📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
[Apklausa] Kokia antivirusinę naudojate ?
19 žinutės · 4,947 peržiūros
🕐 2016-03-05 12:46 #1
Sveiki, taigi klausimas kokią antivirusinę naudojate ?
🕐 2016-03-05 12:50 #2
Machinery parašė:
Betkokią siųskis ir bus gerai.Nuo durnumo vaistų nėra kaip sakoma.

Ką turėjai omenyje sakydamas "nuo durnumo" ?
🕐 2016-03-05 13:15 #3
Reklameris1 parašė:
[quote]Machinery parašė:

Ką turėjai omenyje sakydamas "nuo durnumo" ?[/quote]
Jie turėjo omeny, kad jei durnai iš bet kur viską siųsies, jokia antivirusinė nepadės.
🕐 2016-03-05 13:41 #4
Foxonas parašė:
[quote]Reklameris1 parašė:
[quote]Machinery parašė:

Jie turėjo omeny, kad jei durnai iš bet kur viską siųsies, jokia antivirusinė nepadės.[/quote]

Na visgi aš ir nesakiau ir net užuominos nedaviau, tai nežinau, kaip čia dar galima prisigalvoti, kad va aš bet kokį šlamštą siunčiuosi... Antivirusinė - atsarga gėdos nedaro. Nežinai niekada kokiam failiuke gali būti kokia nereikalinga šiukšlė kuri tavo kompiuteriui nėra naudinga.
🕐 2016-03-05 13:44 #5
Reklameris1 parašė:
[quote]Foxonas parašė:
[quote]Reklameris1 parašė:
[quote]Machinery parašė:

Jie turėjo omeny, kad jei durnai iš bet kur viską siųsies, jokia antivirusinė nepadės.[/quote]

Na visgi aš ir nesakiau ir net užuominos nedaviau, tai nežinau, kaip čia dar galima prisigalvoti, kad va aš bet kokį šlamštą siunčiuosi... Antivirusinė - atsarga gėdos nedaro. Nežinai niekada kokiam failiuke gali būti kokia nereikalinga šiukšlė kuri tavo kompiuteriui nėra naudinga.[/quote]
Šita tema, apklausa yra užuomina.
🕐 2016-03-05 13:50 #6
Mano nuomone geriausios antivirusinės yra Microsoft Security Essentials, ESET produktai ir Malware Bytes Anti Malware kaip papildoma.
🕐 2016-03-05 14:54 #7
Jei taip domina tai aš naudoju gan ilgai AVAST :D
Redaguota 2016-03-05 14:55
🕐 2016-03-05 15:07 #8
Kaspersky ir ESET šiuo metu geriausios, bet saugumui svarbiausia tarpinė tarp monitoriaus ir kėdės.
🕐 2016-03-05 15:19 #9
mse ijungta bet nenaudoju.
su mbam viska tvarkau kada reik
🕐 2016-03-05 15:20 #10
windows deffender :D
🕐 2016-03-05 17:21 #11

Na nepažįstu tavęs, ir nenoriu teigti skubių išvadų, bet man atrodo, kad kažkas tau nelabai .. Nu tiek to nesakysiu :D, ak sakykim čia yra užuomina ? Čia yra užuomina tik tau galbūt nes tavo pasamonėje vaidenasi. Aš aiškiai parašiau temos pavadinimą, ir noriu sužinoti žmonių nuomonę, o dėl manęs patarčiau nesijaudint kadangi aš visada einu safe keliu. (nod)

P.S Ačiū visiems už nuomones.
🕐 2016-03-06 10:56 #12
Bitdefender Total Security 2016
🕐 2016-03-06 11:10 #13
Nenaudoju jokios. O kokia prasmė ją naudot? Na nebent rašyčiau magistrinį darbą, bet ir tai vargu...

Aš jos visiškai nenaudoju ir man kompo nesuėda ir niekas nieko neištrina ir neįsilaužia. O jei ir pasigaunu virusiuką nuo žaidimo kokio, tai ramiai persirašau windowsus ir užtenka.
🕐 2016-03-06 11:30 #14
Reklameris1 parašė:
[quote]

Na nepažįstu tavęs, ir nenoriu teigti skubių išvadų, bet man atrodo, kad kažkas tau nelabai .. Nu tiek to nesakysiu :D, ak sakykim čia yra užuomina ? Čia yra užuomina tik tau galbūt nes tavo pasamonėje vaidenasi. Aš aiškiai parašiau temos pavadinimą, ir noriu sužinoti žmonių nuomonę, o dėl manęs patarčiau nesijaudint kadangi aš visada einu safe keliu. (nod)

P.S Ačiū visiems už nuomones.[/quote]

Jau vien is tokios apklausos matosi, kad tau kazkas "nelabai", kam kurti tokias idiotiskas temas? Siunties belenkokia antivirusine, pagal galimybes - moki crack'inti/nemoki. O jei tau niezi issirinkti ta sumauta antivirusine, tai pasiziurek praitas temas, milijonas tu temu jau tokiu, internete pasiskaityk, vien del pastarojo varianto, temos neverta kurti ir pats klausimas kvailas
🕐 2016-03-06 18:25 #15
Aš Malwarebytes Anti-Malware
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti