Sveiki, noreciau paklausti kaip paleisti belaidi ineterneta prie laptopo? ir kokius geriausiai draiverius siustis? ir dar, kaip ijungti laptope wi-fi? nes maciau kad neijungtas, gal koks mygtukas ar kas? pas mane Zebra internetas. Patarkit
Redaguota 2012-12-22 18:48
Jei kompe wifi nera nepajunksi.
modema idek i USB lizda. draiverius turi PC susirasyti pats.
kaip tai modema? mano modemas ne usb yra, o turi gaudyti belaidi. Tik kad jis yra neijungtas. kaip ijungt kad gaudytu belaidi? mano kompas yra packard bell EasyNote TE. Intel core B830, vaizduskes nelabai zinau, bet zinau kad yra HD LED LCD, RAM 4GB, 500 GB HDD, DVD-Super Multi DL drive. Wi-fi 802.11b/g/n Baterija 6-cell Li-ion. Va modemo foto
Redaguota 2012-12-22 20:26
turi rysius bendrus susigaudyt ar kazkaip apie toki as nlbj zinau ijungus wifi paieska turetu ta modema pagaut
tai vienintelis klausimas kaip ijungti ta wi-fi laptope?
bus sone prie laikrodzio toks sh kur turi rodyt interneto signalo stiproma. paspausk 2 kartus - susirask tinklus ir pasijunk. jei prasys slaptazodzio rasyk wpa koda kuri rasi apvertes modema..
gali kaipnors nufotkinti savo klavetura? gali buti kaip pas mane pasijungia wifi
Redaguota 2012-12-22 22:26
tu cia tipo kanors man nori pasakyti? tai ten ira bet tada ira kei ira ijunktas wifi (asile) o jis klausia ne kaip pasijunkti manau o kaip ijunkti wifi
Redaguota 2012-12-22 22:30
isversk i lietuviu kalba idiote...
;D o ko tu cia nesupranti idiote?
tu cia tipo kanors man nori pasakyti? tai ten ira bet tada ira kei ira ijunktas wifi (asile) o jis klausia ne kaip pasijunkti manau o kaip ijunkti wifi
ISVERCIAM I LIETUVIU KALBA.
Tu cia atseit kanors nori man pasakyti? Tai ten yra, bet tik tada kai yra ijungtas wifi (asile). Jis manau klausia ne kaip pasijungti, o kaip ijungti wifi.
Sveikinu gavai 1.33 balo is 10 galimu.
Prastai vaikeli tau su lietuviu kalbos gramatika...(Ka cia as svaigstu, jis net nezino kas tai yra - jis net parasyt nemoka)
---------------------------------------------------------------------
Jei i tema tai ten pat reikia spausti - ten parodo kokie tinklai yra galimi net jei wifi neijungtas. O siaip jis visalaik ijungtas, jei ne tj per control paneli susirandi :)
Redaguota 2012-12-23 08:15
Nepykit, gal jau ikyrejau, bet jei galit, surasykit punktais kaip reiketu prijungti ta interneta, nes bandziau kviestis pagalbos bet visi isvyke. Salia punktu jei galima surasykit kur ka rasti, nes as nelabai patyres pc pasaulyje, tai noriu ismokti. Surasykit, plz.
start - Control panel - network - view network tasks and stats - Connect to a network - ismes pasiekiamus tinklus, paspaudi ant jo. Prasys kodo tai ivesk wpa koda kuri rasi apatineje modemo puseje.
Tikiuos padejau :)