SVEIKI visi man reiktu siokios tokios pagalbos manau tikrai is esanciu gameryje lankytoju tikrai bus kazkurie kurie gyvena Vilniuje taigi mano klausimas butu kur galeciau susirast tokia parduotuve Vilniuje kad galeciau isigyt klijuojamus modelius nes pasidare nuobodu sedet vien tik prie kompo tai uzsimaniau kokios veiklos laisvalaikiui nuveikti jei kas zinos ar weba kur adresas butu ar siaip adresa ar kokiam prekybos centre nepatingekit atsakyt :)
Sveikas. Uzsiimdavau siek tiek situo reikalu anksciau. Tad klausimas kyla - tau reikia Lietuvisko ar uzenietisko leidinio?
Redaguota 2014-09-19 22:22
lazeris205 parašė:
[quote]
BaconStrip parašė:
Lietuviskas leidinys " Modelis ir Erdve" tikrai vykes. Ji drasiai rekomenduoju. Modeliai tikrai idomus ir grazus. Linkas pirkimui
http://kvaksiuk.com/shop-wmc/lt/35_modelis-ir-erdve Is uzsenietisku - "Maly Modelarz" neprastas Lenkiukstis. Rasi visko tebai. Nuo laivu iki paprastu masinu. Jei kainos netenkina, gali apsilankyt
paper-replika.com is ten parsisiust galesi breziniu ir atsispaudint. :)
Nu ziuriu tuos Maly Modelarz tikria suzavejo bet surinkto modelio dydis bus koks ? esi pirkes ka nors is ten kaip ten viskas veikia?[/quote]
Pirkes nesu, bet va akis svilinu i SU - 27 vel.. :D MiE pristatymas per 2-3 dienas raso. Visa kaina 14-16 litu. Atsiimi tikriausiai paste ar kurjeris uzveza. Esu mates Maly modeliu. Tikrai nemazi gaunasi.
Redaguota 2014-09-19 22:37
yra Akropolyje, ko gero parduotuvė "galvosūkių pasaulis" ten visokių rasi. Didelių, mažų, sunkių, lengvų. Dažų taip pat rasi ten. Tik tiksliai nežinau ar Vilniaus akropolyje yra, bet Oze, ar kitur turėtų būt. Paieškok , nenusivilsi, aš manau :)
radau lentynoi apdulkejusi Bf 109 G-10 is revell firmos net pamirsau kad toki turejau :D
Nu va jau uzsakiau T-90 ir STRV tankus turi pristatyt po kiek laiko