🕐 2010-10-02 19:27
Sveiki, kaip jau dauguma žino, planuoju kurt temą apie bendravimą, draugų, panelių susiradimą ir panašiai, bet prieš tai man pačiai reik jus visus artimiau pažinti :) Prašau nesigėdit ir užildyt tokia lyg ir anketą. :) Juk nieko baisaus nebus jei kas nors žinos apie jus šiek tiek daugiau, tai tik sustiprina benduomenę. Štai į kokius klausimus prašau jūsų atakyti (viskas jūsų labui)
1.Tikras Vardas : Judita.
2.Amžius : 19m
3.Gimimo data: 1991 vasario 10
4.Kokia esate asmenybe : Esu perdaug savikritiška, jautri bei optimistiška.
5.Hobis : Psichologija(būsiu psichologė),piešimas ir savaime aišku muzika.
6.Laisvalaikis : Laisvu laiku piešiu (jei būna įkvėpimas), klausausi muzikos, arba galvoju apie gyvenimą bei draugus (filosofuoju)
7. Papildoma informacija : Na ką... Daugelis laiko mane bernu... Pripažįstu, tikrai gana daug žinau apie žaidimus... Bet tik todėl, kad turiu noliferį(gerają prasme) brolį.:) Mokykloj stengiuos gerai mokytis (šiais metais egzaminai), bet visgi po begalinių chemijos kalimų randu laiko atsipalaiduot ir ką nors pažaist.
8. Ar turite brolių, seserų? Turiu brolį.
9. Kokia muzika jums patinka? Labai įvairi, turbūt priklauso nuo nuotaikų. Mėgstu tokias dainas kaip "Right Round" "My Life Be Like" "Dance hall track", bet kaip sakiau galbūt rytoj jų nekesiu. :D
10. Zodiakas Vandenis.
Štai tiek. Prašau visų užpildyt jei mane bent kiek gerbiat, padės sudaryt tvirtą ir draugišką benduomenę, ir pagaliau paskatins mane sukurt įdomią ir protyngą temą :)
1.Tikras Vardas : Judita.
2.Amžius : 19m
3.Gimimo data: 1991 vasario 10
4.Kokia esate asmenybe : Esu perdaug savikritiška, jautri bei optimistiška.
5.Hobis : Psichologija(būsiu psichologė),piešimas ir savaime aišku muzika.
6.Laisvalaikis : Laisvu laiku piešiu (jei būna įkvėpimas), klausausi muzikos, arba galvoju apie gyvenimą bei draugus (filosofuoju)
7. Papildoma informacija : Na ką... Daugelis laiko mane bernu... Pripažįstu, tikrai gana daug žinau apie žaidimus... Bet tik todėl, kad turiu noliferį(gerają prasme) brolį.:) Mokykloj stengiuos gerai mokytis (šiais metais egzaminai), bet visgi po begalinių chemijos kalimų randu laiko atsipalaiduot ir ką nors pažaist.
8. Ar turite brolių, seserų? Turiu brolį.
9. Kokia muzika jums patinka? Labai įvairi, turbūt priklauso nuo nuotaikų. Mėgstu tokias dainas kaip "Right Round" "My Life Be Like" "Dance hall track", bet kaip sakiau galbūt rytoj jų nekesiu. :D
10. Zodiakas Vandenis.
Štai tiek. Prašau visų užpildyt jei mane bent kiek gerbiat, padės sudaryt tvirtą ir draugišką benduomenę, ir pagaliau paskatins mane sukurt įdomią ir protyngą temą :)
Redaguota 2011-03-26 15:02