Pats gausiu console šį savaitgalį, nes jų atveža daug, būtų vakar jau atvežę, bet sakė labai didelė dežė ir neimė į lektuvą tai su autobusiuku ten visus daiktus parveš, nežino jie patys kas ten ar XBOX ar PS3. Šeip pats norėčiau aš PS3, turėjau PS1 senais laikais, tai patiko . Aš pas kaimyna kartais žaidžiu su PS3 dviese tai įdomu kokią fule palošt ar tenisa su ta kamerite ir pultais tokiais , nežinau kaip vadinasi. Dar PS3 noriu dėl nemokamo MP, nes XBOX LIVE kiek žinau kainuoja, tai gaunasi, jeigu norėsi pirkinėt ta XBOX LIVE gausis brangiau už PS3 po mėnėsių kelių. Kiek girdėjau PS3 tyliau veikia, negu XBOX. Klausimas: Eis pajung t PS3 ant Monitoriaus, monitorius tikrai didelis, naujas, neturiu net kur jo dėt tai ant PS3 galvoju panaudosiu, eis pajungt?
Visgi tai rimtas daigtas turi nemokamą mp ir t.t už xbox'u jis geresnis tikrai, nes PS3 turi blu-ray, nemokamas mp... Boxo pliusai, kad jo patogus pultelis ir jis atrodo gražiai, Na daug nerašydamas numetu nuorodą kurioje aš pats svarsčiau kurią konsole pirkt, turbūt padės ir tau kaip padėjo man.
PS3 geriau, ir geri žaidimai yra arba bendri su Xbox 360, arba exclusive (pagrindas, dėl ko verta pirkti PS3). Xbox 360 irgi turi savo ekskliuzyvų, bet asmeniškai PS3 turi geresnius.