📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
gameris.lt narių meet up'as ?
62 žinutės · 24,434 peržiūros
🕐 2017-03-29 19:13 #1
Hai chebra, aš vėl čia.

Turiu čia tokį pamąstymą dėl klubo narių meet'o. Ką jūs apie tai manot ? Už ar prieš ? Argumentuota nuomonė.
And ofc it's 21 century, ką manot apie FB ar insta pasisherininą ?
🕐 2017-03-29 19:19 #2
Machinery parašė:
Neičiau, nes esu asocialus intravertas.Asocialus tikraja psichologine prasme, ne lietuvių išgalvota mandra prasme apibūdinti prasigėrusį, inbred kaimietį retardą.

Ne į išvaizdą ar tavo psichologinę pusę normalūs žmonės žiūri, juk pirmoj vietoj visada yra charakteris.
🕐 2017-03-29 19:26 #3
Neičiau, nes neskirčiau tam laiko
🕐 2017-03-29 19:28 #4
a2 parašė:

Neskirtum ar nebūtų laiko ? Pozityvumas pas jus liejasi laisvai kaip matau. =?
🕐 2017-03-29 19:33 #5
instafcku parašė:
[quote]a2 parašė:

Neskirtum ar nebūtų laiko ? Pozityvumas pas jus liejasi laisvai kaip matau. =?[/quote]

Abu variantai. Kalbant apie fb, insta share'inimą tai, mano soc. media skirta tik draugams, kurių čia tikrai nėra.
🕐 2017-03-29 19:36 #6
a2 parašė:
[quote]instafcku parašė:
[quote]a2 parašė:

Neskirtum ar nebūtų laiko ? Pozityvumas pas jus liejasi laisvai kaip matau. =?[/quote]

Abu variantai. Kalbant apie fb, insta share'inimą tai, mano soc. media skirta tik draugams, kurių čia tikrai nėra.[/quote]

Turbūt ten postini tik nuogas nuotraukas ? :D
Stpdv jei rasčiau kur tave taip tikrai puse iš followerių insta ar FB būtų žmonės kūrių nepažysti. :)
🕐 2017-03-29 19:37 #7
Machinery parašė:
[quote]instafcku parašė:
[quote]Machinery parašė:
Neičiau, nes esu asocialus intravertas.Asocialus tikraja psichologine prasme, ne lietuvių išgalvota mandra prasme apibūdinti prasigėrusį, inbred kaimietį retardą.

Ne į išvaizdą ar tavo psichologinę pusę normalūs žmonės žiūri, juk pirmoj vietoj visada yra charakteris.[/quote]
Supranti man mažiausiai kas rūpi, tai susipažinti su visais vienetais ir nuliais iš šitos svetainės.
Aš nesu toks draugiškas, kaip gali pasirodyti vertinant pagal šitą acc.[/quote]

Na jei tu visus žmones vertini nuliui čia gerbiamasis, tad tokiu atveju neturiu ką daugiau ir besakyt tau. :)
🕐 2017-03-29 19:39 #8
instafcku parašė:
[quote]a2 parašė:
[quote]instafcku parašė:
[quote]a2 parašė:

Abu variantai. Kalbant apie fb, insta share'inimą tai, mano soc. media skirta tik draugams, kurių čia tikrai nėra.[/quote]

Stpdv jei rasčiau kur tave taip tikrai puse iš followerių insta ar FB būtų žmonės kūrių nepažysti. :)[/quote]

Deja, visus iki vieno pažįstu, nespręsk pagal save.
🕐 2017-03-29 19:40 #9
Machinery parašė:
[quote]instafcku parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]instafcku parašė:
[quote]Machinery parašė:

Ne į išvaizdą ar tavo psichologinę pusę normalūs žmonės žiūri, juk pirmoj vietoj visada yra charakteris.[/quote]
Supranti man mažiausiai kas rūpi, tai susipažinti su visais vienetais ir nuliais iš šitos svetainės.
Aš nesu toks draugiškas, kaip gali pasirodyti vertinant pagal šitą acc.[/quote]

Na jei tu visus žmones vertini nuliui čia gerbiamasis, tad tokiu atveju neturiu ką daugiau ir besakyt tau. :)[/quote]
Ne taip supratai.
Internete man visi yra tik vienetai ir nuliai, tai yra jie netikri ir nereikškingi.Realybėje viskas kitaip.[/quote]

Gotcha now :)
🕐 2017-03-29 19:43 #10
a2 parašė:
[quote]instafcku parašė:
[quote]a2 parašė:
[quote]instafcku parašė:
[quote]a2 parašė:

Stpdv jei rasčiau kur tave taip tikrai puse iš followerių insta ar FB būtų žmonės kūrių nepažysti. :)[/quote]

Deja, visus iki vieno pažįstu, nespręsk pagal save.[/quote]

Ne, faktas aišku, kiekvienas soc. media naudoją pagal save, prisitaiko ją taip kaip jiems gerai. Bet speaking true, soc. media ir yra tam, kad tave matytų ir nesvarbu kas. Juk 21a. Nebėra jau beveik laidinių tel. ar fakso. Viskas keliauja tinklu.
🕐 2017-03-29 23:12 #11
Idėja tai visai nebloga,bet abejoju ar kas išvis eitų,aš tai manau eičiau į meetą.
🕐 2017-03-29 23:42 #12
Man nelabai svarbu, beė turbūt irgi eičiau jei būtų laiko.
🕐 2017-03-30 13:31 #13
Gal ir butu zjbs nors esu introvertas. Bet labiausiai turbut atkrato mintis, kad nesugebetume normaliai sutart ar ne visada butu kalbos, nes jau ir taip matot, kas dedasi saukykloje...
🕐 2017-03-30 13:37 #14
bloga ideja.
🕐 2017-03-30 15:52 #15
O, ką veiktumėm? aš tai pinigų neturiu, ir kokiam mieste? na jei būtumėt draugiškesni gal, kodėl gi ne, bet kai manęs čia visi nekenčia, tai čia mane užmuštumėt vienas prieš kelis nepašokinėsi juk :D ir abejoju ar rastumėm bendrą kalbą.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti