📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Tele2 4G vs Telia 4G
8 žinutės · 3,336 peržiūros
🕐 2017-11-08 16:34 #1
Sveiki senai matyti ir dar nematyti,

Žodžiu atsirado galimybė paupgrade'inti savo internetą, kadangi gyvenu kaimamiesty(nei mieste, nei kaime), tai galimybės šviesolaidžiui neturiu. Užmačiau du mano galva gerus deal'us - Tele2 ir Telia 4G interneto pasiūlymus. Telia teigia, kad jei pagauna 4G+ tai traukia 200mbps, Tele2 jokių tikslių skaičių nepateikia, tik sako kad neriboja. Remiantis jų žemėlapiais, ryšys turi būti stiprus. Kainos panašios Telia - 19eu, Tele2 - 18 eu. Abudu atrodo neblogai, bet reiktų ir jūsų feedback, gal kas žinotumėt kuris stabilesnis ir panašiai. Dėkui už bet kokią pagalbą pasirenkant. Jei nėra skirtumo, tai irgi taip ir sakykit. :D
🕐 2017-11-08 17:15 #2
Atsisakėm telijos visų paslaugų po keletą metų besitęsiančių jų išsidirbinėjimo ir nereagavimo į savo paslaugų kokybę ir pakeitėm į tele2. Kol kas patenkinti viskuo, ryšys stabilus, + pusė metų nemokamas internetas.
Redaguota 2017-11-08 17:15
🕐 2017-11-08 18:02 #3
Galiu pasakyti tą patį ką pasakė a2.
🕐 2017-11-08 23:21 #4
mano laidas ikištas i pati pigiausia routeri 100mbps, 4,5 eu/men. absoliučiai visus megabaitus gaudo, torentus pučia, nedingsta intikas. ir pox yj visos tos telios ir su savo nežmoniškais pasiūlymais tegu eina rūron
🕐 2017-11-09 10:02 #5
MeTheMightyLT parašė:
mano laidas ikištas i pati pigiausia routeri 100mbps, 4,5 eu/men. absoliučiai visus megabaitus gaudo, torentus pučia, nedingsta intikas. ir pox yj visos tos telios ir su savo nežmoniškais pasiūlymais tegu eina rūron

kokį laidą? pas tave ne mobilus gal?
🕐 2017-11-09 22:07 #6
taigi telia ir namam intika tiekia ne tikrageliam,ar ne?
🕐 2024-09-11 10:36 #7
Žiūrėti reikia ne pagal pavienių asmenų rekomendacijas, o pagal ryšio žemėlapį ir pagal bokštų skaičių aplink tave ir atstumą. Viskas priklauso nuo to, kaip smarkiai apkrautas bokštas. Šiaip kaip ir su buitine technika - pigiau bus prasčiau, todėl nesiūlau nuo Telia bėgt vien dėl to, kad brangu.
🕐 2024-12-23 19:22 #8
Mes su antra puse, naujinomes interneta, del stream reikalu... Tele2 viskas ok, bet yra saziningo naudojimo limitas... kiek gali siustis, as somehow sugebu, pataikyti i ji... biski uzknisa, bet kokybe interneto superine, neturejau problemu... :) tiek ji tiek as, abu gaming uzsiemam, ir problemu nematom :D aisku jeigu as paleisiu didesni siuntima :D tai i ribas atsimusiu, bet cia jau talentas mano :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti