MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 10

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,768
Naujausias Narys: Edse
Peržiūrėti temą
Kas naršo čia? 1 svečiai
 Spausdinti temą
[N-18] Gaming on drugs.
MadCunt
#1 Spausdinti pranešimus
parašyta 03-03-2019 22:51
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 703
Įstojo: 06.04.09

Kurdamas sia tema esu blaivus bei suprantu galima zala vartojant narkotines medziagas ir taip toliau.
Kurdamas sia tema as niekaip nesiekiu skatinti narkotiniu medziagu vartojimo!


Perspejimas!

Si tema NESKIRTA gameris.lt nariams, kurie:
1. Yra jaunesni nei 18 metu amziaus.
2. Yra PRIES narkotiniu bei psichotropiniu medziagu vartojima.
3. Yra ignorant fxcks.

Nesusije su temos klausimu bei pozityvia diskusija komentarai NEPAGEIDAUJAMI

Now, kad jau aptareme ir susipazinome ir formalumais ir kitu slamstu, noreciau pasikalbeti su jumis apie jusu patirtis, bei galbut pasidalinti savosiomis.
Tikriausiai dauguma is jusu yra ziureje "trippy videos" kol buvote apsiruke ar kaip kitaip apsinese. Tikriausiai galite pritarti, kad tai yra cool. Bet ar esat zaide kompiuterinius zaidimus apsinese? Nekalbu vien apie zolytes parukyma. Nors tai tikriausiai daugumai gali pasirodyti didesnis tabu, bet kalbu ir apie stipresnius vaistukus (psychedelics, dissociatives, opioids, stimulants.)

Ka zaidete, ant ko tripinote bei kokie jusu ispudziai? Gal turit kokiu smagiu kombinaciju? :)

Only good vibes, people! (inlove)



i.gifer.com/T0an.gif
 
Siųsti privačią žinutę
VHilts1944
#2 Spausdinti pranešimus
parašyta 03-03-2019 23:48
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 1017
Įstojo: 15.04.12

Zolytes parukes nekart zaidziau, tai labai lengvai isilieji i zaidima. Atrodo kad ir esi toj virtualioj erdvej. Aisku, savaime suprantama jog viskas pasirodo linksmiau nei usual. Itin geri ispudziai buvo DMC3 kapojant, nors tas zaidimas ir reikalauja itin didelio susikaupimo zaidziant aukstais sunkumais, ka as ir megejas daryt. Mano brolis tuo metu LSD uzvartojes buvo, tai labai idemiai ziurejo ir pasakojo, kad formos visaip kaitaliojosi kai kubu kambary platforminau, taip pat spalvos. Jam isvis nerealus poveikis buvo, galiu tik numanyt, nes pats nebandes acid'o. Dar ecstasy esu karta uzvartojes pliekiant Pirates of the Caribbean: At World's End, bet efektas nebuvo toks geras. Tiesiog laime didele apeme ir empatija viskam, bei sirdis dauzesi greitai. Protarpiais atrode, kad per greitai, ir neatlaikys. :D Bet cia tik paties mini paranoja buvo. Troskulys aisku eme, tai geriau skysciu daug. Zaidime ryskesnes spalvos pasidare ir ejo susitelkt tik i viena ar du taskus, nelabai ejo bendra vaizda matyti, del ko siek tiek nukentejo gameplay. :)
 
http://www.youtube.com/user/VirgilHilts1944 Siųsti privačią žinutę
MadCunt
#3 Spausdinti pranešimus
parašyta 04-03-2019 00:23
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 703
Įstojo: 06.04.09

