Sveiki, noriu visų čia esančių youtuberių paklaust.
Tai va noriu kurt pirmąjį savo gaming video, nežinau ar vienam žaisti ir pristatyti žaidimą ar su draugais kartu žaidžiant? Su kokia visu pirma programa reiktų filmuot video? Ar daryti pristatymus ar kelti linksmus video gaminant su draugais/vienam?
Nežadu filmuot visokių minecraft ir panašių žaidimų... Noriu kurt rimtus video. :) Laukiu jūsų patarimų :)
Redaguota 2014-04-17 14:25
Tiek žinau kad su draugais geriau nes kai vienas buni atrodai mad * su savim kalbi (čia mano nuomonė. )
Fraps geriausiai man. O visa kitą nuspręsti tau. geriau būti originaliam negu kopijuoti nuo kažkuo.
Fraps * yra.
Naudok Mirillis Action ir nieko kito.
Dėkok vėliau kai nebus FPS dropo, bus gera kokybė ir normalūs failų dydžiai.
Redaguota 2014-04-16 11:32
Na aš nemėgstu kitų kopijuot, viską noriu pats daryt savaip. Aš naudoju ACTION filmavimui. :)
Dar bėda nėra su kuo drauge filmuot video, nes dauguma pvz Panzar, Tera rising, League of Legends Left 4 Dead 2 neturi arba nemėgsta. Nu kartu Counter strike filmuot su draugais ( cs kraštutinumo atvėju filmuočiau, apsurdo atvėju žaidimas būtų.)
Redaguota 2014-04-16 11:40
Reikia kazko originalaus. Jeigu megsti old school zaidimus fimuok juos.
Man patinka old school žaidimai ir šiuolaikiniai. Old school: pvz counter strike 1.6, slender pirma dalis, doom.
Šiuolainiai: Panzar, tera rising, LoL, L4D2 ir panašūs.
Dar plius jeigu nesunku pasiūlykit kokius žaidimus būtų galima filmuoti? :)
CS nelabai prie Old School'iniu skaitosi. Dar tegu palaukia keleta meteliu ir bus Old School'inis.
Sveiki visi dar kartelį, nenorėjau kurti bereikalo naujos temos, todėl šioje temoje parašysiu ko dar iš jūsų noriu.
Taigi. Gal atsirastų gamerių kurie norėtų kartu kurti game video? ir kelti tuos video į youtube? :)
Na jaunesnių kaip 15 TIKRAI NEPRIIMSIU. NEAKTYVIŲ IRGI NEPRIIMSIU ir dar NEPRIIMSIU kažkokių išsiknisinėtojų kurie ateina tam kad paplepėt ir pnš o kažką sumest nenori arba ateina dėl bajerio. Svarbiausia, kad nebijotumėt kalbėti ir panašiai. :) išreikšti emocijų. Vistiek jūsų tikrų vardų niekas nežino ir nežinos. :), ir veidų niekas nematys. (siaubo žaidimai išimtis).
Geriau padarysiu anketą.
1. Amžius?
2. Skype?
3. Ar turi STEAM?
4. Aktyvumas 10/10?
5. Kiek laiko per dieną praleidi prie kompiuterio?
Kas norės man galės parašyti į PM :).
Nu gal butu nieko kartu pasifilmuot, bet jau ir pats kuriu video ir iš patirties galiu pasakyt, kad geriau su gerais draugais kurti negu su kažkokiais išvis nepažystamais.