VA * jau tie samp sukos, prasome mes Gintaxai ,gamerio nariai ,*i pagarbiai ,uzblokuoti *s samp reklamas, nes nezinau, * ant samp. uzpyso nx .
cia jug forumas.... nepatinka neziurek, kas zaidzia tam naudinga jog postina naujus projektus ir panasiai. kodel jus jo nemegsta? patinka BF? tai ir zaisk jy nebutina hatint ant viso pasaulio kad samp Tipo * ir pns...
Muilas... Nors seip esi pagarbos vertas narys, bet... Raminkis ir valdyk nervus...
Į normaliai išdėstytą pasiūlimą gal ir atkreiptų dėmesį, dabar eininis plūdimasis.Bet aš už idiotų rovimą iš čia.
Šis forumas apie žaidimus, tai kodėl gi jie negali reklamuot žaidimo serverio? Absurdas mano manymu, kekvienas žaidžia tai kas jam patinka, pvž tu pradetum reklamuot koki serveri kito žaidimo ir mums tai nepatiktu, sakytume tau kad mauk iš čia su savo š, patiktu?
bet * jei nori reklaminti reikia gintaxo sutikimo, bent kiek žinau.
Tai tegu reklamuoja, bet visas reklamas deda į vieną temą, o ne kasdien po naujo unikalios rudos spalvos serverio reklamos temą.
Šiaip esu gan tolerantiškas kitiems , kurie reklamuoja kokį nors serverį ar tinklapį (aišku , jei dar patys reklamuotojai nedaro p*zdavonių) , bet jau SAMP ir MC Survival servai užkniso juodai . Kasdien vaikai sukuria po 5 skirtingas temas su tuo pačiu šlamštu : "Unikaliausias servas" , "Unikalumo viršūnė" . O visas unikalumas : vietoje labas mes sakome eik n@chui ! ; tavo šuo palieka geresnių dalykų kieme , negu šitas servas ; pas mumis visi dalba.jobai.
samp krc hateriai.... ziaurus jus gameris.lt nariai, netoleruojat kitu game, priimat tik jum megstamus. As nesiginciju su niekuo bet jau paklydot y pievas su savo tais s ir pns. nori kuria tema nori ne, kiekvienas turi laisva teise kurti kiek nori ir kada nori.
Sampo serveriu virs milijono, juos kuria visokie vaikai, tas pats su mc, ir visur prirasyta "unikalus" mumsj au nusibodo tas pats * per ta pati, keikvenda diena tas pats... Tas pats ir su cs 1.6, kam reklamuot? Nuosit i cs, serveriu paieska ir ras milijona, reklamuot net nereik... + Gamerio community kiek pastebejau, nelabai losia sampa, tad mums tos reklamos nereik, o kad cia privistu sampiniu vaiku irgi nereik... Nes dar bus kaip su xbox...
Čia galima tik idiotu temos kurėja pavadint ir tiek. Atleisk muilas :c
A, nu tai ok, uždraudžiam visas reklamas, net ir svetainių įvairių. Galvok galva ne ikna.
Seip kas ka nori tas ta reklamina o del Samp tai ka zinau ten 11-meciu zaidimas mazvaikiai zaidzia nes su senais kompais sedi man asmeniskai visai GTA serija nuo SA nusivaziavo su misijom nesamone o kas ka nori tas ta tegul reklamina taip kad Melnikas Teisybe sako siuo atveju
P.s Hely jeigu nepatinka tau kiti game o tik Samp pripazysti tai zinok uzsireginai puslapi nepagal save taip kad jo.....Zaisti Samp ar Druzba i gera vieta....hmm..... Geriau jau pjuklas. :) Same with Minecraft
Redaguota 2013-09-17 14:50