Tikrai taip, nuo marihuanos ypatingai isilieja i zaidima, lyg pats butum jame :) Niekad parukes nebandziau zaisti ko nors, kas reikalauja didelio susikaupimo, nes susikaupti man sekasi ne kaip. Zole visada nuknisa mane gan stipriai, priesingai nei kiti daikciukai. Tikriausiai del tolerancijos issivysciusios nuo antidepresantu, nes kiek skaiciau, SSRI vaistukai slopina daugumos smagiuju dalykeliu poveiki;/
Smagu vaikstineti po open world pasaulius, ypac ant lsd ar 2cb, kai zaidimas ir taip suteikia magiska atmosfera, o dar visi tie visuals susideda, tikra pasaka:) Ypac po 2cb ar pilno nexus flipo pazaidus koki Gothic 3 pries miega, closed eye visuals palieka toki ispudi, kad ohoho :D Ant mdma zaidziant buvo gan keista patirtis, tikriausiai kad dozavima buvau sukeles iki 500mg+, ir pries tai vel gi 2cb... zaidziant pasiklysdavau erdveje kurioje budavau, bet akimirkai, o vienas kartas lyg uzsikirto. Sededamas ant sofkutes tamsoje zaisdamas kazka, net nepamenu ka, nes buvau tikrai gerai isskrides, pamenu kad vaikstinejau po miska... Beziuredamas i televizoriaus ekrana pradejau matyti medzius uz ekrano ribu. Apsidairau po kambary, jibat kapat, medziai, miskas, naktis. Haliucinacija truko 2-3 sekundes, bet malonu ispudi paliko visam gyvenimui :D
Kas dar be galo isimine, tai amfetaminas + Battlefield 2 Project Reality su draugu lan sesijoje pries botus. Visiskai nauja bei kitokia patirtis military sim srityje. Nors kovojom pries botus, bet nuo kulku zvimbianciu palei ausis net susiguzi :D
Dabar laukiu kada galesiu ismeginti grybukus ir dmt, reikia pasiruosti sarasa zaidimu, o i ji kaip tik itrauksiu DMC, saunu kad priminei si geri! :)
Redagavo MadCunt 04-03-2019 00:30
 
Siųsti privačią žinutę
Wololo
#4 Spausdinti pranešimus
parašyta 04-03-2019 08:41
Geimeris


Pranešimai: 2215
Įstojo: 18.04.15

Daugiausiai bandęs būdamas girtas (stipriau arba silpniau). Dar kelis (kokius 4-5 max) kartus gavęs žolės be chemijos per bongą. Patirtis su pastarąja nekokia.
Alkoholis (stipresni gėrimai) kiekvienus veikia skirtingai. Kiek pačiam tekę bandyt, tai tapdau labai didelis ekstravertas ir pradėdavau šnekėt daugiau nei reikia. Labai stipriai išgėrus kurį laiką būdavau taiklesnis ir būdavo ramiau, o praėjus kiek laiko tapdavau vaikštantis nesusipratimas ir būdavo sunku rimtai galvot, nes motorika susišikdavo ir po to darydavau nesąmones, nes "jūra iki kelių", mažiau gėrus tiktai dainuot arba šnekėt norėdavosi arba norėdavosi privatumo. Dar viskas priklausydavo nuo nuotaikos, nes alkoholis žiauriai iškreipia arba sustiprina emocijas. Žaidžiant MP žaidimus dažniau tapdavau piktas arba šnekėdavau nesąmones ir kabinėdavausi prie visko arba eksperimentuodavau su žaidimu (dažniausiai būdavo viskas YOLO) ir norėdavau daryt viską vis skirtingai, vienam tiesiog kildavo atsitiktinės mintys apie gyvenimo prasmes.
Žolės nemėgstu, nes ji mane žiauriai slegia ant depresijos ir miego, taip pat dėl jos sunku susikaupti ir žiauriai norisi būti vienam, o juoktis nelabai norisi, nebent kai iš tikro juokinga arba metahumoras, kurį tik pats žinau. Pačiam kiek tekę bandyt pirmus 2 kartus buvo taip, kad tiesiog išjungiau žaidimus ir nuėjau miegot, nes pasidarė chujova ir atrodė viskas tikrai šūdinai mano akimis. Paskutinius kartus- tiesiog leidau viskam rutuliotios savaime, nes buvau pasyvus, o motorika, t.y. taiklumas ir reakcija žiauriai nusilpdavo. Nemačiau jokių sustiprėjusių spalvų, artifaktų, vizijų ir panašaus briedo, man tiesiog liedavosi vaizdas akyse ir aš tapdavau velniškai pasyvus, kartkartėm pramušdavo ant valgymo ir norėdavosi ko nors pavalgyt, tai atsinešdavau kažką , nors įprastai laikausi "jokio maisto prie kompo" politikos.
Su ritalinu viskas atrodo ramiau, lėčiau ir paprasčiau, galvoti lengviau, tačiau galvoje mažai kas sukasi išskyrus pagrindinius kelis dalykus ir viskas tampa nuobodu, bet aišku. Žaisti kai esi išgėręs ritalino nelabai norėdavosi, bet kai žaisdavau viskas tapdavo tiesiog ramu, ignoruodavau viską ir eidavau tik tikslo link.
Redagavo Wololo 04-03-2019 09:00
 
