Sveiki, norėjau taip įdomumui paklaust kokiu pažymių baigėt savo pirmą pusmetį kuriem jau yra išvesti ar kuriem dar žadami bus išvest arba tie pas kuriuos yra trimestrai pasidalinti savo pirmu trimestru, parašykit savo klasė ir vidurkį :)
Aš mokinuos 11-oje klasėje ir mano pirmas pusmetis 8,7 :D
Redaguota 2017-01-22 18:46
11 klasė, 8.44 vidurkis. Dėl to, nes fizika išėjo tik 5, kai visi kiti dalykai išejo 8-10 :D
Nu jo :D o šiaip gerbiu jus už jūsų kantrybė mokytis nes aš jos neturėjau :D
Redaguota 2017-01-22 18:55
MiKKi parašė:
[quote]Qiux parašė:
Kantrybes mokytis daug neturiu ir taip nėra laiko tiesiog gabus mokslam bei sportui žmogus esu :D prie nd daugiausia laiko per diena praleidžiu 30min[/quote]
Ir štai paaiškėjo tikrasis temos sukurimo tikslas...
Dribai akyse kaip koks mešlas iš antro aukšto ponas mickey mouse.
Redaguota 2017-01-22 19:07
MiKKi parašė:
[quote]Fighter tools bass parašė:
[quote]MiKKi parašė:
[quote]Qiux parašė:
Kantrybes mokytis daug neturiu ir taip nėra laiko tiesiog gabus mokslam bei sportui žmogus esu :D prie nd daugiausia laiko per diena praleidžiu 30min[/quote]
Ir štai paaiškėjo tikrasis temos sukurimo tikslas...
Dribai akyse kaip koks mešlas iš antro aukšto ponas mickey mouse.[/quote]
Tiesiog parašiau, kad aš ir pats nesimokau labai daug, bet pažymį turiu, nesakau kad ir mokykloj nieko neveikiu taip rašau viską darau, bet per katrą vieta čia aš tūrėjau dribt?[/quote]
Ir vienas dalykas yra tame, kad aš sūkuriau tema, kad galėtų apie kažką daugiau pašnekėt nes žiūriu forume reta tokių temų
Redaguota 2017-01-22 19:20
Kai čia visi tokie inteligentai surinkę, gėda net sakyt. Nesu gabus mokslams, aš tas kuris bando, bet chujnia gaunas.
3 kursas, kompiuteriu technikos operatorius 9.85.