na ir ka tai pasako ? as bent jau supratau kad ivy bridge kainuos panasiai i dabar rinkoje esancius modelius ir dabartiniai nukris 10-15 procentu bent jau ant notebooku taip buvo rasyta vistiek ivy bridge nebus dvigubai galingesni uz sandy todel nieko tas neturetu itakoti procesoriu pasirinkimo
halerotz parašė:
na ir ka tai pasako ? as bent jau supratau kad ivy bridge kainuos panasiai i dabar rinkoje esancius modelius ir dabartiniai nukris 10-15 procentu bent jau ant notebooku taip buvo rasyta vistiek ivy bridge nebus dvigubai galingesni uz sandy todel nieko tas neturetu itakoti procesoriu pasirinkimo
Nu tiesa, bet esu gan tikras kad 10-15% kritusi procesoriu kaina tikrai pozityviai parems musu retaileriu kainas.
Tiek kad as ankaciau buvau su kitu acc... Pamenu buvau adminas ir keldavau cia zaidimus ir ttt... taciau pamenu kazkluriuo metu uzejo banga gaudyt piratvaimo pulsapius ir tttt... tuo metu as pasitraukiau is adminu ir susikuriau kita acc
Man Discordas kaip ir prilipo, bet jo paskirtis kitokia - trumpalaikiai chatai tiesiog. Forumus labiau Redditas gal užmušė. Jį bent jau googlinti vis dar įmanoma.