Sveiki ar yra šiame puslapyje žmonių su tattoo? Kokio dydžio turite tattoo? Ir kiek kainavo, nes aš irgi norėčiau darytis, esu pilnai tam pasiruošęs. Ir jeigu jums nesunku pasiūlykite kokią nors tattoo. :)
As tai pat ruosiuosiu darytis. Bet ne salone o per pazistama zmogu kuris daro tikrai nuostabias tatto
ne visai tattoo, bet randas ant slaunies, pries kelis metus ant tvoros laipiojau, tai dar pasiseke kad ant pautu nepasimoviau :D
pats neturiu tattoo, bet zadu darytis kai nuspresiu ar darytis salone ar pas zmogu namuose kuris kokybiskai daro ir kai pinigu turesiu pakankamai. bet patarimas tau, nesidaryk tattoo su japoniskais ar kokiais kitais zenklais kuriuos tik tu pats suprasi. darykis arba paveiksliuka koki norima ir patinkanti arba zodzius angliskus ir pns kurie turi prasme.
Ghetto parašė:
Galvoju tokią darytis
Čia jau peace of * tattoo, būdamas tavo vietoj daryčiau tattoo kuri ką nors reikštų gyvenime, o ne tik dėl grožio kad nereikėtų vėliau gailėtis, arba jei tau nerūpi tai tada tatuiruokis ant rankos savo varda japoniškom raidėm.
Redaguota 2014-11-20 16:41

Darykites tokia.
Redaguota 2014-11-20 16:50
Yra žmonių kurie tattoo darosi su reikšmėmis, kiti dėl grožio, aš pvz darytis noriu dėl grožio, nes man tattoo gražu. O kiekviena tattoo turi vienokę ar kitokę reikšmę. :)