Taigi baigesi atostogos :( Ir vel prasideda pragaro metai....Sakykite- kas buvo gero ir blogo jusu atostogose?
Mano
Pliusai:
Sia vasara buvo gana geras oras:)
Buvau norvegijoje.
Buvau venstspili - deja buvo blogas oras
Minusai
Savaite nebuvo galimybes prisest prie pc:(
Persiduriau koja peiliu:(
man gera, tai kad buvau Turkijoje, o blogo nera.
Na ka cia papasakojus. Vasara kaip ir pavazinejau po musu maza Lietuvele. Buvau Rokiskyje, Birzuose, Anyksciuose(kur beja ziauriai patiko), Alytuje ir Druskininkuose. Vasara tikrai buvo nebloga. Sugebejau perskatyti, net tris knygas, kas man yra tikras issukis :D Nezinau kodel, bet labai laukiu siu mokslo metu pradzios.
Didžiąją dalį vasaros praleidau kaime su tėvu ir sese , dar truputį pasivažinėjau mūsų šalelėje - pabuvau Alytuje , Prienuose , Kėdainiuose , Tauragėje , Panevėžyje , Vilkaviškyje bei keliose šventėse .
Manyčiau šią vasarą vertinčiau vidutiniškai..
Pliusas tas, kad patyriau nuostabių akimirkų su savo mergina, bei buvai Švedijoje. : )
Minusai.. Patyriau avariją. Teko gelbėtis kraujo perpylimu, kas buvo gana sunkoka, kadangi mano kraujas yra rečiausios grupės.. Žodžiu, sveikatos prasme, ši vasara buvo tikrai prastoka.
Redaguota 2012-08-30 09:42
Nu man ši vasara toka per viduri:
Gavau laptopa, telefa, taip pat susipažinau su daug geru ciuvu.
Buvau beveik visoje Lietuvoje(VIsuose dižiuosiuose miestuose)
Sužinaujau nauja mergina, kuri mane isimilėjusi :D
Minusai:
Sirgau net 2 kartus
Kaip žadėjau nenusipirkau vairo.
4x kartus durė(ligoninėje)
Redaguota 2012-08-30 10:04
Vasara buvo tikrai gera. :)
Pliusai: visą vasarą aktyviai sportavau štanginėje ir pasiekiau labai aukštų rezultatų;
Dirbau ir užsikaliau gerų pinigų;
Buvau Kaune, Jurbarke, Šakiuose, prie jūros bei kažkokiam miške :D;
Nusipirkau naują mikrofoną, ausines, kamerą;
Pažiūrėjau The Dark Knight Rises. Kitus pliusus turbūt pamiršau. :)
Minusų net nežinau, ko gero nes tik smulkūs blogi dalykai atsitiko.
Vasara buvo tikrai gera. :)
Pliusai: visą vasarą aktyviai sportavau štanginėje ir pasiekiau labai aukštų rezultatų;
Dirbau ir užsikaliau gerų pinigų;
Buvau Kaune, Jurbarke, Šakiuose, prie jūros bei kažkokiam miške :D;
Nusipirkau naują mikrofoną, ausines, kamerą;
Pažiūrėjau The Dark Knight Rises. Kitus pliusus turbūt pamiršau. :)
Minusų net nežinau, ko gero nes tik smulkūs blogi dalykai atsitiko.
Redaguota 2012-08-30 10:10
nu man vasara truko 1 men atostogu o visa kita laika treniravausi o siaip gavau nauja kompa kuris viska ant max paveza no lag netekau ragelio vertinciau visai vidutiniskai ir as laukiu mokyklos del kuno kulturos fule palost :D
Daug sportavau, būvau išvažiavęs pailsėt prie jūros, susipražinau su naujais draugais, daug tūsavojau .
Minusai - Laidotuvės .
Pliusai.
Neseniai nusimaudziau
Minusai.
Visa vasara buvo luzes pirstas na buvo gipse taip kad nieko nepadariau gero:D
si vasara buvo nuostabi :) . Pagivenau voketijoje savaite, buvau Heides parke (labai idomi vieta :) ), keltu plaukiau pirma karta :D. buvau neiprastam zoologijos parke, kur gyvunai vaiksto po zoologijos teritorija.
is Voketijos tiesiai i stovykla vaziavau (Zalioji Vasara), ir ten nuostabiai praleidau savaite.
kai grizau namo, galvojau susirasti darba 16-meciui, tai radau, (kazka su grudais reikejo daryti) tai as su keliais draugais nuejome pas ta zmogu isidarbinti, ir pavyko :D. dirbom apie savaite ir daugiau.
dauk sportavau, labiausiai treniravau kojas ir pilvo presa.daugiausiai begiojau iki mariu nusimaudau ir gristu :D. dar ir suoli pagerinau, kai mano 1m 75cm ugis jau galiu liesti krepsinio lanka :D.
kitas kolkas nezinau ar geras ar vidutiniskas tai kad pereinu i kita mokykla. labai norecia sugristi i sena, bet ji yra pagrindine mokykla, tai siemet pereinu i gimnazija.
Nu zodziu vasara vertinu 10/10
vos neuzmirsau, kad ismokau zaisti Pokeri :D
Redaguota 2012-08-30 10:51
Na ką vasara man buvo gan trumpa .
Aplankiau viena gražu kaima , naisius :D Per pati festivalio ikaršti :D
teko nuvaryti prie musu baltijos , ten paatostogauti savaitele . Kai grižau i lietuva kibau ir darbus ir iki dabar dirbau , tad rugpjutis man jau buvo darbais apkrautas .
Minusai tai prastas bei saltas oras , lijo kas antra diena ,šiluma nelepino .
Na bet vasara buvo gan idomi , užmezgiau naujus ryšius .
Man asmeniškai nera reikalo nelaukti rugsejo nes man tada prasideda oficialios 9 menesius trunkancios atostogos . :D