📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Dėl CS:GO
8 žinutės · 1,677 peržiūros
🕐 2015-10-03 16:03 #1
Sveiki! Reikia jūsų pagalbos vienu klausimu:D Gavau ban ant CS:GO dėl cheatų. Negalvokit, kad aš cheatinau!!! Broliui paskolinau acc, nes buvau išvykęs grįžau po 2sav. žiūriu Banned:D Tad norėčiau paklaust ar ant to pačio STEAM acc galėčiau nauja CS:GO pirkt? Ar čia ACC Banintas ir reikia nauja kurt steam acc?:/

Tikiuosi padėsit:)
🕐 2015-10-03 16:07 #2
Priklauso kokį gavai ban, bet jei dėl cheat tai greičiausiai yra permanent t.y. visam laikui, negalėsi nusipirkt CS:GO ant to pačio acc, teks kurtis naują jei norėsi nusipirkt.
Redaguota 2015-10-03 16:08
🕐 2015-10-03 16:09 #3
Lukasamba parašė:
Priklauso kokį gavai ban, bet jei dėl cheat tai greičiausiai yra permanent t.y. visam laikui, negalėsi nusipirkt CS:GO ant to pačio acc, teks kurtis naują jei norėsi nusipirkt.

Gavau VacBan tai turbūt teks kurt nauja ACC:/ Bl užmušiu brolį :D
🕐 2015-10-03 16:11 #4
123 parašė:
[quote]Lukasamba parašė:

Gavau VacBan tai turbūt teks kurt nauja ACC:/ Bl užmušiu brolį :D[/quote]
Mano draugas buvo gaves permanent ban ant CS:GO už tai, kad visus saviškius žudė. CS:GO taisyklės kvailokos yra.
🕐 2015-10-03 16:11 #5
Nueik I Steam Support Paprasik Kad Istrintu CS:GO is Acc Ir Nusipirk Kita Man Buvo Panasiai Bet Ne Ant CS:GO
🕐 2015-10-03 16:13 #6
Jei gavai VAC Ban , tai nieko blogo. Kuriesi kitą acc ir perki CS:GO iš naujo , o tau ir tavo broliui reiktų praleist keletą gerų iš bytos už durnumą.
Redaguota 2015-10-03 16:15
🕐 2015-10-03 16:52 #7
Lukasamba parašė:
[quote]123 parašė:
[quote]Lukasamba parašė:

Mano draugas buvo gaves permanent ban ant CS:GO už tai, kad visus saviškius žudė. CS:GO taisyklės kvailokos yra.[/quote]

Tai gal tavo draugas kvailas, kad zudo saviskius komandiniame zaidime? Tokio is namu neisleisciau.
🕐 2015-10-03 17:28 #8
Makaroni parašė:
[quote]Lukasamba parašė:
[quote]123 parašė:
[quote]Lukasamba parašė:

Mano draugas buvo gaves permanent ban ant CS:GO už tai, kad visus saviškius žudė. CS:GO taisyklės kvailokos yra.[/quote]

Tai gal tavo draugas kvailas, kad zudo saviskius komandiniame zaidime? Tokio is namu neisleisciau.[/quote]
Jeigu jo saviskiai yra troliai rusai arba mazvaikiai, tada viskas suprantama ir pateisinama.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti