Windows.old
|
Lukasamba |
parašyta 26-10-2014 09:41
|

Geimeris

Įstojo: 23.02.11
|
Sveiki, noriu paklausti vieno dalyko, kai vieną kartą perrašiau savo kompą, buvo toks failiukas windows.old, ten buvo išsaugoti failai. Aš noriu sužinoti kur reikia kelti savo failus, kad jie ten išsisaugotų, reiškia aš noriu išsisaugoti savo žaidimų instaliacijas, nuotraukas dainas ir kitus failus, bet neturiu išorinio disko, kad pasidaryčiau atsarginę kopiją, tad noriu tuos sau reikalingus failus sukelti ten, kur po perrašymo būna išsaugoti windows.old faile. Tikiuosi supratot ko aš klausiu.  |
|
|
|
heLy |
parašyta 26-10-2014 10:06
|
Geimeris

Įstojo: 23.01.12
|
cia rimciau googlint reikia bet kiek pamenu privalo buti C diske ir per pc kazkas padaryta kad juos paliktu windowsu perrasymo metu (labai daug papasakojau...) sjp daugiau pasakyt negaliu paskutini karta kazka palikau kompe po perasymo kad butu pries gal kokius 5metus... |
|
|
|
PauliusFCB |
parašyta 26-10-2014 10:08
|

Skillas

Įstojo: 26.04.14
|
heLy parašė:
cia rimciau googlint reikia bet kiek pamenu privalo buti C diske ir per pc kazkas padaryta kad juos paliktu windowsu perrasymo metu (labai daug papasakojau...) sjp daugiau pasakyt negaliu paskutini karta kazka palikau kompe po perasymo kad butu pries gal kokius 5metus...
Aš kai perrašinėjau windowsus prieš kokias 3savaites, tai tiesiog perinstaliavimo metu buvo klausta, ar noriu išsaugoti senus failus, tai paspaudžiau, kad noriu ir po perrašymo viskas buvo išsaugota. |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 26-10-2014 10:10
|

Geimeris

|
heLy parašė:
cia rimciau googlint reikia bet kiek pamenu privalo buti C diske ir per pc kazkas padaryta kad juos paliktu windowsu perrasymo metu (labai daug papasakojau...) sjp daugiau pasakyt negaliu paskutini karta kazka palikau kompe po perasymo kad butu pries gal kokius 5metus...
Na, bent jau aš kiek žinau, kad išsaugo failus, esančius Mano dokumentai faile... |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 26-10-2014 10:11
|

Geimeris

|
PauliusFCB parašė:
heLy parašė:
Aš kai perrašinėjau windowsus prieš kokias 3savaites, tai tiesiog perinstaliavimo metu buvo klausta, ar noriu išsaugoti senus failus, tai paspaudžiau, kad noriu ir po perrašymo viskas buvo išsaugota.
O kuriuos konkrečiai tau failus išsaugojo ? |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 26-10-2014 10:37
|

Geimeris

Įstojo: 30.03.12
|
Lukasamba parašė:
PauliusFCB parašė:
heLy parašė:
Aš kai perrašinėjau windowsus prieš kokias 3savaites, tai tiesiog perinstaliavimo metu buvo klausta, ar noriu išsaugoti senus failus, tai paspaudžiau, kad noriu ir po perrašymo viskas buvo išsaugota.
O kuriuos konkrečiai tau failus išsaugojo ?
Issaugo visus failus. Tiek save'us, tie nuotraukas ir pan dalykelius. As mamai kai W8 perrasinejau, tai netgi desktopa paliko toki toks ir buvo. |
|
|
|
Ardi |
parašyta 26-10-2014 10:39
|
Pažengęs

Įstojo: 07.08.14
|
Jezau marija,tiek sunku per google susirast programa,suskaidyti Harda i kelias dalis, ir vsio.. vienam diske win, kitam reikalingi failai..
P.S jei jum lieka windows.old aplankalas, Pries rasant win,reikia Harda formatuot
Redagavo Ardi 26-10-2014 10:41 |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 26-10-2014 10:46
|

Geimeris

|
BaconStrip parašė:
Lukasamba parašė:
PauliusFCB parašė:
heLy parašė:
Issaugo visus failus. Tiek save'us, tie nuotraukas ir pan dalykelius. As mamai kai W8 perrasinejau, tai netgi desktopa paliko toki toks ir buvo.
Aš klausiu kur man saviškius failus reikia įkelt, kad juos išsaugotų windows.old faile...  |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 26-10-2014 10:50
|

Geimeris

Įstojo: 30.03.12
|
Lukasamba parašė:
BaconStrip parašė:
Lukasamba parašė:
PauliusFCB parašė:
heLy parašė:
Issaugo visus failus. Tiek save'us, tie nuotraukas ir pan dalykelius. As mamai kai W8 perrasinejau, tai netgi desktopa paliko toki toks ir buvo.
Aš klausiu kur man saviškius failus reikia įkelt, kad juos išsaugotų windows.old faile... 
Ai nu. Neisiskaiciau truputi. Gali buti kad reikia susikelt i C:/Users/TavoUser'ioVardas/My documents. Nesu tikras, tai geriau backup'a pasidaryk failu. |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 26-10-2014 10:55
|

Geimeris

|
BaconStrip parašė:
Lukasamba parašė:
BaconStrip parašė:
Lukasamba parašė:
PauliusFCB parašė:
heLy parašė:
Aš klausiu kur man saviškius failus reikia įkelt, kad juos išsaugotų windows.old faile... 
Ai nu. Neisiskaiciau truputi. Gali buti kad reikia susikelt i C:/Users/TavoUser'ioVardas/My documents. Nesu tikras, tai geriau backup'a pasidaryk failu.
Taip ir maniau, kad ten, tik nebuvau tikras, kad ten. dėkui. |
|
|
|
lukinisss |
parašyta 26-10-2014 11:37
|

Geimeris

Įstojo: 26.11.12
|
Windows.old pasilieka tada kai tu neformatuo C disko t.y. neistrini senu windows, jame pasilieka seni windows ir viskas kas buna my documents folderyte, tai jei nori kad isliktu viskas tai sisumesk viska ka nori ant dekstopo, paskui tame .old susirasi desktop folderi ir viskas ten bus. |
|
|
|
Lukasamba |
parašyta 26-10-2014 12:33
|

Geimeris

|
lukinisss parašė:
Windows.old pasilieka tada kai tu neformatuo C disko t.y. neistrini senu windows, jame pasilieka seni windows ir viskas kas buna my documents folderyte, tai jei nori kad isliktu viskas tai sisumesk viska ka nori ant dekstopo, paskui tame .old susirasi desktop folderi ir viskas ten bus.
Dėkingas už tikslesnę informacija. |
|
|