Navigacija
Prisijungę Vartotojai

Peržiūrėti temą
Gameris.lt :: Laisvalaikis :: Kinas, TV, Video
Kas naršo čia? 1 svečiai
YouTube kanalas.
|
|
RamnasPlayz |
parašyta 19-09-2015 15:59
|
![]() Pažengęs ![]() Pranešimai: 25 Įstojo: 19.09.15 |
Sveiki. Norėjau jūsų visų paklausti, gal yra žmonių šiame forume, kuriems patinka Lietuvių gamer'iai kurie kelia Gameplay vaizdo įrašus į "Youtube" ? Jai taip tai prašau apsilankykite mano kanale ![]() Stengiuosi kelti kuo kokybiškesnius video, o daugiau visko pamatysite mano kanale ![]() http://www.youtub...yzGamesTV Ačiū už viską ![]() |
Kalasas |
parašyta 19-09-2015 16:54
|
![]() Pažengęs ![]() Pranešimai: 23 Įstojo: 10.09.15 |
Visi nueikite i jo kanala ir uzsiprenumeruokite ji ,nes jis daro gan kokybiskus video ir daro konkursus. |
TALIBANAS |
parašyta 19-09-2015 16:56
|
![]() Geimeris ![]() Pranešimai: 2416 Įstojo: 04.09.13 |
Kalasas parašė: Visi nueikite i jo kanala ir uzsiprenumeruokite ji ,nes jis daro gan kokybiskus video ir daro konkursus. o, eilinis sestas kurio paprase kad gera nuomone parasyt. sad. kai ikelsi kazka idomaus, tada ir uzsidirbsi prenumeratas, o ne prasyk. |
Flashy |
parašyta 19-09-2015 16:59
|
![]() Expertas ![]() Pranešimai: 174 Įstojo: 26.08.15 |
Sveikas! Kiek žiurėjau tavo video, tai susidariau puikią nuomuonę apie tave!Matosi, kad tikrai įdedi daug darbo į tai, ir nesi eilinis veidas youtubėje, tad jeigu manai, kad youtubė tau daug daugiau nei hobis, siulyčiau susikurti antrą kanalą ir kurti angliškus gameplay.Čia tesiog mano pasiūlymas, nes juk pats žinai, kad su lietuviškais video net tūkstantį peržiurų sunku perženkti, o tau kaip matau sekasi tai darysi, o angliškoje bendruomėnėje tau būtų daugiau perspektyvos, na nežinau, tesiog mano pasiūlymas tau! ![]() |
TALIBANAS |
parašyta 19-09-2015 17:00
|
![]() Geimeris ![]() Pranešimai: 2416 Įstojo: 04.09.13 |
angliskus video reklamuotu lietuviskuose forumuose, kur daug kas angliskai sakinio neislementu. labai perspektyvu. |
RamnasPlayz |
parašyta 19-09-2015 17:16
|
Flashas parašė: Sveikas! Kiek žiurėjau tavo video, tai susidariau puikią nuomuonę apie tave!Matosi, kad tikrai įdedi daug darbo į tai, ir nesi eilinis veidas youtubėje, tad jeigu manai, kad youtubė tau daug daugiau nei hobis, siulyčiau susikurti antrą kanalą ir kurti angliškus gameplay.Čia tesiog mano pasiūlymas, nes juk pats žinai, kad su lietuviškais video net tūkstantį peržiurų sunku perženkti, o tau kaip matau sekasi tai darysi, o angliškoje bendruomėnėje tau būtų daugiau perspektyvos, na nežinau, tesiog mano pasiūlymas tau! ![]() Na man kurti angliškus video tikrai nemanau kad išeitų, nes anglų kalba pas mane nėra labai gera. |
LaimisLTU |
parašyta 19-09-2015 17:21
|
Naujokas![]() Pranešimai: 7 Įstojo: 21.04.13 |
Apsilankysiu |
RamnasPlayz |
parašyta 20-09-2015 13:04
|
LaimisLTU parašė: Apsilankysiu Dėkui. |
lazeris205 |
parašyta 20-09-2015 14:05
|
