodavo ginklas tai emkė ar kas ten. Turi sušaudyti puse apkabos, kad galėtum nužudyti vieną kareivį tikrai buvo tas didžiulis minusas. Kas gerai buvo, kad nėra tokių ilgų dialogų. Buvo labai, labai daug veiksmo ir šaudynių. Seniau bijodavau šį žaidimą žaisti. Bet dabar juokiuosi iš saves, kad būdavo baisu.

Assasins creed- Pradžia žaidimo pati idomiausia vieta. Kai reikėjo vaikščioti po chamberius, bet tai buvo labai trumpai. Nemėgstamiausia vieta buvo tai vygdyti mieste vietas, nes toks būdavo nublukes, be veik be spalvis žaidimas. Tai buvo meh. Atsimenu žaidžiau ir galvoju kodėl man nėra misijų, vėliau pažiurėjau youtubėje, kad reikia užlipti ant aukštos vietos ir padaryti waypoint, kad mini mape matytusi vietos kur kas yra. Žaidimo pabaiga buvo idomi. Kai reikėjo kovoti prieš savo mokytoja. Bet tai irgi truko neilgai, nes bosas buvo lengvas.


Need for Speed: Most Wanted - Vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų lenktynių kategorijoje. Šio žaidimo nesu daug kartų perėjas tik du kartus, tai nėra labai daug, nes šis žaidimas yra ilgas, bet ir gana sunkokas. Ypač kai reikia bounce susirinkti su policija ir jų mašinos keičiasi į geresnias ir kai turi viską surinkes, sunku yra pabėgti ir mane dažnai suiimdavo. Sunkiausias bosas būdavo tai Vic 13 jį aplenkti galėdavau tik ant posukių, nes ant tiesiogių jo mašina būdavo per greita. Kas nepatiko tai, kad pvz: tavo mašina greitesnė už boso, bet jis tave labai lengvai aplenkia. Čia tas pats kaip Razor pradžioje su mustangu jis gali labai lengvai tave aplenkti, bet kai tu bandai su mustangu jį aplenkti, o jis vairuoja tavo bmw gtr m3 jis tave aplenkia kaip niekur nieko. Tas manau yra blogiausias dalykas. Šiaip žaidimas tikrai yra geras.


Cod serija. Buvau apsisprendes pereiti dauguma cod kurie man gerai veikia. Perėjau iki cod mw 3. Gaila, kad cod 3 yra tik ant konsolių nėra windows versijos. Šias dalis buvo tikrai idomios ir galėjai labai idomiai pasišaudyti. Iš jų buvo mėgstamiausios tai cod 1,2 ir mw 2. Toliau man buvo tokios meh.

Gta sa- Tai vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų kuriuos esu žaidęs. Kai sirgau vasarą aš jį žaisdavau visą dieną ir perėjau 2 kartus. Iš pradžių žaidžiau ant joystiko controller. Naudojau klaviatūrą kur reikėjo pvz mėtyti dėžes, lektuvų teisės ir panašiai. Iš tikrūjų buvo labai lengva,nes auto nutaiko ir galima greitai nušauti priešą. 2 kartą bandžiau žaisti ant 100 procentų ir man pavyko. Bet aš jį žaidžiau 3 kartus, nes safe susiknisdavo ir reikėjo peržaisti viską absoliučiai. Tai trukdavo apie kelias h. Man buvo labai lengva pereiti viską ir iveikti misijas kaip sub missions ir kažkas panašaus, bet labiausiai nervodavo kai reikėdavo taxi misijas. Jas vygdydavau apie 30minučių kas mane labai sunervavo. Dar buvo labai bugas toks kai vygdžiau ambulance misijas žmogus buvo užlipes į tokį tunelį ir jis niekur negalėjo pajudėti. Tas labai mane sunervino.

Užvakar parsisiunčiau Life is Strange. Toks relax žaidimas buvo, galvojau kokia nesamonė bus ir ant bairio parsisiunčiau, nes neturėjau ko veikti kol dar sergu.Pažaidus žaidimą truputėlį, suvokiau,kad jis man pradėjo vis labiau patikti ir negalėjau nuo jo atsiplėšti. Pati žaidimo istorija yra labai gerai padaryta ir viskas klostosi sklandžiai. Man labiausiai buvo keista, kad max galėjo pažiūrint į nuotrauką pakeisti laiką. Šiame žaidime yra daug pasirinkimų, todėl galima šiame žaidime rinktis dialogus vis skirtingus ir gauti vis kitokį rezultatą, kas man labiausiai ir patiko. Žaidimas gana nėra toks trumpas ir ilgas, vidutinis tiesiog. Pats jį perėjau per 2 dienas ir nesigailiu praleisto laiko prie šio gėrio. Jei kas nors skaitys šitą postą tai tikrai jums rekomenduojų išbandyti Life is Strange completed. Štai linkas
http://www.gameri...ore=11403



Po to ketinu bandyti Game of Thrones arba Tales of Borderlands dar tik nenusprendžiau.
Redagavo ZALTYS 14-10-2018 21:22
 
Siųsti privačią žinutę
ZALTYS
#2 Spausdinti pranešimus
parašyta 14-10-2018 21:23
Vartotojo avataras

Skillas


Pranešimai: 56
Įstojo: 11.07.17

Taigi kaip minėjau, žadėjau žaisti game of thrones ir tales of borderlands. Bet man nepasisekė, nes nesuportino mano gamepad/joystick kaip sakant. O su klaviatūra nėra labai idomu žaisti kaip su controlleriu. Taigi pats ieškojau žaidimų kokių idomių. Taigi perėjau prie fps games, kaip sakant First Person Shooter. Taigi pradėjau žaisti halo 2 ir duke nukem forever. Žaidimai gana įtraukiantys ir visai idomūs yra. Šiuos žaidimus žaidžiu ant mažiausiu settingu ir tai kartais truputi palagina, bet taip sueina. Kas patiko su Halo 2 tai, kad galėjau žaisti su savo controlleriu ir žiauriai buvo smagu. Jaučiausi kaip žaisčiaus ant kokios consolės kaip xbox, ps.[/quote]
 
Siųsti privačią žinutę
Wololo
#3 Spausdinti pranešimus
parašyta 14-10-2018 21:35
Geimeris


Pranešimai: 2215
Įstojo: 18.04.15

Jei ne paslaptis, koks pas tave pultelis?
Redagavo Wololo 14-10-2018 21:35
 
http://gameris.lt/profile.php?lookup=8345 Siųsti privačią žinutę
ZALTYS
#4 Spausdinti pranešimus
parašyta 14-10-2018 21:47
Vartotojo avataras

Skillas


Pranešimai: 56
Įstojo: 11.07.17

ACME GA05 digital gamepad kažkas tokio

https://www.acme....al-gamepad
 
Siųsti privačią žinutę
turnikas
#5 Spausdinti pranešimus
parašyta 14-10-2018 22:16
Expertas


Pranešimai: 155
Įstojo: 09.05.14

https://youtu.be/... stai pasiziurek sita video. Su sia programa galesi zaist bet kokius zaidimus su savo controlleriu. P.s. atsiunciau pirma pasitaikiusi yt video, bet kai pamaciau kokia programa naudoja supratau jog geras video ir tau pades 😆
 
Siųsti privačią žinutę
ZALTYS
#6 Spausdinti pranešimus
parašyta 14-10-2018 22:48
Vartotojo avataras

Skillas


Pranešimai: 56
Įstojo: 11.07.17

Esu bandes ir šitą ir pinacle gamer ar koks ten, bet jie man nepasileidžia normalei. Paspaudžiu atidaryti atsiranda langas pabūna apie kokia 1 sekundę ir dinksta iš karto.
 
Siųsti privačią žinutę
turnikas
#7 Spausdinti pranešimus
parašyta 15-10-2018 08:13
Expertas


Pranešimai: 155
Įstojo: 09.05.14

ZALTYS parašė:
Esu bandes ir šitą ir pinacle gamer ar koks ten, bet jie man nepasileidžia normalei. Paspaudžiu atidaryti atsiranda langas pabūna apie kokia 1 sekundę ir dinksta iš karto.
Spaudi run as administrator? Butinai reikia jungti per administrator kitaip neis
 
Siųsti privačią žinutę
ZALTYS
#8 Spausdinti pranešimus
parašyta 14-11-2018 23:37
Vartotojo avataras

Skillas


Pranešimai: 56
Įstojo: 11.07.17

Taigi po tiek laiko nieko naujo pas manes nepasikeitė. Kol gavau Geforce now beta. Nuo to laiko pradėjau žaist labiau fortnite su pažystamu ir ką tik pradėjau for honor. For honor man žiauriai patiko. Net negalėjau nustoti žaisti jį. Būdavo keletą vietų kur nebuvo logikos, bet tai nesvarbu. Prieš kelias dienas buvau pradėjas undertale 1 kartą žaist. Per undertale žudžiau visus išskyrus bosus galvojau nieko blogo nenutiks ir gausiu gera pabaiga. Bet gavau kur reikėjo gėle nužudyti arba pasigailėti. Tai man metė challenge, kad nieko nenužudyti tai va išnaujo vėl žaidžiu.
 
Siųsti privačią žinutę
Makaroni
#9 Spausdinti pranešimus
parašyta 15-11-2018 12:18
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 1814
Įstojo: 19.04.13

ZALTYS parašė:
Taigi po tiek laiko nieko naujo pas manes nepasikeitė. Kol gavau Geforce now beta. Nuo to laiko pradėjau žaist labiau fortnite su pažystamu ir ką tik pradėjau for honor. For honor man žiauriai patiko. Net negalėjau nustoti žaisti jį. Būdavo keletą vietų kur nebuvo logikos, bet tai nesvarbu. Prieš kelias dienas buvau pradėjas undertale 1 kartą žaist. Per undertale žudžiau visus išskyrus bosus galvojau nieko blogo nenutiks ir gausiu gera pabaiga. Bet gavau kur reikėjo gėle nužudyti arba pasigailėti. Tai man metė challenge, kad nieko nenužudyti tai va išnaujo vėl žaidžiu.


Man For Honor valdymas nelabai patiko, bet zaidimo mintis nebloga.
 
steamcommunity.com/profiles/76561198025250004 Siųsti privačią žinutę
ZALTYS
#10 Spausdinti pranešimus
parašyta 15-11-2018 17:02
Vartotojo avataras

Skillas


Pranešimai: 56
Įstojo: 11.07.17

Makaroni parašė:
ZALTYS parašė:
Taigi po tiek laiko nieko naujo pas manes nepasikeitė. Kol gavau Geforce now beta. Nuo to laiko pradėjau žaist labiau fortnite su pažystamu ir ką tik pradėjau for honor. For honor man žiauriai patiko. Net negalėjau nustoti žaisti jį. Būdavo keletą vietų kur nebuvo logikos, bet tai nesvarbu. Prieš kelias dienas buvau pradėjas undertale 1 kartą žaist. Per undertale žudžiau visus išskyrus bosus galvojau nieko blogo nenutiks ir gausiu gera pabaiga. Bet gavau kur reikėjo gėle nužudyti arba pasigailėti. Tai man metė challenge, kad nieko nenužudyti tai va išnaujo vėl žaidžiu.


Man For Honor valdymas nelabai patiko, bet zaidimo mintis nebloga.

