📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ieskau orda2 lietuvisko
23 žinutės · 6,048 peržiūros
🕐 2017-12-09 23:46 #1
Sveiki, labai uzsimaniau pazaisti zaidima su kuriuo augau :)- Orda 2. Lietuviska versija butu tobula, gal kas galetumet linka sukurt? :)
🕐 2017-12-10 00:03 #2
nori galiu diska duot :D
🕐 2017-12-10 00:18 #3
Štai http://failutalpykla.lt/d25d34da59da2c1e/ORDA_II_(LT).iso
🕐 2017-12-10 10:00 #4
ziauriai uzpi* jog niekada neymanoma pilnai sunaikint priesininku, atsimenu, jeigu kazkurioj misijoj sunaikinau absoliuciai visus priesu pastatus ir karius, tai kazkokie arabai vis savo palapine miskuose pasistatydavo ir puldinedavo. Palapine sunaikinus, kitoj arba toj pacioj vietoj vel pasistatydavo, zodziu, pasaka be galo...gal tiesiog kazka blogai dariau, nezinau....
🕐 2017-12-10 11:13 #5
Foxiz parašė:
ziauriai uzpi* jog niekada neymanoma pilnai sunaikint priesininku, atsimenu, jeigu kazkurioj misijoj sunaikinau absoliuciai visus priesu pastatus ir karius, tai kazkokie arabai vis savo palapine miskuose pasistatydavo ir puldinedavo. Palapine sunaikinus, kitoj arba toj pacioj vietoj vel pasistatydavo, zodziu, pasaka be galo...gal tiesiog kazka blogai dariau, nezinau....

prisimenu ir as ta pati, kai pries virs 10 metu zaidziau.
berods teimuras ten atsirasdavo su savo balta palapine. sudauzai, bam vel atsiranda toj pacioj vietoj. man yra buve net ir taip, kad lygtais prie pat pilies buvo atsispawnines.
zaidziant su eriku pastoviai crashindavo save. su eriku tai jis atsirasdavo desinej pusej virsuj, su olegu tai apacioj desinej berods.
blemba, zinau kad ir diska turiu, reikes kazkada pabandyt pazaist.
nemaloniausia buvo zaist su tamsiai melynu veikeju, pamirsau jo varda, jo starter zone apylinkes buvo nejaukiausios. :D
Redaguota 2017-12-10 11:14
🕐 2017-12-10 11:42 #6
Gintaxas parašė:

Nepavyksta atidaryti tiek winrar besinaudojant tiek siaip paspaudziant pora kartu. The disc image file is corrupted. :/
🕐 2017-12-10 11:45 #7
Murka parašė:
[quote]Gintaxas parašė:

Nepavyksta atidaryti tiek winrar besinaudojant tiek siaip paspaudziant pora kartu. The disc image file is corrupted. :/[/quote]
as tau .rar galiu atsiust jau irasyto zaidimo, 32mb gaunasi vos, lietuviskas is disko. pm.

nvm tiesiog ikeliau cia. svarus bet del visa ko prasiskanuok.
http://www72.zippyshare.com/v/4Kw75K2y/file.html
Redaguota 2017-12-10 11:46
🕐 2017-12-10 11:47 #8
TALIBANAS parašė:
[quote]Murka parašė:
[quote]Gintaxas parašė:

Nepavyksta atidaryti tiek winrar besinaudojant tiek siaip paspaudziant pora kartu. The disc image file is corrupted. :/[/quote]
as tau .rar galiu atsiust jau irasyto zaidimo, 32mb gaunasi vos, lietuviskas is disko. pm.

nvm tiesiog ikeliau cia. svarus bet del visa ko prasiskanuok.
http://www72.zippyshare.com/v/4Kw75K2y/file.html[/quote]

Aciu!!
🕐 2017-12-10 11:48 #9
TALIBANAS parašė:
[quote]Foxiz parašė:

prisimenu ir as ta pati, kai pries virs 10 metu zaidziau.
berods teimuras ten atsirasdavo su savo balta palapine. sudauzai, bam vel atsiranda toj pacioj vietoj. man yra buve net ir taip, kad lygtais prie pat pilies buvo atsispawnines.
zaidziant su eriku pastoviai crashindavo save. su eriku tai jis atsirasdavo desinej pusej virsuj, su olegu tai apacioj desinej berods.
blemba, zinau kad ir diska turiu, reikes kazkada pabandyt pazaist.
nemaloniausia buvo zaist su tamsiai melynu veikeju, pamirsau jo varda, jo starter zone apylinkes buvo nejaukiausios. :D[/quote]

