WTF?
|
BaconStrip |
parašyta 06-10-2013 19:05
|
Geimeris
Įstojo: 30.03.12
|
auraslt parašė:
tyrasvyras parašė:
auraslt parašė:
Manau cia PSU problema, gal jau senas yra?
Prašau paaiškinti, kodėl atidarius kompo dėžę jam viskas dirba be problemų?
Man buvo problemu su psu kai keiciau vaizduske taspats isijunginejo pc kai zaisdavau zaidimus, pakeiciau psu ir viskas vel buvo gerai. Tai ir galvoju kad del psu, nes del senumo psu silpneja.
Tai tu vaizduske keitei todel ir issijunginedavo PC tau kad PSU jau per silpnas buvo. Vaizduskei energijos daugiau reikia o PSU negali suteikt tai automatiskai issijungia... O jam aiski problema su ausinimu. |
|
|
|
auraslt |
parašyta 06-10-2013 19:08
|
Geimeris
Įstojo: 10.05.10
|
BaconStrip parašė:
auraslt parašė:
tyrasvyras parašė:
auraslt parašė:
Man buvo problemu su psu kai keiciau vaizduske taspats isijunginejo pc kai zaisdavau zaidimus, pakeiciau psu ir viskas vel buvo gerai. Tai ir galvoju kad del psu, nes del senumo psu silpneja.
Tai tu vaizduske keitei todel ir issijunginedavo PC tau kad PSU jau per silpnas buvo. Vaizduskei energijos daugiau reikia o PSU negali suteikt tai automatiskai issijungia... O jam aiski problema su ausinimu.
Tai as ir sakau kad jam jau baigiasi tas psu, nebeismaitina kaskokios tai dalies ir issijungia |
|
|
|
Kdosda Hegen |
parašyta 07-10-2013 15:05
|
Geimeris
Įstojo: 18.03.13
|
Ne man kompas nė velnio nekaito kaip ir sakiau , bet pravaliau dulkes kaip kai kas liepė ir volia viskas kuo puikiausiai veikia
tad labai dėkoju už patarimą ir ačiū , ačiū , ačiū ... dėkoju . |
|
|
|
Kdosda Hegen |
parašyta 07-10-2013 15:07
|
Geimeris
|
auraslt parašė:
mano nė velnio nesenas |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 07-10-2013 16:49
|
Geimeris
Įstojo: 08.01.09
|
auraslt parašė:
BaconStrip parašė:
auraslt parašė:
tyrasvyras parašė:
auraslt parašė:
Tai tu vaizduske keitei todel ir issijunginedavo PC tau kad PSU jau per silpnas buvo. Vaizduskei energijos daugiau reikia o PSU negali suteikt tai automatiskai issijungia... O jam aiski problema su ausinimu.
Tai as ir sakau kad jam jau baigiasi tas psu, nebeismaitina kaskokios tai dalies ir issijungia
Tu nors žinai kas yra PSU? Jei taip tai prašau išverst, nes jau žinau, kad painioji su kitu panašiu trumpiniu, kuris reiškia termopasta. |
|
|
|
Kdosda Hegen |
parašyta 09-10-2013 15:10
|
Geimeris
|
Na aš daug ką painioju . Šitai man ir yra blogai |
|
|
|
Zhorik |
parašyta 09-10-2013 15:18
|
Geimeris
Įstojo: 11.02.11
|
Nu as duodu balsa uz perkaitima |
|
|
|
Zygioks |
parašyta 09-10-2013 15:48
|
Geimeris
Įstojo: 25.06.10
|
auraslt parašė:
tyrasvyras parašė:
auraslt parašė:
Man buvo problemu su psu kai keiciau vaizduske taspats isijunginejo pc kai zaisdavau zaidimus, pakeiciau psu ir viskas vel buvo gerai. Tai ir galvoju kad del psu, nes del senumo psu silpneja ir nebismaitina daliu ir del to issijungineja.
Taigi jokia čia PSU problema nebus. Čia jau aišku ,kad perkaitimas. Beto jei neskiri dalių tai PSU yra maitinimo blokas. Ir plius kur tavo logika jeigu jam atidarius šoninę sienelę neišsijungia? Nuo geresnio oro vėdinimo PSU įgauna galios? FAK DA LOGIC |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 09-10-2013 18:03
|
Geimeris
Įstojo: 08.01.09
|
Zygioks parašė:
auraslt parašė:
tyrasvyras parašė:
auraslt parašė:
Man buvo problemu su psu kai keiciau vaizduske taspats isijunginejo pc kai zaisdavau zaidimus, pakeiciau psu ir viskas vel buvo gerai. Tai ir galvoju kad del psu, nes del senumo psu silpneja ir nebismaitina daliu ir del to issijungineja.
Taigi jokia čia PSU problema nebus. Čia jau aišku ,kad perkaitimas. Beto jei neskiri dalių tai PSU yra maitinimo blokas. Ir plius kur tavo logika jeigu jam atidarius šoninę sienelę neišsijungia? Nuo geresnio oro vėdinimo PSU įgauna galios? FAK DA LOGIC
Logiška |
|
|