![]() Geimeris ![]() Pranešimai: 582 Įstojo: 24.08.10 |
Jei be anglu tai pamirsk YT nzn apstu ir taip tu zaidimu channeliu youtubei o dar tokiu eiliniu lietuviu tai visur |
RamnasPlayz |
parašyta 20-09-2015 14:39
|
lazeris205 parašė: Jei be anglu tai pamirsk YT nzn apstu ir taip tu zaidimu channeliu youtubei o dar tokiu eiliniu lietuviu tai visur Na kad apstu Lietuvių kurie kuria gameplay video tai tikrai pritariu, bet kad pamiršti yt tai dėl to nepritariu, nes dauguma lietuvių yra vaikai ( 9 - 10 metų), kurie nesukeba sukurti normalaus video komentuodami. Pakilti į youtube aukštumas tikrai sunku, bet įmanoma. Ne vienus metus jau tuo užsiimu, ir tikrai dar nebuvo nei minties baigti tuo užsiiminėti. |
slowpic |
parašyta 20-09-2015 14:47
|
![]() Pažengęs ![]() Pranešimai: 28 Įstojo: 09.02.11 |
Žinai, jei nori kažko geresnio net ir lietuvių sferoje, tuomet imkis kitokios alternatyvos, nes gameplay..senas reikalas, sugalvok kažką įdomesnio, kas nustebindų žiūrovus. ![]() EDIT: Gali pavyzdžiui kurti kokius nors žaidimų pristatymo ar šiaip machinima filmukus, kuriame būtų sutelkiamas didelis dėmesys į video atmosferą, spalvas, apšvietimą bei efektus. Redagavo slowpic 20-09-2015 14:48 |
augustas656 |
parašyta 20-09-2015 15:11
|
![]() Geimeris ![]() Pranešimai: 249 Įstojo: 04.07.12 |
Sub |
RamnasPlayz |
parašyta 22-09-2015 14:51
|
slowpic parašė: Žinai, jei nori kažko geresnio net ir lietuvių sferoje, tuomet imkis kitokios alternatyvos, nes gameplay..senas reikalas, sugalvok kažką įdomesnio, kas nustebindų žiūrovus. ![]() EDIT: Gali pavyzdžiui kurti kokius nors žaidimų pristatymo ar šiaip machinima filmukus, kuriame būtų sutelkiamas didelis dėmesys į video atmosferą, spalvas, apšvietimą bei efektus. Tikrai gera idėja, bet tokiam projektui reikia nemažai laiko pasiruošti. Bet tikrai patinka ši idėja ![]() |
peršokti į forumą: |
Panašios temos
Tema | Forumas | Ats. | Naujausia žinutė |
---|---|---|---|
youtube post | Apie viską | 1 | 06-11-2019 13:18 |
VergilHilts kanalas [livestreamai] | Kinas, TV, Video | 14 | 01-07-2019 12:21 |
Youtube ToMcE | Kinas, TV, Video | 2 | 04-06-2019 22:48 |
My "amazing" youtube channel is back!!! | Kinas, TV, Video | 2 | 04-01-2019 14:56 |
(Youtube Kanalas) Aurisaluzas {Gaming, Reactions And More} | Kinas, TV, Video | 4 | 04-12-2018 01:02 |
Prisijungti
Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..
Nusiunčiau asmeniškai
Email duok
Dar gyvenat visi puikiai matau bičiuliai 

Man
Kam reikia linkomanijos pakvietimo?
Dažnu atveju belieka pakvietimą tik pirkti. Retai linkomanija dalina pakvietimus kitiems.
Naudočiau linkomaniją, bet niekas nekviečia xD
Taip, linkomanijai reikia pakvietimo ir palaikyti ratio.
nu kad as normaliai nesuprantu anglu , tai man ir neidomu ziuret , o del linkomanijos kaip ten yra , kazka girdejau kad pakvietima reik turet , ar kazkas panasaus. kaip cia kas yra , nesuprantu
Aš filmus siunčiuos iš linkomanijos.