Sveiki. Tai vat cse esu derankintas LEM, dabar LE. Visa savaitgali viskas labai puikiai ejo, tam tikraja to zodzio prasme carrinau komanda. Nuo vakar, viskas pasikeite i blogaja puse. visiskai nepataikau i zmones, net toks jausmas yra kad tiesiog nenoriu imt ak i rankas, nes tiesiog nepataikau. Nezinau ka daryt, ar pertrauka padaryt, ar kaip nors kitaip? Pas mane taip buna labai daznai, esu labai nepastovus zaidejas, viena diena zaidziu labai gerai, kita baisiai, jau taip uzkniso, gal turit patarimu?
Gal tu pervargai? kai comp loši net nejausdamas gali stresa jausti pradeda delnai prakaituoti t.t. patarčiau koki surf palošt pramokes taip ramina ir pele išmoksti lengvai valdyti nes negali surfa ten sukinėti greit i visas puses.
atlipk nuo kompo (facepalm)
budavo , kai jauti kad esi pavarges bet vistiek cs nori tiesiog nueik nuo kompo pailset ,arba pakeisk zaidima , nes per prievarta kai zaidi pradeda nesisekti . Yra aisku ir dienu kai neinasi bet as pavyzdziui pries comp visalaika nueinu i dm prasizaist , poto i comp ir iskart pradeda sektis .
Competitive match'ai didžiausias nervų ėdikas dėl cancerous community. Tavo atveju geriau ilgą laiką ilsėtis nuo CS ar bent nuo Comp. matches ir pažaist kitus žaidimus , nes jei zulysi vien tą patį , pavargsi dar labiau ir nebebus stimulo žaist. Tas pats ir su pro žaidėjais.
panasiai ir man buvo, per teammates nebesinorejo zaist tai nebelieciau to csgo, jau maciau kad derankinau bet meh, kas is to ranko kai zmones kaip cancer. Pailsek, nezaisk comp, toliau aim gali treniruotis po biski kokiam nors DM ar workshop map'uos, arba isvis gali pailset nuo pacio zaidimo, o veliau sugryst, pasitreniruot, ziuret kaip einas.
Lol, lygiai, lygiai tokia pati situacija. Esu lem bet derankinau i le. Ir taip tas pats ir del comp (nervu-pavargimo). Aisku nekiekvienam suprasti, kaip galima pavargti zaidziant paprasta zaidima, taciau ne veltui csgo yra vadinamas esportu. Taigi, sprendimas yra labai paprastas: vienas is ju turek smurf acc- ir prasisaudysi ir pasijuoksi :D . Antra nebezaisk daugiau kaip 2 match per pusdieni, tai man padeda ir kartais net warmup nedarydamas kerinu team ( kas atrodo man keista ). Trecia gali pabandyti pasikeisti crosshair, kas taip pat man gerai padeda. Ir tikrai nerekomenduoju zaisti nonstop istisas dienas nes aim paliks kaip silver1-3. :D sekmes :D
Redaguota 2015-10-27 21:13
Aciu uz patarimus, gryzau i lem. :D
https://www.youtube.com/watch?v=oJOjDEGKuT4 Ne tik tau, bet ir visiems kas patyrė tai.
Redaguota 2015-10-28 11:10
Reiktų keisti žaidimus, neapsistoti ties 1. Jokio skirtumo, ar tu esi Silver I ar Global Elite, jeigu tu žaidi su draugais ir linksmai- tas yra svarbiausia. Nei Rankas, nei spalvoti vaikiški ginklų skinai- visiškai nieko nekeičia žaidime.
Aš norėčiau būti Silver II, kai žaidi atsipalaidęs ir ant prikolo.
Gold Nova yra žiauriausias Rank- jame kas antras smurfas :D
Silver yra the best.
Le - LeM - čia jau rimtesni renkasi
Redaguota 2015-10-28 12:39
Pats esminis skirtumas tarp Rank yra toks: kai rezultatas būna 15:6 ir tu pasiūlai eiti Mid su peiliais, ir kai tu eini su peiliais, ir tave nušauna..- ir vistiek tavo komanda sugeba laimėti tą paskutinį round- tu pradedi suprasti, kad dažnai žaidėjų lygis ir etiketas eina kartu su jų Rank.
Kuo aukštesnis Rank- tuo žaidėjai pagarbiau ir taktiškiau elgesi ir bendrauja.
Redaguota 2015-10-28 14:58