http://gameris.lt/profile.php?lookup=8345 Siųsti privačią žinutę
MadCunt
#5 Spausdinti pranešimus
parašyta 10-05-2019 21:04
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 703
Įstojo: 06.04.09

i.imgur.com/lp9dSF5.jpg
Been a nice evening. (speed & 2cb)
Got too fucced, net nebesinorejo zaist, pats jauciausi kaip zaidime :D judesiai kaip CJ is GTA SA, vaizdas kaip alisa stebuklu salyje.
shrooms, dmt, acid, xtc, more speed and some yayo now on the way.
Can't wait to try em all at once because why tf not. lets goo aaall the way.
Any news from you fellow psychonauts-geeks?
 
Siųsti privačią žinutę
Fighter tools bass
#6 Spausdinti pranešimus
parašyta 10-05-2019 22:12
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 309
Įstojo: 15.07.11

Realiai nesuprantu ko yra siekiama maišant narkotines medžiagas tačiau kiekvienas turime savo pasirinkimą kaip užbaigti "kančias žemėje". Psichodelikams nejaučiu priešiškumo, esu bandęs rimto extasy (Norvegijoje), tačiau jam pradėjus veikti tesinorėjo klausyti muzikos ir gulėti relaxuojant. Nei žolės nei hašo nepernešu nematau jokio malonumo tame esu rūkęs ne kart tik dėl kompanijos. Paskutinis pandymas su hašu buvo tragiškas kai draugas padaugino šio daikto į bongą. Aš esu nerūkantis žmogus bei nepropoguoju rūkomų priemonių, tačiau draugas norėjo mane nurūkyti ir tai jam pavyko puikiai, po pilno bongo dūmo iškart apemė silpnumas, linko kojos kas yra įprasta, bet paskui atsisėdus fotelyje prasidėjo įdomus jausmas tarsi kažkas keltų mane į viršų (aš buvau visiškai blaivas) kol galiausiai atsidūriau tualete vėmiau visą likusią naktį vėmiau tulžimi, neturėdamas jėgų vis vien kažkaip prisiverčiau periodiškai paeiti iki kriauklės atsigerti vandens, kad neplėšyčiau vidaus organų žiaugčiodamas ir negana to prasidėjo haliucinacijos, girdėjau balus kurių nebuvo tuo metu. Ryte apie tai kalbėjome su draugu. Pagaliau patirtis žaidžiant žaidimus tai buvo su amfetaminu per nosį. Žaidžiau fortnite kadangi poveikis yra dėmesio sutelkimas aš gana stipriai improve'nau žaidime per visą tą bemiegę naktį ir kas keisčiausia, kad skill'as išliko ir po savaitės. Esu vartojęs ir kitokio velnio įdomumo dėlei, bet papasakojau įsimintininiausius epizodus, be to visų medžiagų vartojau po kartą, išskyrus žolę, nes tiesiog neturiu poreikio šiems dalykams viską dariau tik įdomumo ir patirties vardan. Galiu pridurti, kad esu susidomėjęs shrooms ir dmt skaičiau apie juos nemažai ir manau, kad tikrai jų kažkada pameginsiu iš patikimų šaltinių, o ne šiaip kokį šlamštą papigiai, juk vis dėl to tai atsiliepia mums patiems.
 
soundcloud.com/yank1z/tracks Siųsti privačią žinutę
MadCunt
#7 Spausdinti pranešimus
parašyta 11-05-2019 13:32
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 703
Įstojo: 06.04.09

