Sveiki gamerieciai, praejo nemazai laiko kada as sukuriau tema o dabar sumasciau sukurti. Taigi ziurejau nemazai zaidimu review ir pamaciau kad daugelio zmoniu nuomones nesutinka. Vieni sako kad zaidimas nuostabus, kiti sako kad galejo but ir geresnis o kiti sako kad cia tik meslo kruva. Taigi kadangi cia viena didziausiu geimeriu svetaine noriu suzinoti jusu nuomone, ka vertinate zaidime labiausiai.
Jai pasirinkote daugiau nei viena varianta, komentuokite.
Pats atsizvelgiu y gameplay, leideju kompanija, siek tiek y grafika ir garsus. Siuo momentu daugiau zaidziu multiplayer zaidimukus, sp nelabai traukia. :)
Pagrinde , tai pagal gameplay ir istorija , grafika man maziausiai rupi.
Na man tai svarbu kad butu smagu zaisti ir zaidimas butu savaip ar kitaip itraukentis, turintis intrigos.... Man visai patiko Mafia 2.
Žaidimo eiga (story), grafika, tikroviškumą, pvz. palyginkit gta ir mafia policininkus - gta - įpuola patys ir duoda star, o per mafia bent neduoda, kai patys įpuola, kai kada valdymas, tikroviškumas ir MP.
gameplay ir istorija, pvz doom 2 nera grafikos pavyzdys bet pats grajus tai zjbys
Lolz, kiekvienam zaidimui skirtingai...
Racing:
-valdymas
-istorija
-garso takelis
-masinu tuningavimo ir pasirinkimo laisve
-free roam
FPS/action:
-istorija
-veikejai
-vietoves
-ginklai, ju pasirinkimas ir tobulinimas
-pasirinkimo laisve
Siaubo:
-istorija
-garso takelis
-atmosfera kuria sukuria zaidimas
-vietoves (vietove) ir jos dizainas ir pns.
Strategy:
-valdymas
-istorija
-garso takelis
-vietoviu (aplinkos) detalizavimas ir pns.
kzn greitai cia pergalvojus sitaip butu, bet seip reiktu atsisesti ir permastyti viska...
Svarbiausia: Valdymas, grafika, ir tikroviškumas
Pagal istorija bei valdyma.
Gameplay, valdymas, istorija. Esu oldschool'o mėgėjas, tad grafika man neįdomi.
Kažkas rašė, kad tik grafika... Grafika yra visiškai nesvarbi, jei gera istorija.