Temos pavadinimas sako viską, gal kas žinot ar galit rekomenduoti?
Būtu gerai su garantija ir kad iš e-shop'o. Nes pora žiūrėjau, bet pagal atsiliepimus laidas nelaido, greit nutrūksta. Geriausiai būtų in-ear ar kažkas tokio. Jei žinot, pasidalinkit nuorodomis.
Geriausia būtų iki 50lt. (galima ir 50)
o nenori nusipirkti is maximos arba topo centro kokio tokias ausines uz kurias sumoketum 10-20lt ir jos laikytu gerai ir butu padorios? :) pats turiu nusipirkes is maximos rageliui ausines uz 15lt atrodo ir laiko gerai, laidas nera toks, kad truputi patempus iskart sutrukinetu
Redaguota 2014-10-18 20:57
as pries pora metu aviteloj pirkau philips toki headset uz ~40lt, aisku mikrofonas greitai parejo bet ausines geros, dar laiko :D
Slowly parašė:
2 varijantas jei nelabai manau tiks, jei nebėgoji, nes jos tik tam ir skirtos.
Na ir kas , kad jos skirtos sportui , užtat jos yra patogios ir gerai groja muziką.
Redaguota 2014-10-18 21:56
dragon ltu 2 parašė:
[quote]Slowly parašė:
2 varijantas jei nelabai manau tiks, jei nebėgoji, nes jos tik tam ir skirtos.
Na ir kas , kad jos skirtos sportui , užtat jos yra patogios ir gerai groja muziką per jas.[/quote]
Tai pas panų neisi tuščiomis, ar ne? :| Truputį susiplanavęs savaitę esu, tikiuosi, kad viskas ir pavyks.
Aš savo mieste buvau technoramoj, tai neduok tu Diev.. optiminės.. Aviteloj buvau +6 lt antkainiai, lyginant su rde.lt pvž..
Kas dar ko gali pasiūlyt? :)
Kas žinot apie SandBerg ką nors?
Jos, ar šitos:
?
Redaguota 2014-10-18 22:16
Kiek perkau in ear ausines tai visom arba kistukas sueina arba kur nors ausinės viduj laidas nutruksta