draugas turi 2.0 microlab kolonėles už 200lt, tai pas jį skamba tikrai gerai(maždaug, kaip 7metų senumo muzikinis centras už 600-700lt)
Gal ir neblogai skamba,bet kolonėlių išvaizda tai man atrodo tragiška
OldSchool is old
Oldschool rocks, aš esu kažkada išėmes stipriaką iš kolonėių už 35lt ir įdejas į senas sigma kolonėlės, butu daugiau žemų tai valintu kaip kolonkės už 150lt bent.
draugas turi 2.0 microlab kolonėles už 200lt, tai pas jį skamba tikrai gerai(maždaug, kaip 7metų senumo muzikinis centras už 600-700lt)
OldSchool is old
Oldschool rocks, aš esu kažkada išėmes stipriaką iš kolonėių už 35lt ir įdejas į senas sigma kolonėlės, butu daugiau žemų tai valintu kaip kolonkės už 150lt bent.
Pas mane stovi rusines kolonkes nuo to kur didelius diskus grodavo, dabar su 12W stipreku
OldSchool is old
Oldschool FTW
Pamenu kaip draugelis paskolino man savadarbes medines kalonkes su lempine sistema. Galvojau , kad visiška seniena , bet pasirodo klydau...garsas buvo išties geras.