Garso draiveriai
|
krs |
parašyta 13-11-2013 18:00
|
Geimeris
Įstojo: 20.01.13
|
nupirko tevai nauja kompa ir isijunges muzika ziuriu kad garso nera, o toj juostoj kur yra start ir t.t rodo kad garsas 100% yra bet jo nera. Dabar instaliuoju motinines draiverius atrodo ir dar yra gigabyte draiveriai. Net nezinau kaip tuos garso draiverius isirasyti seip nezinau gal motinines draiveriai kai isiinstaliuos garsas atsiras jei ne gal galit pasakyt kaip? + nemoku su windows 7 elgtis vapse |
|
|
|
TALIBANAS |
parašyta 13-11-2013 18:10
|
Geimeris
Įstojo: 04.09.13
|
Atsisiųsk tuos draiverius, suinstaliuok. |
|
|
|
krs |
parašyta 13-11-2013 18:13
|
Geimeris
|
EXTENZZO parašė:
Atsisiųsk tuos draiverius, suinstaliuok.
is kur man dabar zinot kokius garso driverius siustis? bet kokius atsisiuntus nemanau kad jie veiks |
|
|
|
TALIBANAS |
parašyta 13-11-2013 18:16
|
Geimeris
|
Siųskis kurie tinka garso kortai. |
|
|
|
krs |
parašyta 13-11-2013 18:33
|
Geimeris
|
EXTENZZO parašė:
Siųskis kurie tinka garso kortai.
ir is kur man suzinot kokia garso korta? |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 13-11-2013 18:41
|
Geimeris
Įstojo: 08.01.09
|
Gal nesižinok ir paprašyk tečio ar mamytės pagalbos, nes iš tavo logikos suprantu, kad esi 9-11 metų vaikas. |
|
|
|
krs |
parašyta 13-11-2013 18:45
|
Geimeris
|
tyrasvyras parašė:
Gal nesižinok ir paprašyk tečio ar mamytės pagalbos, nes iš tavo logikos suprantu, kad esi 9-11 metų vaikas.
blogai supranti tada zinok |
|
|
|
Zhorik |
parašyta 13-11-2013 18:52
|
Geimeris
Įstojo: 11.02.11
|
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
Gal nesižinok ir paprašyk tečio ar mamytės pagalbos, nes iš tavo logikos suprantu, kad esi 9-11 metų vaikas.
blogai supranti tada zinok
nu siaip FwT gal ir teisus ,siais laikais 16-meciai kai kurie atitinka 11-meciu prota ,sitoj vietoj tyrasvyras gal ir suklydo . |
|
|
|
krs |
parašyta 13-11-2013 18:55
|
Geimeris
|
muilas parašė:
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
blogai supranti tada zinok
nu siaip FwT gal ir teisus ,siais laikais 16-meciai kai kurie atitinka 11-meciu prota ,sitoj vietoj tyrasvyras gal ir suklydo .
as klausiu normalaus klausimo kaip susizinoti garso driverius kokius siustis, o sneka apie tai, kad as "mazvaikis" tai ka zinau. |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 13-11-2013 18:58
|
Geimeris
|
Tai va žinok, kad mąstai kaip toks. Verta žinok susimąstyt kai tokius dalykus tau kas nors pasako arba parašo. Dėl manęs nesijaudink, žinau, kad dažnai turiu "trumpą dagtį" ir dažnai esu storžieviškas. |
|
|
|
krs |
parašyta 13-11-2013 19:27
|
Geimeris
|
tyrasvyras parašė:
Tai va žinok, kad mąstai kaip toks. Verta žinok susimąstyt kai tokius dalykus tau kas nors pasako arba parašo. Dėl manęs nesijaudink, žinau, kad dažnai turiu "trumpą dagtį" ir dažnai esu storžieviškas.
priciom cia tas "mastymas kaip 9-11 metu" vaiko? jeigu cia net nebeimanoma paklausti paprasto klausimo tai tada jau geriau isvis manau neklausti nes tokie kaip tu prades komentuoti lempas ir *votis ir pns zdz vistiek susitvarkiau gali nebekomentuoti jau. |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 13-11-2013 19:32
|
Geimeris
|
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
Tai va žinok, kad mąstai kaip toks. Verta žinok susimąstyt kai tokius dalykus tau kas nors pasako arba parašo. Dėl manęs nesijaudink, žinau, kad dažnai turiu "trumpą dagtį" ir dažnai esu storžieviškas.
priciom cia tas "mastymas kaip 9-11 metu" vaiko? jeigu cia net nebeimanoma paklausti paprasto klausimo tai tada jau geriau isvis manau neklausti nes tokie kaip tu prades komentuoti lempas ir *votis ir pns zdz vistiek susitvarkiau gali nebekomentuoti jau.
Kas tau normalūs klausimai man atrodo savaime suprantama, kaip pašikus šikną nusivalyt. Ech, taip jau būna kai miestietis skaito kaimiečio postus. |
|
|
|
krs |
parašyta 13-11-2013 20:39
|
Geimeris
|
tyrasvyras parašė:
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
priciom cia tas "mastymas kaip 9-11 metu" vaiko? jeigu cia net nebeimanoma paklausti paprasto klausimo tai tada jau geriau isvis manau neklausti nes tokie kaip tu prades komentuoti lempas ir *votis ir pns zdz vistiek susitvarkiau gali nebekomentuoti jau.
Kas tau normalūs klausimai man atrodo savaime suprantama, kaip pašikus šikną nusivalyt. Ech, taip jau būna kai miestietis skaito kaimiečio postus.
tai dabar jau mane ir kaimieciu dar vadini keistas zmogus tu esi |
|
|
|
dei1idasdailid3 |
parašyta 13-11-2013 20:39
|
Pažengęs
Įstojo: 15.06.12
|
parsisiusk realteck ac 97 audio driverius
|
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 13-11-2013 20:41
|
Geimeris
|
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
Kas tau normalūs klausimai man atrodo savaime suprantama, kaip pašikus šikną nusivalyt. Ech, taip jau būna kai miestietis skaito kaimiečio postus.
tai dabar jau mane ir kaimieciu dar vadini keistas zmogus tu esi
Iš mano patirties kaimas nieko nežino apie kompus, darausi išvadas pagal patirtį. |
|
|
|
TALIBANAS |
parašyta 13-11-2013 20:42
|
Geimeris
|
tyrasvyras parašė:
Iš mano patirties kaimas nieko nežino apie kompus, darausi išvadas pagal patirtį.
NU ALE ŠITA PROGRAMA RAM'US PYZDINA
Redagavo TALIBANAS 13-11-2013 20:42 |
|
|
|
krs |
parašyta 13-11-2013 21:23
|
Geimeris
|
tyrasvyras parašė:
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
Iš mano patirties kaimas nieko nežino apie kompus, darausi išvadas pagal patirtį.
savo patirti pasilaikyk sau tik gaila, kad as ne kaimietis, bet gal ir px, kad taip manai, pasijuokti galima, net ir komentuoji dar nors viska susitvarkiau, kad postu pasirinktum nu graudu daros. beto kaip mazvaikis pats elgiesi dabar
Redagavo krs 13-11-2013 21:24 |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 13-11-2013 21:28
|
Geimeris
|
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
FwT parašė:
tyrasvyras parašė:
savo patirti pasilaikyk sau tik gaila, kad as ne kaimietis, bet gal ir px, kad taip manai, pasijuokti galima, net ir komentuoji dar nors viska susitvarkiau, kad postu pasirinktum nu graudu daros. beto kaip mazvaikis pats elgiesi dabar
Vadinasi tu lenkas arba rusas, nes pas tavę minties šuoliai kaip pas tokį arba tau ištiesų nėra daugiau 13m. |
|
|