Sveiki,ar apimokėtų esamą gtx 660 2gb ddr5 direct cuii oc keisti į gtx 660 ti 3gb 192 ddr5 ar vis dėl to geriau į gtx 760 2gb ddr5 256-bit ? Ir ar reiktų maiteką keisti?
mano pc:
cpu i5 3470 3.20 ghz quad core
ram 8 gb ddr3 1333mhz
psu 600w
hdd 1tb
motina ga-h77-ds3h
Sveikas,
Pasakysiu savo nuomone ir tik savo.
Asmeniskai keisciau maitbloki ne maziau 800w, bet gali pats pasiskaiciuot ir nusprest: www.service.asus....!psu-calculator/c1ig3
(Nukopijuok linka, kitaip neatidarys ko reikia)
Kas liecia vaizduskes asmeniskai atkreipiu demesi i bitus, ne maziau 256bit, zinoma serdies daznis. Na ramai manau daugelis pasakys, kad jie priklauso kiek monitoriu jungsies, na bet visgi siulyciau 2gig. Kaip mano patirtis rodo , kad dideliem monitoriam rekia daugiau nei 1 gig ramu.
Redagavo MinDoZza 04-09-2014 12:07
MinDoZza parašė:
Sveikas,
Pasakysiu savo nuomone ir tik savo.
Asmeniskai keisciau maitbloki ne maziau 800w, bet gali pats pasiskaiciuot ir nusprest: www.service.asus....!psu-calculator/c1ig3
(Nukopijuok linka, kitaip neatidarys ko reikia)
Kas liecia vaizduskes asmeniskai atkreipiu demesi i bitus, ne maziau 256bit, zinoma serdies daznis. Na ramai manau daugelis pasakys, kad jie priklauso kiek monitoriu jungsies, na bet visgi siulyciau 2gig. Kaip mano patirtis rodo , kad dideliem monitoriam rekia daugiau nei 1 gig ramu.
Imk GTX 760 ir nevark , galingumas jos panašus kaip ir GTX 670. Maiteko užteks ir tokio koks dabar , nes vaizdo plokštė naudoja maksimaliai tik 550W.