Gal kas megstat lankstyti iš popieriaus ? O gal norite išmokti ?Tai yra labai smagu ir gražu . Štai turiu sukūres saita kuris mokina ir rodo kaip reike lankstyti . Laukiu jūsų ! http://la-pas.tk/
Pakomentokit !
Jau yra virš 50 lankstiniu ir karpiniu!
Redaguota 2012-08-10 23:08
Puikų tinklalapį sukūrei , manau tikrai daug kam privers , įpač mokykloje , ar šiaip dėl pomėgio . Linksma būtų pasirodyti prieš klasiokus kaip tu moki lankstyti , ir viskas po ranka! Sekmės jums ;) Tikrai užsuksiu ;)
buvau uzejes i jusu tinklalapi bet kitais tikslais. :) perziurejau origamius jusu ir mane uzkabino popieriniai modeliai. :DD turiu jau viena atsisipaudines tik gaila kad nespalvotas bus... ://
Nesvarbu ar spalvotas ar ne , gali iš spalvoto popieriaus pasidaryti , svarbu , kad tinklalapis naudingai sukurtas , :)
AnoNyM> Ačiū už linkejimus
FifaEvolutionify> Aš tai toki namuka dariau reiks ikelt i ta tinklapi tai pat nusispalvinau.:D
As tai su gasu uzdaziau ir nebera jodos ,o yra ta spalva su kure daziau.
ziuresiu bet nelabai noriu su guasu dazyt...
Na kazkas naujo , gamerio temu arsenale , kazkas nematyto .
Na o i tema tai idomus uzsiemimas .bet jis ne man , man geriausiai lankstosi lektuveliai :D Bet seip idomi svetaine .
reikės pabandyti nes vienintelis dalykas ką moku padaryti iš popieriaus tai gulbe net nemoku padaryti lėktuvėlio :D
FifaEvolutionify> Va kaip gavosi kaip nudaziau
Redaguota 2012-08-13 17:55