📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
COD BO 2 MP TRAILER!!
31 žinutės · 9,371 peržiūros
🕐 2012-08-09 13:36 #1
Stai Kas NEmate : http://www.youtube.com/watch?v=Dre21lBu2zU&feature=g-all-xit&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F&has_verified=1
Taip Laukiu Cod Bo 2.. Bet Speju nieko naujo nebus bent is pirmos misijos galvojau kad grius sienos galima lektuvus valdyt.... bet niekur nesimate to.. gal naujesni ginklai bet tai nieko nereiskia reikia naujo gameplay!!!!!!
As Vertinu 9
🕐 2012-08-09 13:38 #2
Jei neklystu tokia tema jau yra (ar bent jau labai labai panasi).........

+ i tema: vertinu 2
🕐 2012-08-09 13:56 #3
Man panašiau į Call of Duty: Star Wars :D
🕐 2012-08-09 14:17 #4
vertinu 1, mp praktiškai nepasikeites išskyrus kad gali užsidėti daugiau perkų ir kitokie ginklai viskas, iškarto galiu sakyt jausis taip pat kaip mw3
🕐 2012-08-09 14:22 #5
kaip imanoma pakeist COD gameplay jus man paaiskinkit? as BO 2 nei laukiu nei ne. bet kai bus isleistas pabandysiu
🕐 2012-08-09 14:25 #6
FifaEvolutionify parašė:
kaip imanoma pakeist COD gameplay jus man paaiskinkit? as BO 2 nei laukiu nei ne. bet kai bus isleistas pabandysiu

Nu Kad But Kazkas Kitaip Nei Pastovei Begiot Ir Saudyt ... Biski Taktikos reik o ne tik rushint... galetu but kokie slapti keliai dar kazkas kad butu galima uzgraut priesus su namu ar pan... kad butu galima sniego ar akemnu griuti padaryt kazka naujo...
🕐 2012-08-09 14:27 #7
gozynas parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:

Nu Kad But Kazkas Kitaip Nei Pastovei Begiot Ir Saudyt ... Biski Taktikos reik o ne tik rushint... galetu but kokie slapti keliai dar kazkas kad butu galima uzgraut priesus su namu ar pan... kad butu galima sniego ar akemnu griuti padaryt kazka naujo...[/quote]
LIES I TELL YOU LIES, TAIP NEBUS MUHAHAHA Bus tas pats kaip mw3 . Byla baigta, galit jau dabar nusivilt
🕐 2012-08-09 14:30 #8
R0x0y parašė:
[quote]gozynas parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:

Nu Kad But Kazkas Kitaip Nei Pastovei Begiot Ir Saudyt ... Biski Taktikos reik o ne tik rushint... galetu but kokie slapti keliai dar kazkas kad butu galima uzgraut priesus su namu ar pan... kad butu galima sniego ar akemnu griuti padaryt kazka naujo...[/quote]
LIES I TELL YOU LIES, TAIP NEBUS MUHAHAHA Bus tas pats kaip mw3 . Byla baigta, galit jau dabar nusivilt[/quote]

papildomi efektai nepamaisytu. BET TAI NEKEICIA COD GAMEPLAY'JAUS
🕐 2012-08-09 14:31 #9
Man asmeniškai COD yra geriausia žaidimų serija kuria esu žaidęs. BO man labai patiko. Iš video man multiplayer atrodė geras. ČIA YRA MANO NUOMONĖ.
🕐 2012-08-09 14:32 #10
Gintax parašė:
Man asmeniškai COD yra geriausia žaidimų serija kuria esu žaidęs. BO man labai patiko. Iš video man multiplayer atrodė geras. ČIA YRA MANO NUOMONĖ.

as tau pritariu..(y)
🕐 2012-08-09 14:34 #11
Na ir vėl ta pati giesmelė :
Few new maps , guns & a price for whole new game tik šį kart dar su BattleField 2142 tematika ...
Verdiktas : 1
🕐 2012-08-09 15:23 #12
Nevertinu, nes žaidimo dar nebandžiau. O šiaip atrodo įdomiai, tikiuosi nustebins.
🕐 2012-08-09 16:12 #13
Gintax parašė:

Tuoj vel prasides bf ir cod fanboy karai
🕐 2012-08-09 16:30 #14
muilas parašė:
[quote]Gintax parašė:

Tuoj vel prasides bf ir cod fanboy karai[/quote]

War has begin ...
🕐 2012-08-09 16:49 #15
muilas parašė:
[quote]Gintax parašė:

Tuoj vel prasides bf ir cod fanboy karai[/quote]
muilas man atrodo tu ja pradedi :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti