🕐 2016-03-21 12:26
Sveiki. Noriu paklaust kaip jums naujasis "Samung Galaxy A5 (2016)"? Norėčiau jį pirkt, bet taip ir neapsiprendžiu. Gal patarsite ar apsimoka pirkt ar ne :)
ReklamuojuLaikiux parašė:
Nepsimoka, po puse metu lagynas bus ne telefonas, daug geresniu variantu yra su android ir dar pigesni. Parsivezem 5 samsungus 2 is 5 neveikia sklandziai kaip kiti tel vos tik injungus tai kokia ten kokybe...
Wololo parašė:
[quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
Nepsimoka, po puse metu lagynas bus ne telefonas, daug geresniu variantu yra su android ir dar pigesni. Parsivezem 5 samsungus 2 is 5 neveikia sklandziai kaip kiti tel vos tik injungus tai kokia ten kokybe...
[quote]Wololo parašė:
[quote]Wololo parašė:
Būtent. Reikia mokėti naudotis, saugoti, valyti ir viskas bus tvarkoj.kenzas parašė:
Niekas nelagins jei atminties neužkrausi aš pats turiu 2016 metu ir man niekas nelagina
Būtent. Reikia mokėti naudotis, saugoti, valyti ir viskas bus tvarkoj.[/quote]KTooTa parašė:
[quote]kenzas parašė:
Niekas nelagins jei atminties neužkrausi aš pats turiu 2016 metu ir man niekas nelagina
Būtent. Reikia mokėti naudotis, saugoti, valyti ir viskas bus tvarkoj.[/quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]kenzas parašė:
Būtent. Reikia mokėti naudotis, saugoti, valyti ir viskas bus tvarkoj.[/quote]KTooTa parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]kenzas parašė:
Būtent. Reikia mokėti naudotis, saugoti, valyti ir viskas bus tvarkoj.[/quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]kenzas parašė:
KTooTa parašė:
Su betkokiu telefonu atsiranda bėdų dėl lago, jeigu su juo pradedi visokias nesamones dirbt, tas pats kas ir su kompiuteriu. Nesvarbu kokio galingumo jis būtų, jeigu pradedi be galo, be krašto siunteliotis visokias nereikalingas nesamones, nevalai nuo nereikalingų failų, ne restartuoji - jis vistiek anksčiau ar vėliau pradės lagint, todėl gali man nieko neįrodinėti :) Matosi, kad nelabai išmanai technikos veikimo sklandumo principą. Šūdo aš žmogui nekiščiau, tuo labiau jeigu pats nesu išbandęs ir panašiai, o kai, matai, esu valdęs Galaxy A5 gan nemažai, tai žinau ką sakau, priešingai nei tu. Išmok naudotis telefonais, pasiskaityk daugiau google ir nebus jokių bėdų :) Tema baigta, gali neatrašinėt :)