Klausimas del vaizdo plokstes nesiojamam kompiuteriui.
|
naujokellis |
parašyta 24-08-2012 13:17
|
Žaidėjas

Įstojo: 22.08.12
|
Sveiki, esu pazenges net labai ant programines irangos, taciau ant technines neskyriau daug laiko. Turiu nesiojama kompiuteri DELL Inspiron N5040 su integruota intel hd vaizdo plokste,o klausimas butu toks: Ar i si nesiojama kompiuteri yra padarytas viduje koks lizdas vaizdo plokstei? ar i ji imanoma ideti kokia gera vaizdo plokste? tas pats klausimas galioja del operatyviosios atminties(RAM). |
|
|
|
SomeGuy |
parašyta 24-08-2012 13:31
|

Geimeris

Įstojo: 30.06.10
|
Ramus dažniausiai dar gali papildomai įdėti dėl vaizdo plokštės nežinau |
|
|
|
BaconStrip |
parašyta 24-08-2012 13:48
|

Geimeris

Įstojo: 30.03.12
|
sveikas pas mane vaizdo plokste rodos tokia pati... tik kompas kitoks. manau kad nelabai yra toks lizdas. bet jeigu yra duok zinia. D |
|
|
|
naujokellis |
parašyta 24-08-2012 13:51
|
Žaidėjas

|
FifaEvolutionify parašė:
sveikas pas mane vaizdo plokste rodos tokia pati... tik kompas kitoks. manau kad nelabai yra toks lizdas. bet jeigu yra duok zinia.  D
Gerai, eisiu vistiek iki meistriuko kuris man stalini kompa sudejo, paklausiu kaip ir kas Tiesiog galvojau gal cia kas nors zinos  |
|
|
|
naujokellis |
parašyta 24-08-2012 13:52
|
Žaidėjas

|
R0x0y parašė:
Ramus dažniausiai dar gali papildomai įdėti dėl vaizdo plokštės nežinau
del RAM taip pat girdejau kad buna papildomu lizdu, o del vaizdo plokstes neaisku :/ |
|
|
|
Toxas |
parašyta 24-08-2012 13:55
|

Geimeris

Įstojo: 04.07.11
|
Deja, kiek teko rasti informacijos, i si loptopa ideti naujos vaizdo plokstes nera galimybes, nes nera jai jungites motinineje ploksteje, o vaizdas yra apdorojamas procesoriaus pagalba. Del ram atminties, vertetu paciam pasiziureti, ar dar yra laisvu dimm lizdu, taip pat ar yra palaikymas didesniam atminties kiekiui.
Bet aisku, pasikonsultuok su savo kompiuteristu, gal jis gales pats tiesiogiai paziureti ir matyti, ka galima padaryti.
Nors abejoju...
Redagavo Toxas 24-08-2012 13:58 |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 24-08-2012 13:58
|

Geimeris

Įstojo: 08.01.09
|
Kas perka kompa su Intel HD ne proce? |
|
|
|
Toxas |
parašyta 24-08-2012 14:00
|

Geimeris

Įstojo: 04.07.11
|
tyrasvyras parašė:
Kas perka kompa su Intel HD ne proce?
? |
|
|
|
FeelingHigh |
parašyta 24-08-2012 14:02
|
Geimeris

Įstojo: 22.01.11
|
tyrasvyras parašė:
Prekinio ženklo vergai (kaip , pvz. prakąsto obuolio) arba tie davatkos kurie nori "ale sutaupyt litų" , nors išleidžia daug daugiau pinigų nei pirkdami laptopą su neintegruota vaizdo plokšte . |
|
|
|
naujokellis |
parašyta 24-08-2012 14:12
|
Žaidėjas

|
as nesakau kad intel hd yra bloga vaizdo plokste, toli grazu ne, ji turi iki 768mb virtualios atminties, ir stabiliai veikia su windows, o problema tame kad linux vis dar nera full supported intel hd integruotai plokstei...del to ir klausiu ar imanoma isideti kita  |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 24-08-2012 14:19
|

Geimeris

|
Toxas parašė:
tyrasvyras parašė:
?
Intel HD yra integruojama GPU į kaikuriuos Ivy bridge CPU |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 24-08-2012 14:21
|

Geimeris

|
FeelingHigh parašė:
tyrasvyras parašė:
Prekinio ženklo vergai (kaip , pvz. prakąsto obuolio) arba tie davatkos kurie nori "ale sutaupyt litų" , nors išleidžia daug daugiau pinigų nei pirkdami laptopą su neintegruota vaizdo plokšte .
Prekinio ženklo vergai turi pasirinkimą 1ną iš dviejų - Nvidia arba AMD/ATI. O dėl obuolio, tai jei pats toks esi nekalbėk apie kitus, vakar nusipirkau SGS3, kuris pakeis mano seną X6 ir aš neturiu nei iPad'o, nei iPod'o. |
|
|
|
naujokellis |
parašyta 24-08-2012 14:32
|
Žaidėjas

|
sukuriau sia tema ne tam kad pasigincytumet o kad man atsakytumet i klausima,kuris visiskai nesusijes nei su sgs3,nei su apple kompanija. Nepirkau sio nesiojamo kompiuterio o gavau dovanu, siaip man jis nereikalingas, na gal bus reikalingas kai studentausiu, bet noriu ant jo ir zaidimus pazaisti ir kad jame butu linux operacine sistema, kuria moku naudotis ir kuri yra DAUG DAUG kartu saugesne nei windows. |
|
|
|
tyrasvyras |
parašyta 24-08-2012 14:46
|

Geimeris

|
naujokellis parašė:
sukuriau sia tema ne tam kad pasigincytumet o kad man atsakytumet i klausima,kuris visiskai nesusijes nei su sgs3,nei su apple kompanija. Nepirkau sio nesiojamo kompiuterio o gavau dovanu, siaip man jis nereikalingas, na gal bus reikalingas kai studentausiu, bet noriu ant jo ir zaidimus pazaisti ir kad jame butu linux operacine sistema, kuria moku naudotis ir kuri yra DAUG DAUG kartu saugesne nei windows.
Blame it on him - FeelingHigh.
O dėl GPU jei pas tave yra express car lizdas(dažniausiai kairėje kompo pusėje) gali pasidaryt išorinę GPU, tačiau dauguma dalių reikės siųstis bent jau iš Britanijos(jei ne iš Amerikos). Pagooglink "external GPU", "external graphics card" |
|
|
|
naujokellis |
parašyta 24-08-2012 14:58
|
Žaidėjas

|
tyrasvyras parašė:
naujokellis parašė:
sukuriau sia tema ne tam kad pasigincytumet o kad man atsakytumet i klausima,kuris visiskai nesusijes nei su sgs3,nei su apple kompanija. Nepirkau sio nesiojamo kompiuterio o gavau dovanu, siaip man jis nereikalingas, na gal bus reikalingas kai studentausiu, bet noriu ant jo ir zaidimus pazaisti ir kad jame butu linux operacine sistema, kuria moku naudotis ir kuri yra DAUG DAUG kartu saugesne nei windows.
Blame it on him - FeelingHigh.
O dėl GPU jei pas tave yra express car lizdas(dažniausiai kairėje kompo pusėje) gali pasidaryt išorinę GPU, tačiau dauguma dalių reikės siųstis bent jau iš Britanijos(jei ne iš Amerikos). Pagooglink "external GPU", "external graphics card"
nera pas mane tokio lizdo jei jis buna toks pailgas...
bet atradau kad yra adapteriui tam pirkti )
Redagavo naujokellis 24-08-2012 15:00 |
|
|