Labas vakaras.
Norėčiau paklausti, gal žinot kas gali buti su mano kompiuteriu. Vienu žodžiu nusipirkau battlefield: Bad Company 2. Iš pradžiu viekia kaip per sviesta, viskas idealiai, nebuvo lago, ir poto po kokios valandos, kaip pasikeite map'as, prasidėjo nežmoniškas lagas, buna nuo 6 iki 30 FPS. Gal žinot kame problema? Bučiau dekingas, draugai nusipirko norėčiau pažaisti.
Gal itakos turejo tas kad is pradziu serve zmoniu buvo daug maziau o paskiau jei prisijunge 32 nes regis cia maksimalus skaicius tai tada gal pradejo lagint man taip budavo kad kur 32 zaidejai negaledavau lost nes jei daug zaideju lagina jei mazai tada maziau lagina tada gali bandyti atsinaujinti vaizdo driverius man daug kartu su jais pageredavo zaidimo kokybe
lazeris205 parašė:
Gal itakos turejo tas kad is pradziu serve zmoniu buvo daug maziau o paskiau jei prisijunge 32 nes regis cia maksimalus skaicius tai tada gal pradejo lagint man taip budavo kad kur 32 zaidejai negaledavau lost nes jei daug zaideju lagina jei mazai tada maziau lagina tada gali bandyti atsinaujinti vaizdo driverius man daug kartu su jais pageredavo zaidimo kokybe
Eidavau į beveik full serverius. Tai nuo žmonių lagint tikrai negalėjo. Tuoj driverius įsirašysiu pažiūrėsim, gal pagerės
EDIT:
Nu pagerėjo. Lagas dingo. Na dėkui. Norėjau pats driverius įsirašyt, bet jie buvo skirti VR akiniams, galvojau nieko nekeis. Na dėkui dar karta
Redagavo zmey 30-12-2015 21:51