Sveiki suejo mano senas mano PSU,buvo 400w tai nusipirkau nauja,rekomendavo imti 500w ir tada prasidejo bedos... Jai pajungi i motinine PSU ventiliatoriu PC isviso nerodo givybes zenklu.... Neisijungia... Atjungus ventiliatoriu kompiuteris veikia viskas gera...(pajungiau atskira ausint PSU)... Bet beda tame kad PC pradejo random restartuotis... Dazniausiai zaidziant PUBG... Temperaturos geros... Niekas nekaista.... Siandien bandau reset windows... Bet nemanau kad tai pades... Kiek ieskojau informacijos tiesig raso kad beda su PSU... Senaji ismetes jau... Tai nezinau gal yra kas gerai nusimano ir zino kaip sita beda isspresti ?
Pabreziu pajungus PSU ventiliatoriu (tas kuris yra jame) PC neisijungia isviso...
eh, pagal logika psu trumpina kazkur? jei auto restartuojasi gal nepakankamai sroves gauna, yra man buve kad issijungia vps ir po sekundes triju pats isijungia.
TALIBANAS parašė:
eh, pagal logika psu trumpina kazkur? jei auto restartuojasi gal nepakankamai sroves gauna, yra man buve kad issijungia vps ir po sekundes triju pats isijungia.
jeigu gali, garantinis tavo draugas
Kolkas viskas gerai pakeite i kita bet dar ziuresiu ar nebus taspats
na tada as irgi nzn , nu yra kaip yra. ta pati problema ir ant steamo . nesiu pas meistru kad perasitu windows , ir tada viska atsisiusiu is naujo , gal pades
as pries kelias dienas susikuriau ta activision acc nes ta antraji moderna ant steam atsisiunciau , ir reikalavo susikurt acc norint zaist. niekad nesu turejes activision acc , tai vat dbr didelis rebusas , kas per velniava cia vyksta , kazko matyt nesuprantu , nu arba neina perkelt to viso progreso.