Sveiki visi, nesenai buvau pavoges dvirati, nu kaip pavoges jis ir taip senai stovejo toi vietoj, tai va prie visko. Gal kas esate pradare dviracio spina? nes pas manes ant dviračio per rema yra ta spina, raktu nera, ir žirkliu po metalo irgi nera. Bandžiau su replem kur gali irgi kirpti bet vistiek nieko nepavyko. Gal kas ar kažkas žino ir gali patarti kaip ją nuiimti?
P.S jokiu stumimu aš tikrai nelaukiu, klausiu jūsų draugiškai noriu ir atsakymo draugiško.
Ačiū.
Klausimas: Kaip tu jaustumeisi jeigu kas nors pavogtų tavo dviratį už kurį mokėjai pinigus ? (-_-) "P.S jokiu stumimu aš tikrai nelaukiu, klausiu jūsų draugiškai noriu ir atsakymo draugiško.
Ačiū." Tokiam dūch*i niekada nepadėčiau. Ir dar tikiesi pagalbos kaip atrakinti pavogto dviračio spyną.
Gal ir negražiai išvadinau bet mano nuomone turetum gražinti dviratį y vietą.
Teisinguoli eik paiilsek. :)
žmogus man buvo skoloi ir jau senai, ir ką gi noret čia uk, čia dviračiai yra niekiai, o vat motorolerius/mopedus/motokroskes ir vistiek nieko nebuna.
O tu duch* taippat nesupyk. Tiktai geriau arba aš paiimsiu negu kasnors kitas. :) man nieko neskauda ir čia nieko blogo nera. Jeigu mano dvirati pavogtu mano nepavogtu nes aš savo dviratį laikau normaliai ir skolu neprsiiemu.
istorijos nezinau ir nesigilinsiu bet padejimas tau lygus bendrininkavimui.
gal žmogus negali atiduoti skolos turi finasines bėdos,
spyna kažkas panašaus tik mažesne. bandžiau ir su plaktuku nic*uja. :D
per 2metus? ir dar stumti už nugaros? ne ačiū, aš geriau pasiielgsiu kitaip reikes ir dar užsuksiu pas jį su tuopačiu dviračiu.
Redaguota 2015-03-25 21:12
Jeigu dviratis plentinis ar kalnu, kuris kainuoja +- 1000 lietuvisku, tai uz tokia vagyste (kaip ir pats sakei) manau yra baudziama. Aisku lietuviai kai kurie vis dar gyvena poziuriu (siuo atveju tas lietuvis esi tu) "kas neprikalta, tas mano". Butent tu ir padarei ta. Gal tau ir tas dviratis nieko vertas atrodo, bet galbut tas zmogus ilgai jam taupe. O tu padarei vagyste, uz kuria galetu drasiai i policija kreiptis tas zmogus. Baigsis visi tavo skolu ismusinejimai tada. Ir teks ne tiks jo dvirati atiduot, bet ir baudele susimoket. Ismusinetojas atsirado..
BaconStrip parašė:
Jeigu dviratis plentinis ar kalnu, kuris kainuoja +- 1000 lietuvisku, tai uz tokia vagyste (kaip ir pats sakei) manau yra baudziama. Aisku lietuviai kai kurie vis dar gyvena poziuriu (siuo atveju tas lietuvis esi tu) "kas neprikalta, tas mano". Butent tu ir padarei ta. Gal tau ir tas dviratis nieko vertas atrodo, bet galbut tas zmogus ilgai jam taupe. O tu padarei vagyste, uz kuria galetu drasiai i policija kreiptis tas zmogus. Baigsis visi tavo skolu ismusinejimai tada. Ir teks ne tiks jo dvirati atiduot, bet ir baudele susimoket. Ismusinetojas atsirado..
Visu pirmą jeigu tu nieko nežinai tu ir nerašyk.
dviratis kalninis - visu pirma.
dvirati jis pirko vogta - dviratis yra 'carrera - kainuoją 300svaru'
jis nusipirko už 25 iš barygu.
pl pl o ka aš čia aiškinu jums? aš čia ne tam parašiau kad aiškintis.
P.S čia visai kas kitas nei lietuvoj, tau čia duos prižiurejima prižiurenes tave ir viskas, o dvirati tiesiog pasiims ir vsio. ;)
Redaguota 2015-03-25 21:15
Niekam neįdomios tos aplinkybės, faktas tik tame, kad niekas tau čia nepadės.
Duodu 100%, kad tokiu klausimu pagalbos šiame forume nesulauksi.. Iš viso nežinau forumo, kuriame gautum pagalbom tokia tema...
Susivarei jau parašes, kad vogtas :D . Nesitikėk, kad kas prisidės, nes niekam sąžinė vagystės bendrininku būt neleidžia.