Sveiki visi sukuriau tema nes norejau suzinoti jusu veikla ( zinau kad dauguma turi gerus kompiuterius ir zaidzia visokius asasinas ir panasei , bet gal kas atsiras kuris zaidzia klasikinius zaidimus :D arba nors parasykyt ka zaidziate dabar ? (nebijokit prisipazint kad zaidziat kanors is klasikos - zinau zmoniu kurie zaidzia puzles ...
Redaguota 2011-02-12 16:47
As losiu COD 5 nes galingesniu nlb beima
Istikruju kai gavau kompiuteri jis buvo tada dar kaip ir naujas ( nezinojau nieka su juo tai buvo tik trys zaidimai (mario , giza , puzle ir su kortomis ) tai juos ir zaizdavau - o dabar as su silpnu kompiuteriu nieko kaip ir pazaist negaliu (zaidziu empires earth , age of empires , battlefield 1941 ... ir visa kita slampsta (kolkas idomiausias zaidimas kuri perejau tai buvo prototype
tau tai gerai kad dar su gera grafika zaidimus gali zaist .... as net cod 2 zaist negaliu
Gta sa be kodų bandau pereit jau 70%:D O šiaip irgi lošiu empire earth ir aoe, bei dar kelis strategus.
* WTF jai tavo toks lievas kompas tai kdl panesa PROTOTYPE jai net man neima ???
???
edwis tai tik cod 5 te zaidi ?
Nevadink bf slamstu(envy) Pas mane kompas ne naujausias, bet man pakankamai galingas, kad paveztu ta ka noriu zaist:) Dabar zaidziu kol kas tik du zaidimus - Tomb Raider: Legend (tik vakar prisiminiau kad turiu ir dar neperejes) ir Ballance. Aj dar Vietcong kartais online papyskinu(rock)
Redaguota 2011-01-09 17:44
:D as anksciau uzmirsau vietcong irgi zaistavau .... o del bf tai ne ta prasme slamstas nu tas gameplay lievas jo taviskiai ka nori ta daro nu nzn man jis ispudzio nepadare
o ant to tomb raider legend dideli reikalavimai ?
Nedideli,
Minimum System Requirements
System: Pentium III 1GHz or equivalent
RAM: 256 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 9900 MB
Recommended System Requirements
System: Pentium IV 2.0GHZ or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 256 MB
Hard Drive Space: 9900 MB
Redaguota 2011-01-09 17:52
:D nu bet vistiek jauciu lag bus :D :D
Nzn kas pas tave per kompas, bet ant low turetu be lago vaziuot. Na bet aisku su high graziau:)
Patariu siustis, visai neblogas zaidimas, tik ant pabaigos atsibosta.
Redaguota 2011-01-09 17:55
nu taip is foto grazi grafika yra bet parsisiusiu ir pasizesiu :D idomus ?