Sveiki, kaip manot koks procesoriaus branduoliu kiekis geresnis žaidžiant naujausius žaidimus ant high-ultra grafikos, ir 1920x1080 rezoliucijos?
Redaguota 2013-11-13 15:20
Nenoriu Buti fanboy. bet pats naudoju Intel i5 procesoriu ir zinau kas naudoja AMD 6 branduoliu procesoriu. Taigi jeigu dezes gelezi gerai susidedi manau Cia jegos bus apylyges nes kai kuriu graju optimizacija tragiska ir performance gali buti toks pats kaip 4 branduoliu nors ir 6 yra
Na as patarciau imt intel
Aš tik vieną žinau dalyka apie branduolius, tai kad kuo daugiau jų, tuo daugiau elektros išeikvoja. Čia mano žinios baigias :D
Intel, nes kiek AMD leidžia procų su daug brandulių tiek juos apdeda Intel i5 i7 cpu su K raide.
Dėkoju už patarimus:), tarkim aš pirkčiau kompiuterį su i7-4770K ~3.5 3.9 Ghz, 8GB ramų 1600Mhz DDR3 KINGSTON HYPER-X ir GeForce GTX660 OC 2GB, ar pakaktu man šių daliu kad galėčiau žaist naujausius žaidimus ir artėjančius ant high-ultra nustatymų?
Eiridas parašė:
Dėkoju už patarimus:), tarkim aš pirkčiau kompiuterį su i7-4770K ~3.5 3.9 Ghz, 8GB ramų 1600Mhz DDR3 KINGSTON HYPER-X ir GeForce GTX660 OC 2GB, ar pakaktu man šių daliu kad galėčiau žaist naujausius žaidimus ir artėjančius ant high-ultra nustatymų?
Nu tai teeip nu.. :D Artejancius gal ne visus vilksi ant max idealiai bet dauguma turetum.
Redaguota 2013-11-13 16:18
Kiek pagooglines pastebejau kad kaikurie su tokiom kompo dalim BF4 arba crysis 3 ant ultra lošia su ~20 30 fps, nenorėčiau kad man taip nutiktu :D
Redaguota 2013-11-13 16:20
i7 neimk , tu jo pilnai neišnaudosi , tad geriau imk i5.
Geriau imk 660 ti OC ir kokius truputi pigesnius RAM, bet su 1866mhz(crucial, corsair, patriot)
O kaip manot kiek fps išgaučiau su tokiom dalim žaisdamas kokį BF4,Crysis 3,CoD Ghosts ant high-ultra settings'u? nenorėčiau nusipirkęs toki kompa žaist naujesnius žaidimus su 20 ar kokiu 30 fps'o pats nelabai kertu apie tuos kompu galingumus ir pnš, tai teiraujuosi jūsų.