blemba, toj pacioj misijoj kur su palapine kankinausi, buvo toks kaip ir bugas, jog mane puolantys kiti 2 priesininkai siusdavo savo karius per toky miskely vis tuo paciu keliu, o jiem einant kazkoks medis juos visus iszudydavo (ten kaip suprantu lyg per STALKER anomalyja kazkokia, medis tiesiog trankosi pats y zeme ir daro zala aplinkui esantiems). Tai net gintis nereikejo nuo tu dvieju uzpuoliku, viska medis iszudydavo taspats :D :D :D

ahh memories
🕐 2017-12-10 11:49 #10
aha, prisimenu as tuos medzius, ir per tiek laiko grajindamas jau is teksturu/isvaizdos atkaliau kurie saudosi kurie ne :D dar tos ble duobes budavo, * that, bet irgi matydavos. net per minimapa berods galima buvo matyti tas pavojingas vietas.
prisimenu as ta miska, zalias apacioj ciuvas budavo tai pastoviai ismirdavo visi, nieko jis neatsiusdavo.. :D
man atrodo su igoriu (tamsiai melynas) nuo starter vietos i apacia einant toks miskas budavo kur berods karda kazkoki pasiimi. tas miskas tai ziauri vieta..mazas budavau tai vengdavau, siurpu :D
Redaguota 2017-12-10 11:51
🕐 2017-12-10 11:55 #11
O pasirodo,ne aš vienintelis atsimenu ORDA-2 :D P.S Talibanai dėkui bus ką prisimint ,bet jo aš kaip žaidžiau su Eriku ar Igoriu tai man prie pat pilies ta palapinė atsirasdavo sudaužai ir vėl toj pačioj vietoj atsirasdavo :D
🕐 2017-12-10 13:08 #12
TALIBANAS parašė:
aha, prisimenu as tuos medzius, ir per tiek laiko grajindamas jau is teksturu/isvaizdos atkaliau kurie saudosi kurie ne :D dar tos ble duobes budavo, * that, bet irgi matydavos. net per minimapa berods galima buvo matyti tas pavojingas vietas.
prisimenu as ta miska, zalias apacioj ciuvas budavo tai pastoviai ismirdavo visi, nieko jis neatsiusdavo.. :D
man atrodo su igoriu (tamsiai melynas) nuo starter vietos i apacia einant toks miskas budavo kur berods karda kazkoki pasiimi. tas miskas tai ziauri vieta..mazas budavau tai vengdavau, siurpu :D

toj vietoj tikrai karda randi? as pamenu kad tam miske paejus bisky galima rast lyg kalnely,aplinkui nemazai anomalyju, smegduobiu, bet ten gerai islaviravus kazka randi, ir tau lyg zemelapyje parodo. Nezinau ar butent zemelapyje kazka ar paty zemelapy randi, nes misijos tos, sakau, niekad neisejau del tu turkisku palapiniu, tai neteko suzinot
Redaguota 2017-12-10 13:09
🕐 2017-12-10 13:17 #13
Foxiz parašė:
[quote]TALIBANAS parašė:

toj vietoj tikrai karda randi? as pamenu kad tam miske paejus bisky galima rast lyg kalnely,aplinkui nemazai anomalyju, smegduobiu, bet ten gerai islaviravus kazka randi, ir tau lyg zemelapyje parodo. Nezinau ar butent zemelapyje kazka ar paty zemelapy randi, nes misijos tos, sakau, niekad neisejau del tu turkisku palapiniu, tai neteko suzinot[/quote]
nu cia gal pries 10 metu paskutini karta as ta vieta maciau, tai tikrai puikiai neprisimenu :D bet ten berods lyg akmuo kazkoks apsuptas misku ar kazkas tokio, kazka tai ten tikrai pasiimi. zinau kad ten lengva mirt nes spastu pilna.
kai netingesiu, tai isijungsiu su igoriu ir nufotkinsiu ta vieta jei iseis.
🕐 2017-12-10 13:27 #14
O jus kazkas pvz ykertat kam budavo reikalingas malunas? arba balandziu veisykla? o ten pacioj "town hall" budavo kazkokia funkcija kaukuoles arba aukso luitus paskirstyt atitinkamai, isvis nesuprasdavau ka darau. Ten puse pastatu tik del vaizdo :D
🕐 2017-12-10 13:32 #15
Foxiz parašė:
O jus kazkas pvz ykertat kam budavo reikalingas malunas? arba balandziu veisykla? o ten pacioj "town hall" budavo kazkokia funkcija kaukuoles arba aukso luitus paskirstyt atitinkamai, isvis nesuprasdavau ka darau. Ten puse pastatu tik del vaizdo :D

Aukso luitai tai man rods mokėščiai būdavo,jei kuo daugiau padarai tuo didesni,o jei mažiau tuo mažesni,o kaukolės man rods kiek gali turėt,karių,darbininkų ir pan.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti