KTooTa parašė:
[quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
[quote]KTooTa parašė:
Nu tai tu irgi iš menkniekio nori darytis didžiausius pinigus pats nenorėdamas daugiau investuoti. Nebus tau taip, kad iš visokių xboxų ar dar kokių menkniekių pinigai greitai ir iš lempos darysis. Pirmiausia pačiam reikia investuoti nemažai, kad po kurio laiko tai atsipirktų ir vėliau jau eitum į pliusą. Rimtu "bizniu" čia pas tave kolkas visai nekvepia, just sayin', neįsižeisk :)
butent kad tu nieko nezinai. Neuzsiemu as kazkokiu pirkimu is tiekeju, neuzsikeliu savo procentu. Tema buvo apie perkamiausia preke nesvarbu kiek man jinai kainuos ir uz kiek parduosiu, aisku nebus taip kad xbox kainuoja 400eur ir as ji uz 100 eur duosiu, bus 300eur, bet vistiek niekas nepirks. Kaip pavizdys
http://pigu.lt/zaidimu-konsoles-kompiuteriai-xbox-sony-playstation-nintendo/zaidimu-konsole-microsoft-xbox-one-s-2tb-2016-metu?id=11891913&source=bitrec&feat=home , toki va uz 300 laisvai galiu mest, bet niekas nepirks, nes tokius dalykus perka kaip kazkas uzsimano ar pns, o man reikia tokio universalus daikto, kuris yra daznai parduodamas.[/quote] Tai tu nori pasakyti, kad pirktum kažkias prekes, kurios kainuoja tarkim po 400 eurų ir bandytum prastumti už 300 ? Sakyčiau nemenkai į minusą nueitum, biznieriau... :DD Ir prie ko čia tie tiekėjai dabar ? Jų niekas neminėjo. Ir nesupratau dar vieno dalyko, tau SkirLou siūlė dviračius ir padangas, tu pasakei,kad tai per dideli dalykai, o dabar sakai, kad nesvarbu kiek prekė tau kainuos ir panašiai... Neaiškiai kažkaip tu savo mintis išreiški. Žodžiu, daugiau nieko nesakysiu, sėkmės pardavimuose! ;)[/quote]
Dydziu per dideli, ne pingine prasme. Tiesiog kisiesi ne ten kur reikia, as paklausiau paklausios prekes tu pradedi man aiskinti kad as is to neuzdirbu, nors jau uzdirbau, jeigu idomu tikslus skaiciai parasyk pm. Ir kurioj cia vietoj parasiau kad as uz tas prekes moku, ta suma kuria rasau?