Sveiki, susiduriau su problema šita neseniai, žaidimas puikiai veikė ant mano senojo i3-2100, tačiau nusipirkau i7-3770 ir žaidimas neatsidaro, bandžiau tiek crackintą, tiek pirktą žaidimo versiją. Bandžiau kažkokį injector skirta dual cores, kiek supratau irgi nepavyko, bandžiau atkurti kita windows versiją, kitą cracka, kituos "game files"Taipo paleisti visokiais administrator, read only ir panasias nesamones. Žaidimas niekada nepasirodo, tačiau pabuna "task manageri" kokias 5-10 sekundžių ant 25%- 28% CPU usage ir prapuola. Tai galbut kažkas taipogi susidurė su tokia pačia problema ir galėtu man pagelbėti, Ačiū.
wow, skamba labai specifiskai, pats turiu payback ant i5-4590 ir jokiu problemu neturejau, visad pasileidzia puikiai, tik vienintelis dalykas, kad visad game leidziu per borderless fullscreen, gal tai mistiskai padetu
Na kažkaip po biški pasiduodu aš, turbūt kažkas su mano specifine sistema čia. Nes viskas bandyta kas gali būti ir vistiek jokių vaisių. Bandysiu dabar siustis iš dar vieno puslapio, kurio dar nebandžiau, gal pavyks, dar bandžiau driverius kitus šiektiek, bet vistiek nepadėjo, teks "Forza" pažaisti in mean time tikriausiai...
Pabandyk gal camputer>properties>advanced system settings. Yra perfomance spaus settings. Tada spausk data execution prevention. Tada turn on DEP. Spausk add ir surask payback shorcut ant dekstop ir pridėk ana. Tada apply ir pabandyk. Man tai padėjo su hl 1, nes man jis nepasileido. Pabandžiau ir padėjo.
Pabandysiu rytoj, duosiu žinoti ar padėjo pakolkas tai atrodo daug žadančiai tikrai, ačiū !
Okey tai isiaiškinau dėl ko neveikė, tai buvo stebuklingas firewall, su mano "O&O Shut up" programa kuri pašalina visa ta nesamoninga windows 10 spying ir update nesamones, nežinau ką tai turejo bendrą, tačiau pavyko
Redagavo maklaudinas 26-09-2018 19:55