Sveiki, kokias antivirusines naudojat? Ar išvis antivirusinė reikalinga jai po ne aiškius site nevaikštai ir nepiratauji. Nusipirkus laptopą jau buvo įrašyta McAfee, internete apie ją ne kokie atsiliepimai, jos prenumeratos nesu pirkęs kiek davė nemokamai pamegint, tiek davė, o dabar stovi su pasibaigusiu trial rašo mano kompiuteris neapsaugotas, tai norėčiau ją ir ištrint, mintys kyla apie kita, bet tokios ir nerandu kurią visi girtu ir sakytu, o čia gera. Žiūrėjau Norton360, Total AV, Avast, bet ale jos ne kaška. Gal kiek labiau iš gerosios pusės buvo paminėtos kaspersky ir bitdefender, bet ir jos gavo kritikos. Esmė kiek žmonių tiek nuomonių... Man reikalinga yra vpn, slaptažodžių apsauga. Bet tam manau tinka Nord vpn. Na, bet ir nesiori, kad pc būtu neapsaugotas nuo kenkėjiškų programų nuo informacijos nutekėjimo.... Žodžiu ką galit patart ką patys naudojat, kad jaustumėtės saugus internete?
Jei naudoji windows 10 ar 11, tuomet pilnai pakanka windows defender. Ji pakankamai gerai atlieka darbą, yra integruota į windowsus ir nemokama. McAfee nepatarčiau naudoti, nes antivirusinė pati kaip virusas, naudos iš jos mažai. Ištrink. Aš jau daug metų naudoju Eset antivirusinę. Ji mokama, bet gaunu pigiau. Ji viena geriausių antivirusinių rinkoje, bet kaip minėjau, jei nevaikštai po neaiškias svetaines, windows defenderio pakaks pilnai.
Windoes defender and 10 ir 11 Windows'ų normaliai dirba, bet mėgsta neatsiklausus failus ištrinti, ypač piratinius, kas mane gan erzina. Seniau naudodavau Kaspersky ir jokių skundų neturėdavau, bet dabar Rusiškos antivirusinės nebesinori, tai perėjau prie Eset - kaip ir neblogai veikia.
Supratau McAfee jau ne pirma karta skaitau, kad yra kaip virusas tai drąsiai trinu lauk. Mačiau, kad nebloga gerai įvertinta yra Kaspersky tai esu ja susidomėjęs. Bet daug kas iškelia kaip problema, kad ji Rusų kompanijos, bet man politika pofik. Aš sankcijų Rusijai nekeliu. Svarbu, kad gerai atlieka darbą. O ESET pasidomėjau reddite tai manau verta dėmesio tai pameginsiu. Ačiū už pagalbą.
Sveiki. Gal kažkas susidūrėt su Nba 2k26 problema, kai paspaudi žaisti rungtynes kraunasi ir išsijungia ? Driveriai atnaujinti, paleisti as admin ir išbandyta, steam verify irgi padaryta...
na tada as irgi nzn , nu yra kaip yra. ta pati problema ir ant steamo . nesiu pas meistru kad perasitu windows , ir tada viska atsisiusiu is naujo , gal pades