Sveiki. Eisiu iškart prie reikalo. Gal žinot, kaip reikia nuimt PASSCODE'Ą? Nenoriu vešt pas meistrą, jei pats galiu susitvarkyt, bet kai pažiūrėjau internete, tai nelabai man eina. Tai gal jūs žinosit
Machinery parašė:
Daryk restore per iTunes arba sek šitą gidą.
Bet esu pametęs iphone'o pakrovėjo usb laidą. Bet vis dėl to, jei nuveščiau pas meistrą, ar sutvarkytų per dieną? Nes bijau dar ką nors suknist.
Redagavo 123 25-10-2016 17:08
Machinery parašė:
Taip betkoks mini usb - usb laidas tinka.
Tai tikriausiai reiks ryt pas meistrą vežt. Matai, pas mane yra dar keli usb laidai tik jie per "stori" neįlenda tiesiog ;D Supranti tikriausiai. Dėkui už pagalbą!
123 parašė:
Sveiki. Eisiu iškart prie reikalo. Gal žinot, kaip reikia nuimt PASSCODE'Ą? Nenoriu vešt pas meistrą, jei pats galiu susitvarkyt, bet kai pažiūrėjau internete, tai nelabai man eina. Tai gal jūs žinosit
Sorry už mano tokį pastebėjimą/nuomonę bet..
Telefono pass pamiršai o laidą pametei. "U know how this looks - stolen phone"..
O šiaip jei tikrai paemei iš kažko tą tel, tai jei ir kodą nulauši, prie iCloud ar iTunes neprieisi.
O jei tikrai pamiršai, tai per PC iTunes restore pasidaryk. That's the only way.
123 parašė:
Sorry už mano tokį pastebėjimą/nuomonę bet..
Telefono pass pamiršai o laidą pametei. "U know how this looks - stolen phone"..
O šiaip jei tikrai paemei iš kažko tą tel, tai jei ir kodą nulauši, prie iCloud ar iTunes neprieisi.
O jei tikrai pamiršai, tai per PC iTunes restore pasidaryk. That's the only way.
Baik juokus. Tikrai nesu vagis! Tiesiog taip išėjo, kad pakrovėjo laidą jau seniau pametęs buvau, tai toks kaip ir sutapimas. Taip ir dariau kaip tu sakei, per iTunes hard reset'ą padariau ir viskas ok