Yeah, zaisti zaidimus ant amfetamino tikrai yra cool.
Maisyti del vien del maisymo, tai tiesiog kai niekas neberupi n u just want to get fucced. Which i prefer lol. Bet yra keli kokteiliai, kurie tikrai yra populiarus del savo idomaus poveikio.
nexus flip - mdma ir 2cb
kitty flip - mdma ir ketaminas
candyflip - lsd ir mdma
hippie flip - mdma grybai

ka pastebi situose kokteiliuose? mdma puikiai maisosi su keletu kitu dalykeliu.
tarkim maisant zole su ledu, galimos baisios pasekmes, netgi mirtis. upperiai ir downeriai tikrai fuccina sveikata.
del zoles, tai kaip ir del kitu medziagu - skirta ne visiems. ne visu zmoniu organizmai deramai reaguoja i medziagas. kaip ir vaistai, vienos bobutes geria lorazepama ir dziaugiasi kad nebera nemigos, o kitoms bobutems nifiga nepadeda, bet dar ir kenkia. cia siaip toks palyginimas, jokiu budu nelyginu benzodiazepinu vaistu ir medziagomis kurios priskiriamos "narkotikams", bet esme ta pati. pats turiu pazistamu rate ne viena zmogu kurie nepernesa zoles, juos pykina, zodziu jokio kaifo tik nemalonios pasekmes. nors mano organizmas draugauja su thc tokiu budu, kad taip jau susikloste kad esu stouneris. parukau, atsipalaiduoju, bet nieko nesinori daryti. tampu neproduktyvus couch potato, kuris nieko daugiau apart valgyt negali nuveikt. dauguma todel rukau tik tada, kai noriu toks buti, atsipalaiduoti, valgyti, megautis muzika. plius man zole padeda kovojant su depresija. however, dauguma mano pazistamu nera stouneriai, jie paruke gali daug kalbeti buti produktyvus ir tureti tikrai smagu laika. tokiose kompanijose as nepritinku, todel dazniausiai rukau vienas. man asmeniskai is visu medziagu, organizmas labiausiai nepriima alkoholio. nei as jo isgert galiu daugiau, nei megautis juo, jokio malonumo, vien tik pykinimas, agresija, sustiprejusi depresija ir dar begale kito meslo. bet as nesakau kad alkoholis yra meslas nes man jis nepatinka. geras daiktas, bet ne man. gaila is tikro, noreciau tikrai buti kompanijos zmogus kurioje vartojamas alko, ir gerti su visais ir taip toliau. bet gaila. na, uztat puikiai draugauja su kitais dalykais, todel ir renkuosi drugs over alcohol when i want to have some fun.
pats neperku nieko is lietuviu. nes dar neradau padoraus dylerio. visi deda maziau, dar perpardavinedami pigu produkta uz gero kaina. turiu kelis pirmu ranku kontaktus, kas gamina ir augina, tad visada produktas atitinka kaina. o kvaileliai lygina ka ruko lietuvoj su tuo ka ruke nuvaziave i olandija. *, olandijoj coffee shop kokybe, kuri ir dideliais kiekiais (kilogramais) pardavinejama kainuoja ne maziau nei 6-7 uz grama lygina su zole kuria barygos perka po 2eurus uz grama ir dar giriasi kad gauna pigiausiai is visu. taip, tu gauni pigiau nei as, nes tai yra prastesnes kokybes daiktas. do your math. or do meth, whatever. peace
Redagavo MadCunt 11-05-2019 13:35
 
Siųsti privačią žinutę
Fighter tools bass
#8 Spausdinti pranešimus
parašyta 11-05-2019 15:03
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 309
Įstojo: 15.07.11

Na bent jau turi žinių pagrindą apie visa tai. Na ir taip ledas su dūmais ne kaip atsiliepė mano draugui nes po tokio maišymo jis buvo išgriuvęs, bet ne iškart po vartojimo maždaug po kokių 5h jam taip atsitiko, ėjo link tualeto ir išsijungė kokioms 5 sec.
 
soundcloud.com/yank1z/tracks Siųsti privačią žinutę
MadCunt
#9 Spausdinti pranešimus
parašyta 11-05-2019 15:42
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 703
Įstojo: 06.04.09