Man tai valdymas normalus buvo, bet combat keistas tiktais biški. O kas juokingiausia man buvo tai kai lipa kopečiom kaip iš ac dalių.
Redagavo ZALTYS 18-11-2018 00:53
 
Siųsti privačią žinutę
ZALTYS
#11 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-11-2018 00:54
Vartotojo avataras

Skillas


Pranešimai: 56
Įstojo: 11.07.17

Neseniai perėjau undertale pacifist endig gavau, labai graži pabaiga buvo. Vienas iš geriausių pixel žaidimų. For honor irgi baigiau tai tikrai patiko, bet combat sistema labai keista buvo su ta pele sukinėti. Kartais dodge komandos neveikdavo tas labai nervojo mane ypač per paskutinę kovą žiauriai nervas ėmė kai liko jai vos keli hp ir nužudydavo. Pataikydavo kokius 8-6 smūgius be sustojimo. Ką tik pats baigiau deltarune chapter 1 ir laukiam chapter 2. Tipo tai yra undertale 2 kaip dauguma sako ir tikrai patiko delta rune.

P.S Parekomenduokit ką nors pereiti spec: intel pentium dual core 2,1ghz ir 4gb ram hd graphics
 
Siųsti privačią žinutę
peršokti į forumą:
Panašios temos
Tema Forumas Ats. Naujausia žinutė
Žaidimų dalybos ULTRA! Žaidimų diskusijos 18 28-03-2024 18:59
Screenshot'ai/nuotraukos iš žaidimų Žaidimų diskusijos 139 02-12-2021 10:18
Dėl PS4 žaidimų Žaidimų diskusijos 6 28-04-2021 11:56
Žaidimų dalybos Žaidimų diskusijos 166 29-03-2021 21:12
Pasiūlykite žaidimų Apie viską 3 07-05-2020 21:49
Prisijungti


Dar ne narys?
Registruotis.


Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

avatar
21/03/2024 15:12
Visi dalinami žaidimai yra legalūs steam platformai. Kas pirmas tas ir pasiima. O dėl konkursų tai jų bus. Gal net rytoj kokį paleisiu.

avatar
21/03/2024 15:03
Tos žaidimų dalybos yra nesąmonė. Tie raktai yra arba fake arba kažkoks botas sėdi ir pasiima. Konkursas, loterija ar kažkas tokio yra žymiai geriau. Niekada nesuprasiu tokių random dalybų. Sorry

avatar
17/03/2024 20:35
Čia svetainėje nuo šiol žaidimai bus dalinami kiekvieną dieną.

avatar
07/03/2024 01:55
Sveiki, velniai, kokios forumo temos populiariausios čia? Apie viską tik sita? Kad šviežios būtų

avatar
04/03/2024 20:07
Ką manot apie Žaidimų dalybos ULTRA!?

avatar
01/03/2024 00:59
zjbs nieks neduoda

avatar
28/02/2024 12:48
yo, sveiki biciuliai, gal pasidalintu kas dvejais linkomanijos pakvietimais? noriu nelegaliai paziureti lietuviska turiny haha

avatar
22/02/2024 20:05
myliu jumis visus

avatar
15/02/2024 12:22
Ačiū, pasiėmiau

avatar
10/02/2024 17:11
Dovanoju WWE 2K Battlegrounds + WWE 2K BATTLEGROUNDS - Ultimate Brawlers Pass: H9R82-TC89T-H482P + GIFW0-ZCALH-J6GYR

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under >GNU Affero GPL v3.

FS22 Maps fs22 mods ket bilietai esta GTA6 Mods Farming Simulator 22 Mods ETS 2 mods ETS2 mods Farming Simulator 2019 Mods FS22 mods FS 22 mods Farming Simulator 22 mods
Euro truck simulator 2 mods American truck simulator mods American Truck Simulator Mod FS22 PC Mods FS22 Mod Cities Skylines 2 mods Original CS 1.6 Game Setup Files, CS 1.6 Download, free cs 1.6 install
Cities Skylines 2 Mods American Truck Simulator Mods Sims 4 Mods FS22 Mods GTA 5 Mods CS 1.6 Original download, CS 1.6 download