📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
zaidimo pirkimas is steam
28 žinutės · 7,825 peržiūros
🕐 2014-03-15 16:44 #1
noreciau isigyti cs:go legalu nes pamaciau akcija 7lt kainuoja dabar ir noreciau suzinoti kaip reikia nusipirkti zaidima is steamo nes dar nera teke pirkti. jeigu perki per banka tai nesvarbu kad saskaitoje yra sakykim 350lt tai is saskaitos nuims tik 7lt ir ne daugiau? arba gal atsirastu kas galetu nupirkti man ta cs:go is steamo ir pervesciau tuos 7lt i saskaita
Redaguota 2014-03-15 16:50
🕐 2014-03-15 16:52 #2
Atsiras greit nesijaudink :D O nuskaičiuos tiek kiek reikia. Bet tau reik kortelės kad su internetiniais mokėjimais veiktu. Nes jei 18 neturi reta kuri veikia.
🕐 2014-03-15 16:54 #3
R0x0y parašė:
Atsiras greit nesijaudink :D O nuskaičiuos tiek kiek reikia. Bet tau reik kortelės kad su internetiniais mokėjimais veiktu. Nes jei 18 neturi reta kuri veikia.

nu kol kas neturiu 18 :D o ta kortele kad veiktu su internetiniais mokejimais is banko gauti reikia?
🕐 2014-03-15 17:02 #4
Be 18 negausi, bus su apribojimais, el. bankininkystė ,jei per Swed tai saugus atsiskaitymas internetu . Ir viskas,tik man rodos nuo 18 šitas dalykas eina.
🕐 2014-03-15 17:05 #5
FwT parašė:
[quote]R0x0y parašė:

nu kol kas neturiu 18 :D o ta kortele kad veiktu su internetiniais mokejimais is banko gauti reikia?[/quote]

paprasyk tevu korteles, o tuos pinigus grynais jiem duosi :D
🕐 2014-03-15 17:22 #6
Dowexx parašė:
Be 18 negausi, bus su apribojimais, el. bankininkystė ,jei per Swed tai saugus atsiskaitymas internetu . Ir viskas,tik man rodos nuo 18 šitas dalykas eina.

Su abiejų tėvų parašais, gali gaut pilnavertę kreditinę kortelę savo vardu.
🕐 2014-03-15 17:37 #7
O gal kas galetu nupirkti arba zinot kas yra patikimas ant tokiu dalyku?
🕐 2014-03-15 18:51 #8
Dowexx parašė:

Nemelok. Neturiu 18, turiu SEB MasterCard Mylimiausia ir leidžia viską pirkt. :)
🕐 2014-03-15 18:52 #9
FwT parašė:

Jeigu pervesi 10 LT nupirksiu. :)
🕐 2014-03-15 21:31 #10
LaurynasVP parašė:
[quote]FwT parašė:

Jeigu pervesi 10 LT nupirksiu. :)[/quote]

Koks plešikas! :o
10LT už tai, kad nupirksi kitam žaidimą?
+ šio puslapio moderatorius, taigi sava chebra pacanas, galėtum ir už dyką nupirkt, negi gaila.
🕐 2014-03-15 21:44 #11
FrontView parašė:
[quote]LaurynasVP parašė:
[quote]FwT parašė:

+ šio puslapio moderatorius, taigi sava chebra pacanas, galėtum ir už dyką nupirkt, negi gaila.[/quote]

Tai dabar jis ims ir visiem nupirks? :D

Nors 7 litai, bet vistiek kažkoks pinigas.
🕐 2014-03-15 21:50 #12
SkeT parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]FwT parašė:

+ šio puslapio moderatorius, taigi sava chebra pacanas, galėtum ir už dyką nupirkt, negi gaila.[/quote]

Nors 7 litai, bet vistiek kažkoks pinigas.[/quote]

Ne + 10. Čia tik bendrai su „CS:GO“. Kadangi jeigu darysit pavedimą iš kito banko, negu mano, man numinusuos už pajamas tam tikrą dalį.

Jeigu nenuimtų pajamų mokesčio - nupirkčiau ir už originalią kainą. :)

EDIT: Chebra, suprakit aš už jus, bet pats į minusą nenoriu lįst :/
Redaguota 2014-03-15 21:56
🕐 2014-03-16 01:45 #13
LaurynasVP parašė:
[quote]SkeT parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]FwT parašė:

Ne + 10. Čia tik bendrai su „CS:GO“. Kadangi jeigu darysit pavedimą iš kito banko, negu mano, man numinusuos už pajamas tam tikrą dalį.

EDIT: Chebra, suprakit aš už jus, bet pats į minusą nenoriu lįst :/[/quote]
supranti as banko saskaitos neturiu dabar, o tevai kaip ir nepritaria tokiam pinigu leidimui ant zaidimu nors ir pasakiau kad tik 7lt bet vistiek sako kam tuos pinigus leisti ant zaidimu, jeigu imanoma per maxima atsispausdines tavo banko saskaitos numeri,varda,pavarde ar ka ten dar reikia nucheckina ir perveda tuos pinigus i tavo saskaita, jei ne gal papildymu kokiu as tau sumokeciau?
🕐 2014-03-16 10:35 #14
FwT parašė:
[quote]SkeT parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]FwT parašė:

EDIT: Chebra, suprakit aš už jus, bet pats į minusą nenoriu lįst :/[/quote]
supranti as banko saskaitos neturiu dabar, o tevai kaip ir nepritaria tokiam pinigu leidimui ant zaidimu nors ir pasakiau kad tik 7lt bet vistiek sako kam tuos pinigus leisti ant zaidimu, jeigu imanoma per maxima atsispausdines tavo banko saskaitos numeri,varda,pavarde ar ka ten dar reikia nucheckina ir perveda tuos pinigus i tavo saskaita, jei ne gal papildymu kokiu as tau sumokeciau?[/quote]
ciut nuo kedes nenukritau su tais papildymais :D nieks uz papildymus nepardavinieja dabar cs go kainuoja 1.99 euro (akcija) tai tu duosi 10 lt papildymu? tau reikes duoti apie 30 lt papildymu.
🕐 2014-03-16 10:54 #15
Jeigu kaip nors išmąstysi, kaip man į banko sąskaitą pervesti tuo lapu, sutiksiu. Nes mokejimai.lt kažkaip kitaip jie eina, tad su jais nenoriu net prasidėti.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti