|
Torrentu web'ai
|
|
parašyta 13-01-2012 16:55
|
Naujokas

|
Sveiki , kadangi torrentai siuncia su seeder'iais (partneriais) tai kas zino kur geriausi seeder'iai tai tegul raso cia nes man gal ir kitiems smalsu kokiam web'e geriausi seeder'iai. Tai nepatingekite ir parasykite nes labai smalsu iskur geriausia siustis torrentus. |
| |
|
|
| High-Five |
parašyta 13-01-2012 16:57
|

Geimeris

Įstojo: 28.04.11
|
www.Thepiratebay.com
www.kickasstorren... |
| |
|
|
| Dowexx |
parašyta 13-01-2012 16:59
|

Geimeris

Įstojo: 18.12.10
|
Manau ne i ta skilti parasei , na del torrent puslapiu tai geriausias yra thepiratebay.com ir lietuvisku torrent.lt ir linkomanija |
| |
|
|
|
parašyta 13-01-2012 17:09
|
Naujokas

|
Dowexx parašė:
Manau ne i ta skilti parasei , na del torrent puslapiu tai geriausias yra thepiratebay.com ir lietuvisku torrent.lt ir linkomanija Na gal netaip supratai nes man reik daugiausiai seeder'iu turincio web'o o ne geriausio... |
| |
|
|
| BloodyZero |
parašyta 13-01-2012 17:12
|

Geimeris

Įstojo: 29.11.08
|
Geimeris parašė:
Dowexx parašė:
Manau ne i ta skilti parasei , na del torrent puslapiu tai geriausias yra thepiratebay.com ir lietuvisku torrent.lt ir linkomanija Na gal netaip supratai nes man reik daugiausiai seeder'iu turincio web'o o ne geriausio...
Nebutinai turi buti daug seeder'iu, thepiratebay yra uzsienietiskas tracker'is, jame dazniausiai vartotojai su letu internetu + atstumas suletina, todel gali butu ir 10k seeder'iu, bet sius vistiek leciau, negul maziau, bet geru seederiu + Lietuviu. Is thepiratebay/kickasstorrents man siuncia iki 700kb/s, is baltrackerio buna ir iki 4Mb/s. |
| |
|
|
| Dowexx |
parašyta 13-01-2012 17:22
|

Geimeris

Įstojo: 18.12.10
|
gts960113 parašė:
Geimeris parašė:
Dowexx parašė:
Manau ne i ta skilti parasei , na del torrent puslapiu tai geriausias yra thepiratebay.com ir lietuvisku torrent.lt ir linkomanija Na gal netaip supratai nes man reik daugiausiai seeder'iu turincio web'o o ne geriausio...
Nebutinai turi buti daug seeder'iu, thepiratebay yra uzsienietiskas tracker'is, jame dazniausiai vartotojai su letu internetu + atstumas suletina, todel gali butu ir 10k seeder'iu, bet sius vistiek leciau, negul maziau, bet geru seederiu + Lietuviu. Is thepiratebay/kickasstorrents man siuncia iki 700kb/s, is baltrackerio buna ir iki 4Mb/s.
man kazkodel zimei geriau siuncia is TPB nei is torrent.lt ar kokio kito lietuvos trackerio tai naudok torrent.lt greiciu neturetum skustis |
| |
|