Pats ledo dar nesu net bandes, dar truputi pasimegausiu gyvenimu, nes zinau kad bus taip: i.redd.it/occeyf1f3jx21.jpg

Need for SPEED i.imgur.com/80qqGKA.jpg
Redagavo MadCunt 14-05-2019 19:02
 
Siųsti privačią žinutę
krs
#10 Spausdinti pranešimus
parašyta 14-05-2019 19:03
Geimeris


Pranešimai: 685
Įstojo: 20.01.13

dazniausiai geiminu ipises kaseka ir vienintelis dalykas po kurio smagiau zaist.
yra teke ir po shmokso,ratu geimint bet * akys nefokusavo, vaizdas liejosi ir net neidomu
 
Siųsti privačią žinutę
MadCunt
#11 Spausdinti pranešimus
parašyta 14-05-2019 21:04
Vartotojo avataras

Geimeris


Pranešimai: 703
Įstojo: 06.04.09

Joo, vaizdo liejimasis didele problema :D
 
Siųsti privačią žinutę
peršokti į forumą:
Panašios temos
Tema Forumas Ats. Naujausia žinutė
Reikia patarimo dėl gaming kėdės Apie viską 4 03-03-2024 19:34
WS-GAMING.EU Killing Floor 100LVL Servers Žaidimų svetainės, serveriai 1 27-09-2021 13:43
GameJPG - The Ultimate Gaming Community Žaidimų svetainės, serveriai 1 28-10-2020 18:22
WS-GAMING.EU Killing Floor 110LVL REOPEN Žaidimų svetainės, serveriai 2 09-02-2020 00:46
(Youtube Kanalas) Aurisaluzas {Gaming, Reactions And More} Kinas, TV, Video 4 04-12-2018 01:02
Prisijungti


Dar ne narys?
Registruotis.


Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

avatar
21/03/2024 15:12
Visi dalinami žaidimai yra legalūs steam platformai. Kas pirmas tas ir pasiima. O dėl konkursų tai jų bus. Gal net rytoj kokį paleisiu.

avatar
21/03/2024 15:03
Tos žaidimų dalybos yra nesąmonė. Tie raktai yra arba fake arba kažkoks botas sėdi ir pasiima. Konkursas, loterija ar kažkas tokio yra žymiai geriau. Niekada nesuprasiu tokių random dalybų. Sorry

avatar
17/03/2024 20:35
Čia svetainėje nuo šiol žaidimai bus dalinami kiekvieną dieną.

avatar
07/03/2024 01:55
Sveiki, velniai, kokios forumo temos populiariausios čia? Apie viską tik sita? Kad šviežios būtų

avatar
04/03/2024 20:07
Ką manot apie Žaidimų dalybos ULTRA!?

avatar
01/03/2024 00:59
zjbs nieks neduoda

avatar
28/02/2024 12:48
yo, sveiki biciuliai, gal pasidalintu kas dvejais linkomanijos pakvietimais? noriu nelegaliai paziureti lietuviska turiny haha

avatar
22/02/2024 20:05
myliu jumis visus

avatar
15/02/2024 12:22
Ačiū, pasiėmiau

avatar
10/02/2024 17:11
Dovanoju WWE 2K Battlegrounds + WWE 2K BATTLEGROUNDS - Ultimate Brawlers Pass: H9R82-TC89T-H482P + GIFW0-ZCALH-J6GYR

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under >GNU Affero GPL v3.

FS22 Maps fs22 mods ket bilietai esta GTA6 Mods Farming Simulator 22 Mods ETS 2 mods ETS2 mods Farming Simulator 2019 Mods FS22 mods FS 22 mods Farming Simulator 22 mods
Euro truck simulator 2 mods American truck simulator mods American Truck Simulator Mod FS22 PC Mods FS22 Mod Cities Skylines 2 mods Original CS 1.6 Game Setup Files, CS 1.6 Download, free cs 1.6 install
Cities Skylines 2 Mods American Truck Simulator Mods Sims 4 Mods FS22 Mods GTA 5 Mods CS 1.6 Original download, CS 1.6 download