Buvau padaręs metų pertrauką ir vėl grįžau. Atrodo, Gameloft ganėtinai sudrąskė Asphalt 8 po pavasario update, daug stiprių permainų, ypač kreditų kainose, norint upgradinti MAX arba PRO, o aš jau nekalbu apie PRO reikalingų detalių kiekį ;D jis net patrigubėjo ;D bet lyginant su Asphalt 9, man vis tiek Asphalt 8 yra tikra nostalgija. Nors Asphalt 9 visai kita era: yra žaidėjų klubai, pati fizika žaidime ganėtinai neegzistuoja ;D man patiko muzika, bet valdymas ir tas blueprint'ų rinkimas - ne man. Grafika tikrai geresnė už Asphalt 8, daug geresnė. Bet ilgiau pažaidus, pradeda gan stipriai kaisti telefonas.
Tad noriu paklausti ar yra tų, kurie vis dar žaidžia Asphalt 8 arba 9? Žaidimai yra ant visų platformų, nuo Android iki Iphone, ir Windows Phone, Windows PC. Dėkui už ats. (jeigu tokių bus, tada nors prabalsuokit!! ;D ).
Šiandien išleistas naujas update. Kolkas WIndows os jo nepasiekė, bet jau yra ant Android ir Iphone ios. Update vadinasi: "Showdown Update" "arba kitaip "Showdown Mode"