Sveiki, taigi noriu paklausti, kas yra geriau, ar Nokia Lumia 920, ar Samsung Galaxy SIII mini ? Nuomonę sakykite argumentuotai, noriu žinoti priežastis kodėl, būtent vienas geresnis už kitą .
O kodėl gi jis geresnis ?
Ar tu aklas ? Jugi neminėjau Iphone'o, skaityt išmok...
Bet gi charakteristika yra geresne Nokia'jos, 4G ryšį turi.
android. Nokia appsu beveik neturi.
Nū į ką su tuo 4G...Android vistiek geriau už tuos windows.
Samsung, kodel tai :Djau kiti pasake
Apie SIII mini net neverta kalbėt , nes jis nevertas savo kainos. Jei imi , tai imk tikrą SIII.
Šiaip , praktiškai kiek bandžiau abu ragelius , tai man labiau į rankas lipo Lumia 920 , o tiek SIII , tiek mini versija pasirodė kiek per dideli ir nelabai patogūs. Aišku jie turi ir minusų:
SIII (ir mini) greit sminga dėl prastos baterijos , tad vietoje jų aš tavo vietoj mąstyčiau apie Note II arba Ace 3.
O Lumia 920 batareika yra įlituota (be meistro pagalbos tu neišimsi jos) + nesideda atminties kortelė , vietoje jos yra integruota.
Kalbant apie apps'us , tai Android turi daugiau apps'ų , negu WP , bet didelė dalis jų yra ne itin geros kokybės ir prastokai optimizuoti + Android OS neretai lagina dažniau , negu WP.
Jei mėgsti fotkint ir stabilsnę OS , imk Lumia'ą , nes jos kamera daug geresnė , nei pas SIII (ir mini versiją) , o jei nori daug programų ir laisvesnę sistemos prieigą , tai imk ragelį su Android OS.
Redaguota 2014-01-11 17:02
Aš kaime gyvenu, tad norėčiau, kad internetas trauktų 3G ryšį, nes dabar kai turiu SIII mini, tai tik 2G, sakau, ar apsimokėtų pirkt Lumia 920, ar kaime trauktų 3G ryšys ? Nes ten žiurėjau nemažais dažniais veikia, ir beto greitis 42mbps, tai manau, kad turėtų traukt 3G, bet man rūpi jūsų nuomonė.
Pala ? O tai tu tik internetą naudosi jei tau tas ryšis taip rūpi? Nū jei dėl intyko ,tai imk ta Lumia po velniais... Bet jau sakė ,kad mažai app'su bus.