MAIN-HEADER
Navigacija
Prisijungę Vartotojai
Prisijungę Svečiai: 26

Prisijungę Nariai: 0

Iš Viso Narių: 14,773
Naujausias Narys: linarus1994
Shaun White Skateboarding apžvalga


Kadangi pats važinėju riedlente, mane tikrai traukia žaidimai su jomis. Aš esu perėjęs visas Tony Hawk dalis. Tačiau apie Shaun White Skateboarding dar nebuvau girdėjęs, tai buvo kažkas naujo ir neregėto. Dar prisimenu ta sunkų rytą. Kai įsijunges gameris.lt puslapį pamačiau paveikslėlį, kuriame buvo žmogus su riedlente. Iškart paspaudžiau ant žaidimo. Pažiūrėjęs paveiksliukus ir šiek tiek paieškojęs informacijos apie žaidimą youtube.com, parsisiunčiau jį.

Ir štai visiškai naujas žaidimas Shaun White Skateboarding. Pirmas įspūdis buvo tikrai geras. Man labai patiko jog buvo galima labai gerai sukurti savo žmogų. Galima aprengti jį keisti riedlentes, švitrinį, ratukus, ašis. Tai tikrai buvo puiku. Taip pat buvo labai netikėta jog Shoun White Skateboarding žaidimas turi istoriją.



Visas miestas yra užvaldytas ministerijos. Jinai varžo žmonių laisvę. Mieste nėra spalvų, visi vienodi. Jūs taip pat esate vienas iš ministerijos gyventojų. Jums yra duodama riedlentė bei apranga. Pasėmus riedlentę iškart tampate spalvotas ir atgaunate sveiką protą. Jūsų tikslas paversti pasaulį spalvotu važinėjant riedlente, vykdant misijas, bei išlaisvinant kažkur uždarytą Shaun White.

Žaidimo istorija tikrai labai puiki. Ji mane labai įtraukė ir sudomino. Nes tai buvo ne beprasmis misijų vykdymas kaip Tony Hawk dalyse. Dabar tu turėjai pasiekti kažkokį tikslą, kuris tikrai to vertas. Tačiau šiek tiek kitaip galima kalbėti apie visa kita.
Savaime aišku grafika yra gera. Viskas perteikta gerai. Pradžioje niūrios spalvos ir monotonija po kiekvieno jūsų padaryto triuko virsta spalvingu miestu su graffiti piešiniais, kietais automobiliais bei įvairiais žmonėmis. Tai tikrai labai stebino žaidime. Kiekvieno miesto žemėlapis buvo savotiškas. Darant triukus atsirasdavo naujos vietos važinėtis. Tačiau paversti žmones normaliais ar iš žemių iškelti kokią rampa galima neiškart. Kiekvienas žmogus ir kiekviena vieta, kurioje turi kažkas būti yra pažymėta tam tikra spalva. Tai geltona, mėlyna ir violetinė. Ekrano apačioje yra rašomi taškai ir rodoma kokią spalvą jūs turite. Visas spalvas gausite palaipsniui vykdydami misijas. Taip galėsite nuspalvinti visą miestą ir atidaryti visas rampas, kurios leis lengviau važinėti po miestą.



Kitaip kalbėčiau apie žaidimo valdymą. Jis buvo tiesiog tragiškas. Iki pat žaidimo galo aš niekaip nesupratau, kuris klavišas ką daro. Nors ir kiekvienoje misijoje buvo parodyta ką spausti, tačiau tai buvo siaubinga. Kaip gali penki skirtingi klavišai daryti tą patį judesį. Tai tiesiog buvo nesuprantama ir labai erzino. Tačiau šiek tiek perpratus žaidimo valdymą jis pasidarė gan aiškus ir žaisti buvo galima.

Kalbant apie garsus na jų buvo įvairių. Žmonių kalbos, ratukų garsas, darant kokį nors triuką girdimi įvairūs garsai. Na ir savaime aišku žaidime skambėjo muzika. Ji buvo įvairi ir tai man patiko. Prie garso nelabai galėčiau prikibti, viskas buvo tvarkoje.
Taip pat žaidime buvo visiškai nematytų ir sveikam protui neaiškių dalykų. Kaip, pavyzdžiui, senukas, kuris mokė išlaisvinti savo mintis tam, kad išmoktumėme pasistatyti rampas ir kita. Suprantama, tai labai padėjo žaidime. Nes tam tikrose vietose aš galėjai pastatyti rampą, pasidaryti užvažiavimą ant stogo, ar tiesiog pasiilginti reilą.



Misijos buvo įvairios. Vienose reikėjo surinkti kažkiek taškų. Kitose mokė daryti triukus. Buvo ir tokių, kuriose reikėjo ką nors sugriauti ir panašiai. Na misijų įvairovė žaidime tikrai didelė. Ir beveik visose misijose jus lydėjo kažkoks neaiškus senukas. Labiausiai patiko paskutinioji misija, kurioje reikėjo pritaikyti visus žaidime išmoktus įgūdžius. Taip pat už kiekvieną misija mes gaudavome Rp pointų arba daiktų. Daiktus galėjome užsidėti bet kada. Tai būdavo kepurės, kelnės, megztiniai, naujos lentos, ratai, ašys bei kita. Už Rp pointus galėjome pirkti naujus triukus. Taip pat žaidime buvo papildomos misijos. Tokios kaip surinkti kažkiek daiktų, padaryti tam tikrą skaičių triukų ar kita. Už jas mes taip pat ką nors gaudavome, bet šias misijas vykdyti buvo nebūtina. Taip pat žaidime yra tam tikras skaičius kažkokių oranžinių ženkliukų, kuriuos reikia surinkti. Taip pat yra užraktai, kuriuos reikia sudaužyti. Tačiau man nepavyko nei surinkti visų tų kortelių nei sudaužyti visų užraktų, nes žaidimą daugiau žaidžiau dėl jo istorijos. Dar vienas puikus dalykas jog yra paslėpti žali deimantai. Paėmus juos, jūs gaunate drabužių komplektą, arba naują riedlentę. Tai žaidimą daro įdomesniu, nes yra noras ne tik vykdyti misijas, bet ir ieškoti deimantų ar oranžinių kortelių.

Žaidimas tikrai neužėmė labai daug laiko. Sprendžiant iš to jog aš jį žaidžiau vasarą kai tikrai daug laiko praleisdavau lauke. Bet su žaidimu susitvarkiau labai grubiai, paėmus per tris dienas. Nes tikrai nepamenu tikslaus laiko kiek praleisdavau prie kompiuterio, juk tai buvo vasara.
Manau jog žaidimas tikrai įdomus ir įtraukiantis neįskaitant jo labai prasto valdymo. Tačiau visiems kam patinka riedlentės ir nusibodo Tony Hawk siūlau pažaisti Shaun White Skateboarding.

Įvertinimas:
Įdomumas - 9
Grafika - 9
Garsai - 9
Valdymas - 6
Bendras - 8

Apžvalgą kūrė -cOre
Komentarai
#1 | Dowexx · January 26 2012 16:44:51
Apžvalga persiskaitė gan gerai jei vertint apžvalga balais 7.5 .Tik kam vėl pasakoji kaip persisiuntei žaidima ?
#2 | The · January 26 2012 20:18:34
Vėlgi tas pats, nemanau kad kam nors labai svarbu yra zinoti kaip tu suradai ta žaidima ir ka su juo darei...
#3 | Havok · January 26 2012 21:17:44
Kaip bendras gali iseiti 8?? 9+9+9+6=36:4=9
#4 | Andan · January 26 2012 21:24:46
Havok nice one, 9+9+9+6=33:4...
#5 | Havok · January 26 2012 21:40:18
Andan, (doh) , kaip sitaip suklydau baisiai, buvau pergalvojes ar viskas gerai, tai tas 36 ir liko istriges galvoj... :D
#6 | Raceris · January 27 2012 17:16:27
Itraukei y skaitima mane, man su riedlentem games patinka taip pat kaip tau reiks pabandyt.
#7 | GrizZzLy · January 27 2012 17:23:42
Žiūrek bus tuoj eilutė "Norėjau parsisiūsti , bet ACTA neleido tai gavau pirkt ... Visi man skolingi 50 lt "
#8 | arminas1 · April 01 2013 17:44:43
as ta geima parsisiunciau bet kai norejau zaist man prase kazkoke koda key tada parsisiunciau crack ji ikeliau ir kai norejau ziast man ismete balta lentele su zodziu ok ka man daryt ?
#9 | Emperor · June 30 2013 20:26:39
Labai lengvai perskaičiau ir man patiko,nes pats labai mėgstu riedlenčių sportą:)
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Prisijungti


Dar ne narys?
Registruotis.


Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

avatar
15/04/2024 20:50
5 EUR ir duodu

avatar
09/04/2024 22:39
dar negavau pakvietimo i linkomanija ot kokie jus

avatar
04/04/2024 16:12
Senai jau lankiausi, su praejusiom velykom :)

avatar
31/03/2024 17:47
Sveiki, sveikinu visus su šv. velykom :)

avatar
21/03/2024 15:12
Visi dalinami žaidimai yra legalūs steam platformai. Kas pirmas tas ir pasiima. O dėl konkursų tai jų bus. Gal net rytoj kokį paleisiu.

avatar
21/03/2024 15:03
Tos žaidimų dalybos yra nesąmonė. Tie raktai yra arba fake arba kažkoks botas sėdi ir pasiima. Konkursas, loterija ar kažkas tokio yra žymiai geriau. Niekada nesuprasiu tokių random dalybų. Sorry

avatar
17/03/2024 20:35
Čia svetainėje nuo šiol žaidimai bus dalinami kiekvieną dieną.

avatar
07/03/2024 01:55
Sveiki, velniai, kokios forumo temos populiariausios čia? Apie viską tik sita? Kad šviežios būtų

avatar
04/03/2024 20:07
Ką manot apie Žaidimų dalybos ULTRA!?

avatar
01/03/2024 00:59
zjbs nieks neduoda

Skaitliukas:

MAIN-FOOTER
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under >GNU Affero GPL v3.

FS22 Maps fs22 mods ket bilietai GTA6 Mods Farming Simulator 22 Mods ETS 2 mods ETS2 mods Farming Simulator 2019 Mods FS22 mods FS 22 mods Farming Simulator 22 mods
Euro truck simulator 2 mods American truck simulator mods American Truck Simulator Mod FS22 PC Mods FS22 Mod Cities Skylines 2 mods Original CS 1.6 Game Setup Files, CS 1.6 Download, free cs 1.6 install
Cities Skylines 2 Mods American Truck Simulator Mods Sims 4 Mods FS22 Mods GTA 5 Mods CS 1.6 download