Sveiki, norejau paklausti ar kas nors laukiate naujos call of duty dalies?, nors ji dar negreit iseis, bet vistiek smalsu, na toks as jau zmogus :D. Beje jei laukiate tai ko tikites is game? na dar pasakysiu, kad esu didelis sio zaidimo fanas.
Redaguota 2012-03-12 17:03
iron wolf tai Lietuva bus nežinau tiesiog laukiu
Na naujos dalies laukiu nes idomu kas naujo bus naujajame COD(labai daug naujoviu nesitikiu).
EDIT- tik dabar pastebejau kad nesamone parasiau :)
Redaguota 2012-03-12 17:26
As pamenu labai laukiau Cod mw3 (ir labai daug is jo tikejaus) ... Ir galiu pasakyti man jisai taspats kaip ir MW2 isviso nieko naujo.. Keli nauji ginklai/priedai,emblemos,title'ai. Na bet gal jie prades keisti savo stiliu.
Nespėjo antras DLC išeiti jus apie sekantį svajojat ? Patikėkit Activision dabar melš MW3 kaip karvę kol gaus kiek įmanoma daugiau pinigų .
KilleriuX223, na galiu pritarti, nes man CODMW3 buvo nebetaip idomu zaisti, nes gali sakyti reikejo vel is naujo CODMW2 perzaisti.
Redaguota 2012-03-12 18:14
Sutinku su GrizZzLy .
Tas pats mw3 yra geras jei uz ji nemoki pinigu viskas ok , ir seip mw3 nuo mw3 skiriasi istorija ginklais ir mapais ir keliomis smulkesnemis detalemis . O is naujo Cod nesitikiu nieko ispudingo nes jei tikieses daug gausi mazai .
Skaičiau įvariuose portaluose,kad naujoji COD dalis bus arba Iron Wolf arba Black Ops 2. lauksiu,kad ir kokia ji būtų man BF ir COD dalys yra lediniai žaidimai :D
Jeigu sujungtų Bf ir CoD tada tikriausia išeitų pas geriausias žaidimas
Pastebėjau , kad visas COD įdomumas išnyko ties Black Ops dalimi , o kūrėjai pradėjo kurti jį tokiu principu :
Few new maps for the price of full game.
Redaguota 2012-03-17 20:23
Su ironija pasakysiu, MW3 buvo pats brangiausias mano pirktas MW2 "DLC", o dar MW3 DLC su 2 naujais ginklais ir 1 nauju map'u už 60 Eurų, ne per daug daunus melžia, a?
Edit: Sekanti dalis juk patvirtinta, Call Of Duty: Black Ops 2...
Redaguota 2012-03-17 20:51
""Sekanti dalis juk patvirtinta, Call Of Duty: Black Ops 2...""- Tai reiske kad COD kurejai nesugeba sugalvoti orginalaus pavadinimo...
Pastebėjau , kad visas COD įdomumas išnyko ties Black Ops dalimi , o kūrėjai pradėjo kurti jį tokiu principu :
Few new maps for the price of full game. dragon ltu 2
tau gal ir isnyko cod idomumas zaidziant nu man pvz black ops ira tikrai geresne uz mw3
Šiandien pas draugą gimtadienyje žaidėm MW3 ant X360, tai grafika beveik kaip aštuonių bitų, vos neapsivėmiau lošdamas, Istorija nuobodi, grafikos ir garsų 0, o mano draugui - The Best Game Ever...